Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Operation Flashpoint 2: Dragon Rising - képek, videó

Új képek és egy trailer a Dragon Risingról.

2008.07.11. 18:57 | szerző: Retee | kategória: Játék

Közeledik a Codemasters által kiadott Operation Flashpoint 2: Dragon Rising című akciójáték megjelenése, már ha a fejlesztők nem döntenek úgy, hogy kicsit elsiették legutóbbi bejelentésüket. A Dragon Risingben a történet szerint Oroszország keleti partjainál egy olajban bővelkedő kicsinyke sziget húzódik meg, amelyet azonban Kína is magának követel. A két óriás válsága elmélyül, hamarosan morogni is kezdenek egymásra, végül pedig kínai támadóerők át is lépik a határt. Itt kerülünk mi is a képbe, feladatunk a stratégiai pontokon való lecsapás, igaz óvatosan kell eljárnunk misszióink alatt, hiszen egy igazi gyújtópont kellős közepén tartózkodunk. A játékról most új képek, és egy videó érkezett, tessék őket szemrevételezni. ■

előző
következő
Operation Flashpoint 2: Dragon Rising - képek, videó
Operation Flashpoint 2: Dragon Rising - képek, videóOperation Flashpoint 2: Dragon Rising - képek, videóOperation Flashpoint 2: Dragon Rising - képek, videóOperation Flashpoint 2: Dragon Rising - képek, videóOperation Flashpoint 2: Dragon Rising - képek, videóOperation Flashpoint 2: Dragon Rising - képek, videó
Operation Flashpoint: Dragon Rising
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Operation Flashpoint: Dragon Rising

hozzászólások (9)

konrad
konrad 2008.07.11. 20:33
Ájjj, ez zsír!!!:-D
konrad
konrad 2008.07.11. 20:34
Nem is tudtam, hogy az arma-hoz már ilyen mod is van!:-)Jurassic Arma:-D
Peca001
Peca001 2008.07.12. 14:55
Azért az jó hogy bejön ide két ArmA fan, és úgy lehúz egy olyan játékot amiről még in-game videó sincs, hogy az csak na.

"Ellenben a screen-ek szörnyűek: minden a zöld ezer árnyalatában úszik, mintha egy nagy takony közepén harcolnának a késő-jurakorban... "

Fenyőerdőben milyen árnyalatokat ársz, kéket? Szerintem szépek a shotok, a videó meg lenyűgöző, bár nemtom h ebből hogy lesz olyan lassú, taktikus játékmenet mint az OFP 1-ben volt (ami még mindig fentvan a gépemen..:):)).
KisCsirkee
KisCsirkee 2008.07.12. 15:09
Egyáltalán nem húztuk le, szó nincs erről. Csak aggodalmunkat fejeztük ki, hogy nem a Bohemiások fejlesztik, és hogy a Codemasters erősen a cím nagyságára támaszkodik majd egy "árkádosított" FPS-t kapunk, akárcsak a BiA esetében.

Írtam is, hogy jó lenne egy ilyen render vakítás helyett valami ingame konkrét dolgot látni!
konrad
konrad 2008.10.19. 19:19
A közelmúltban megjelent egy cikk az egyik xy gamer újságban, bepötyögöm azoknak, akik várják az OFP2-őt! (Én személy szerint az Arma2-re hajaznék, ugyanakkor mivel név nagyon kötelez, biztosan nem fogom kihagyni!) No, akkor a cikk:

"Operation Flashpoint 2

Tisztában vagy azzal, hogy az egykori, igencsak jól sikerült akciójáték már több mint hét éve jelent meg? Bizony, 2001-ben elméletileg még egyszerűbb volt bizonyítania egy játéknak és az OFP minden elvárásnak megfelelt. Éppen ezért várjuk a folytatást, remélve, hogy a fejlesztők az akkoriban jól bevált recepthez képest tudnak majd valami kis újdonságot felmutatni és nem csupán grafikai ráncfelvarrásról van szó. Félelmeink azért valahol megalapozottak, hiszen nem az eredeti csapat készíti a folytatást, hanem a Codemastersen belüli társaság - reméljük nekik a legjobbakat!

Vissza gyökerekhez

Az egészen zártkörű bemutató alatt kiderült, hogy ez az epizód egy Skira nevezetű szigeten játszódik, ahol kínai, japán és orosz erők állomásoznak. Az amerikai hadsereg kötelékének tagjaként segítenünk kell az oroszoknak megszerezni bizonyos állomásokat, területeket. A terep már önmagában is nagyon érdekes, hiszen eredeti NASA felvételek alapján alakították ki. Mindemellett nemcsak hogy látványosabb - mint sok hasonló stílusú játék -, hanem taktikailag is nagyon jó lett kitalálva. Hab a tortán, hogy több mint 200 négyzetkilométernyi (!) területet járhatunk be: ebbe beletartoznak a tengerpartok, városok, sőt még vulkánok is.

Egy lövés, egy halál?

Nagyon örültünk, hogy az első rész realizmusát még tovább finomították. Akár egyetlen lövéstől is kellően megsebződünk és felcser nélkül sokszor nem is tudjuk a küzdelmet folytatni. A felhozatalra sem lehet panaszunk, hiszen több mint 70 fegyver, és 30 különféle vezethetőségű jármű áll majd rendelkezésünkre. Lesz küldetésszerkesztő, ha a játékba bekerülő akciók valakinek kevesek lennének. A megjelenés ideját még nem közölték, de már nagyon várjuk!"

Hááát, kíváncsi leszek. Nekem már most nem "fekszik" ez az orosz-japó-kínai felállás. Plusz mi, a jenkikkel.
ajánlott olvasnivaló