Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Késik a Dragon Age: Origins (Hírek)

Dragon Age: Origins

Dragon Age: Origins
A legutóbbi Dragon Age: Origins cikkek, hírek
2590 levél
Válasz 09.02.05. 12:18 #7
Tódee
Dolgoznak tovább a konzolos verzión, mivelhogy állítólag azért tolták el, hogy egyszerre adhassák ki az összes platformon (Mondjuk érdekes módon ez annyira nem szokta érdekelni a kiadókat egy eredtileg konzolra fejlesztett játék esetében )
There's only one rule of metal: PLAY IT FUCKIN' LOUD!!!
14264 levél
Válasz 09.02.04. 13:44 #6
balays82
Az egy dolog, hogy a halasztás bosszantó a mi számunkra, de én azért arra is kíváncsi lennék, hogy a Bioware mit szólt, amikor az EA közölte velük, hogy bocs srácok, de most ezt a játékot egy fél évre fiókba tesszük. Nem hiszem, hogy nagyon boldogok voltak. Egyébként meglepő, hogy az EA nem merte bevállalni, hogy egy üzletileg kevésbé kedvező időszakban jelenjen meg a Dragon Age, annak ellenére, hogy egy nagy nevű fejlesztő játékáról van szó. A kiadók minden döntésén érződik, hogy a mostani időszakban nem mernek üzleti kockázatot vállalni, mert egy-két méretes bukás nagyon nehéz helyzetbe hozná még a legnagyobb cégeket is.
482 levél
Válasz 09.02.04. 13:41 #5
Playbahnosh
A "nincs kész, azért kiadtam" sémát már nem használják, mert a játékosoknak (igaz, elég sok ideig tartott de) megjött az esze, és igen nagy hőbörgést rendeznek, ha egy félkész szemetet próbálnak tálalni játék címén. Ezért, ahelyett, hogy sietve kiadnák karácsonyra, inkább várnak még egy évet (vagy kettőt) és AKKOR adják ki karácsonyra. Az, hogy az EA után a többi kiadó is ezt csinálja nem mentség, inkább szánalom. Az addig rendben, hogy "bent tartjuk, mert nincs kész" és puszta véletlenségből éppen karácsonykor adják ki, de az, hogy most már pofátlanul be is jelentik, hogy "készen van a gama ugyan, de mi mégis megvárjuk a karácsonyi dömpinget"... ez már pofátlanság. Egy dolog mismásolni egy kicsit a játékosoknak, és megint másik dolog brutálisan hülyének nézni minket.

Lassan az lesz, hogy minden valamire való játék karácsonkor jön ki, és az év nagyrésze "uborkaszezon" lesz, szal novemberben meg decemberben alig győzünk majd cikket írni itt a Dome-nál, aztán az év hátralevő részében meg majd malmozunk, meg unalmunkban válogatunk a Budget polcról mint FreddyD...
2183 levél
Válasz 09.02.04. 12:48 #4
Shadowguard
Ezt még alá is írnám, ha az EA csak tökéletes játékokat adna ki.
És szerintem sokan várták már annyira ezt a játékot, hogy akkor is megvegyék, ha nem kap akkora hype-ot. Én legalábbis a legelső hírek óta folyamatosan figyelemmel kísérem a róla szóló híreket, és tuti meg is fogom venni. Ráadásul (szigorúan szvsz) aki esetleg érdeklődik a stílus iránt az lehet az "uborkaszezonban" kiadva megvenné, ha jó kritikákat hall róla. Így viszont az egyébként No.1 FPS vagy stratégia kategória karácsonyi megjelenését veszi meg, ezt meg legfeljebb letölti.
A Simsben meg nem vagyok illetékes
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
1653 levél
Válasz 09.02.04. 07:51 #3
AstorAnt
A többi kiadó is épp ezt csinálja.Jah bocs, általában inkább az a tendencia hogy még nincs kész, de azért kiadom, aztán a hibákat patchekkel, ha sikeres a játék a kimaradt ötleteket meg kieggel pótlom amivel megint nagyot szakítok.Valamint mintha ez lenne az egyetlen kiadó, ami a nagy pénzt hozó játékának, inkább az apróbb csiszolgatást választja, mint hogy kiadja egy gyengébb pénzügyi évben.Csak az nem EA és akkor már a hír nem is így van megfogalmazva, és akkor már nem is veti rá mindenki magát.
Mit gondoltok miért jelenik meg a legtöbb nagy név a 3. és 4. pénzügyi évben(jah, biztos a tökéletes GTA4 is véletlenül jelent meg karácsony előtt vagy épp a fallout3)?

De hogy ne menjek messzire, nyugodtan megnézhetitek hogy a filmeknél is pontosan ugyanezt csinálják, van ami már fél éve kész, de azért kihúzzák vele azt az időpontot ami a legtöbb pénzt hozza.

Na mind1, nem is tom minek tépem a számTudom hogy itt csak az EA a gonosz(persze mikor csorog az emberek nyála a Crysis Warheaden, meg a 2000 ft-os Crysison akkor semmi szép volt EA), meg a SIMS(biztos a sok igazgató jelölt megszüntetné a kiegjeit, amik a 10. alkalommal is vagon pénzt hoznak), szal inkább részemről zárom is a témát
"Everyone who run, is a VC, everyone who stand still, is a well disciplined VC"
2183 levél
Válasz 09.02.04. 06:49 #2
Shadowguard
Rohadt EA! Ez az általam szinte legjobban várt játék az idei évben. És marketing-okok miatt majd csak karácsonyra jön ki... Hát szívből kívánom a drága kiadónak, hogy valami kedves kalóz szerezze meg a játékukat minél előbb és tegye fel mindenhová Akkor majd lesz nekik jó marketingjük...
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
482 levél
Válasz 09.02.04. 06:00 #1
Playbahnosh
Bakker, ez ANNYIRA EA-s húzás volt. "A játék készen van, de azért még bent tartjuk, hogy a karácsonyi rohamban majd több fogyjon belőle." Bleh. Azt hittem az EA nem tud lejjebb süllyedni, de mindig sikerül valamivel alulmúlni magukat. Hát, legalább tudnak csiszolni a bugokon meg ilyenek. Nézzük a jó oldalát, nem?
766 levél
Válasz 09.02.04. 06:00
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Késik a Dragon Age: Origins (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.