Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Késik a Dragon Age: Origins

Csak az év végére várható az RPG.

2009.02.04. 03:04 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Az Electronic Arts ma jelentette be, hogy a BioWare hosszú ideje készülő RPG-je a Dragon Age: Origins késni fog, így a harmadik pénzügyi negyedévben várható csak, ez október elsejétől az év végéig tart. Érdekes momentum, hogy a játékot csak marketing okokból tartják vissza, nem a fejlesztésre kell több idő, igaz további csiszolgatásokat végeznek majd rajta a megjelenésig. ■

Dragon Age: Origins
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dragon Age: Origins

hozzászólások (7)

AstorAnt
AstorAnt 2009.02.04. 07:51
A többi kiadó is épp ezt csinálja.Jah bocs, általában inkább az a tendencia hogy még nincs kész, de azért kiadom, aztán a hibákat patchekkel, ha sikeres a játék a kimaradt ötleteket meg kieggel pótlom amivel megint nagyot szakítok.Valamint mintha ez lenne az egyetlen kiadó, ami a nagy pénzt hozó játékának, inkább az apróbb csiszolgatást választja, mint hogy kiadja egy gyengébb pénzügyi évben.Csak az nem EA és akkor már a hír nem is így van megfogalmazva, és akkor már nem is veti rá mindenki magát.
Mit gondoltok miért jelenik meg a legtöbb nagy név a 3. és 4. pénzügyi évben(jah, biztos a tökéletes GTA4 is véletlenül jelent meg karácsony előtt vagy épp a fallout3)?

De hogy ne menjek messzire, nyugodtan megnézhetitek hogy a filmeknél is pontosan ugyanezt csinálják, van ami már fél éve kész, de azért kihúzzák vele azt az időpontot ami a legtöbb pénzt hozza.

Na mind1, nem is tom minek tépem a szám:DTudom hogy itt csak az EA a gonosz(persze mikor csorog az emberek nyála a Crysis Warheaden, meg a 2000 ft-os Crysison akkor semmi szép volt EA), meg a SIMS(biztos a sok igazgató jelölt megszüntetné a kiegjeit, amik a 10. alkalommal is vagon pénzt hoznak), szal inkább részemről zárom is a témát:D:D
Shadowguard
Shadowguard 2009.02.04. 12:48
Ezt még alá is írnám, ha az EA csak tökéletes játékokat adna ki.
És szerintem sokan várták már annyira ezt a játékot, hogy akkor is megvegyék, ha nem kap akkora hype-ot. Én legalábbis a legelső hírek óta folyamatosan figyelemmel kísérem a róla szóló híreket, és tuti meg is fogom venni. Ráadásul (szigorúan szvsz) aki esetleg érdeklődik a stílus iránt az lehet az "uborkaszezonban" kiadva megvenné, ha jó kritikákat hall róla. Így viszont az egyébként No.1 FPS vagy stratégia kategória karácsonyi megjelenését veszi meg, ezt meg legfeljebb letölti.
A Simsben meg nem vagyok illetékes:-D
Playbahnosh
Playbahnosh 2009.02.04. 13:41
A "nincs kész, azért kiadtam" sémát már nem használják, mert a játékosoknak (igaz, elég sok ideig tartott de) megjött az esze, és igen nagy hőbörgést rendeznek, ha egy félkész szemetet próbálnak tálalni játék címén. Ezért, ahelyett, hogy sietve kiadnák karácsonyra, inkább várnak még egy évet (vagy kettőt) és AKKOR adják ki karácsonyra. Az, hogy az EA után a többi kiadó is ezt csinálja nem mentség, inkább szánalom. Az addig rendben, hogy "bent tartjuk, mert nincs kész" és puszta véletlenségből éppen karácsonykor adják ki, de az, hogy most már pofátlanul be is jelentik, hogy "készen van a gama ugyan, de mi mégis megvárjuk a karácsonyi dömpinget"... ez már pofátlanság. Egy dolog mismásolni egy kicsit a játékosoknak, és megint másik dolog brutálisan hülyének nézni minket.

Lassan az lesz, hogy minden valamire való játék karácsonkor jön ki, és az év nagyrésze "uborkaszezon" lesz, szal novemberben meg decemberben alig győzünk majd cikket írni itt a Dome-nál, aztán az év hátralevő részében meg majd malmozunk, meg unalmunkban válogatunk a Budget polcról mint FreddyD...:-/
balays82
balays82 2009.02.04. 13:44
Az egy dolog, hogy a halasztás bosszantó a mi számunkra, de én azért arra is kíváncsi lennék, hogy a Bioware mit szólt, amikor az EA közölte velük, hogy bocs srácok, de most ezt a játékot egy fél évre fiókba tesszük. Nem hiszem, hogy nagyon boldogok voltak. Egyébként meglepő, hogy az EA nem merte bevállalni, hogy egy üzletileg kevésbé kedvező időszakban jelenjen meg a Dragon Age, annak ellenére, hogy egy nagy nevű fejlesztő játékáról van szó. A kiadók minden döntésén érződik, hogy a mostani időszakban nem mernek üzleti kockázatot vállalni, mert egy-két méretes bukás nagyon nehéz helyzetbe hozná még a legnagyobb cégeket is.
Tódee
Tódee 2009.02.05. 12:18
Dolgoznak tovább a konzolos verzión, mivelhogy állítólag azért tolták el, hogy egyszerre adhassák ki az összes platformon (Mondjuk érdekes módon ez annyira nem szokta érdekelni a kiadókat egy eredtileg konzolra fejlesztett játék esetében :-| )
ajánlott olvasnivaló