Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Virtua Tennis 2009

1 levél
Válasz 09.07.10. 07:41 #10
mashafan
sziasztok én csak érdeklődni szeretnék hogy mikor és hol lehet kapni ezt miskolcon és hogy kik az új játékosok én úgy hallottam h djokovic is van benne amúgy a grafikája jobb benne mint a 3 ban előre is köszi
32665 levél
Válasz 09.07.07. 21:07 #9
Creativ3Form
Kipróbáltam.
Hogy is mondjam…háááááát…nem is tudom. Sok mindenen javítottak, a mozgáson, csiszolták az ütéseket, pontosabban tudunk nyesni, keresztet ütni és hatékonyabbak lettek a fogadások is. A grafikába is belenyúltak, de nem estem hanyatt tőle. Ami viszont a Word Tourt illeti, na itt rengetek változtatás van. Először is nem a rendes világranglista 300. helyéről kezdünk, hanem az amatőr, azaz újonc világranglista 100. helyéről indulunk neki a karrierünknek. Egyéni és páros tornákon haladhatunk előre, plusz érdemes néha barátságos meccseket is játszani, mert így több társunk lesz, akik majd a páros viadalokon segítenek. Ez így elsőre jól hangzik ugyan, de hihetetlen vontatott lesz egy idő után. Rengeteg meccset kell lejátszani az előrehaladás érdekében és ez elég unalmassá válik. 2-3 labdamenetből megvan egy meccs., és ez 4-5 mérkőzés után eléggé fárasztó lesz. Szóval a játékmenetet javították a mozgások és a technika finomításával, de a Wourd Tour meghosszabbítása hihetetlen unalmassá és monotonná teszi az összképet.
Vannak persze más, apróbb újítások is. Most már minden egyes felszerelésünket meg kell vásárolni, nincsenek ajándékütők, meg pólók meg cipők, mint az előző részben. Ha stílusosabb ruhát vagy cipőt akarsz, esetleg egy jobb, gyorsabb, erősebb ütőt, akkor viszont pénzt kell keresni, az imént említett hihetetlen könnyű tornák megnyerésével, így nem kell aggódnia senkinek…elég hamar be lehet szerezni a legjobb felszereléseket. Ez a vásárlási hacacáré nekem nagyon bejön, jó újítás lett.
2-3 nap játék után azt kell, hogy mondjam, ha nagyot nem is, de egy kicsit csalódtam azért, ugyanis rohadt unalmas ez a Word Tour. Ha sima barátságos mérkőzést játszunk és feljebb toljuk a nehézséget, akkor lehet élvezetes meccseket játszani, de aki a Word Tour kitolására készül, az nem fog adrenalin lázba élni.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
32665 levél
Válasz 09.05.13. 14:11 #8
Creativ3Form
Csúszik a Virtua Tennis 2009 megjelenése

Mégsem jelenik meg májusban a Virtua Tennis legújabb része, ugyanis a később bejelentett Wii-s verzió munkálatai további időt igényelnek - az új dátum június másodika. A Wii-s változat a látszat ellenére több szempontból is összetettebbnek ígérkezik, mint a másik három verzió, hiszen például az irányításhoz már az új MotionPlus kiegészítőt is használhatjuk majd, amely nem csupán izgalmasabbá, de élethűbbé és pontosabbá is teszi a meccseket. A Sega munkatársai szerint szükségük van még némi időre ahhoz, hogy tökéletesre kalapálják a Wii-s verziót, így a Virtua Tennis 2009 mindegyik változata (tehát a PC-s, PS3-as és X360-as is) késni fog. Érdekesség, hogy ekkortájt még egy ígéretes teniszjáték érkezik majd: az EA-féle Grand Slam Tennis június 8-án fog boltokba kerülni.

A francnak kell a tetves Wii miatt szopnia a többi portnak! Ok, nem hónapokkal csak pár nappal tolták el de könyörgöm...várjon CSAK a Wii, mi meg had játszhassunk.

Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1087 levél
Válasz 09.04.10. 23:25 #7
richy25
májusba jön? Hurray! 3. részért odavoltam, báár egy idő után monotonná vált...
Federer azóta a kedvencem
Türelem szép erény, kivéve ha az alagút végén közeledik a fény!
32665 levél
Válasz 09.04.08. 05:29 #6
Creativ3Form
Gameplay
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
32665 levél
Válasz 09.03.10. 00:34 #5
Creativ3Form
Kicsit részletesebben a tudnivalók és egy trailer a végére.

"A Sega tovább folytatja a Virtua Tennis sorozatot, immáron számozás nélkül jelentkezik a negyedik felvonással. A Virtua Tennis 3 már a kurrens generáción látta meg a napvilágot, amelyet májusban követ a Virtua Tennis 2009, PlayStation 3, Xbox 360 és PC platformokon, ez abszolúte hivatalos. Kevés olyan jól megjátékosítható sportág létezik, mint a tenisz, a Sega perfektül ráérzett a témára és kivétel nélkül a korának legjobb műfajbeli anyagait szerválta. Ennyit minimum elvárunk a negyedik felvonástól is, csalódni úgy véljük, ezúttal sem fogunk. A háló két oldalán valódi hírességek csapkodják a lasztikat, köztük olyan nagy klasszisokkal, mint Rafael Nadal, Maria Sharapova, Venus Williams és Roger Federer. Friss arcok is jutnak az idei esztendőre, Andy "Come on Tim" Murray és a női, French Open bajnok, Ana Ivanovic.
A játékmódok száma tovább bővül, persze lesznek kötelező jellegű szinglik, párosok, vegyes párosok, valamint online multi is. A karakterkreátor újabb mélységekig merészkedik, mindent kedvünk szerint variálhatunk, a virtuális boltok pedig már 800 féle kiegészítő portékát fognak digitális készleten tartani.
Hogy a kép teljes legyen, részt vehetünk a hivatalos Davis kupán, ez sem marad ki a gazdag kínálatból, emellett a World Tour Mode nyújt további játéklehetőségeket, illetve bemutatkozik a vadonatúj Court Games módozat is. A játék tavasszal, azon belül is májusban érkezik, a fentebb említett berendezésekre.
Az évszám megjelenése a címben ad némi okot gyanakvásra, hogy a Sega sűrűbben fog jelentkezni a sorozat következő darabjaival. Nem esküdnénk rá, hogy évenként, mindenesetre érdekes, hogy a sorozatszámok elhagyása után ezúttal az évszámokkal machinálnak. Egy már biztos, ismét a legjobb tenisz játék készül megjelenni, amelyet a kezdők is fogyaszthatnak jó egészséggel."

Virtua Tennis 2009 trailer
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
32665 levél
Válasz 09.02.20. 16:43 #4
Creativ3Form
Bazz és tényleg Sorry és kösz a pontosítást.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
5230 levél
Válasz 09.02.20. 16:42 #3
Skorpio90
Na, várólistán van a játék. A 3. rész remek volt, bár pontosítanálak, 2007-ben jelent meg.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
2753 levél
Válasz 09.02.20. 16:36 #2
dghost
Ez jó hír! A 3. rész is elég jó volt, bár a sport-játékokért nem nagyon vagyok oda (kivétel egy-két autós) azért várom.
"Törvénysértés jogot nem alapít!" - Deák Ferenc
32665 levél
Válasz 09.02.19. 23:20 #1
Creativ3Form
"A Sega bejelentette, hogy készül a teniszrajongók által egyik legkedveltebb játék, a Virtua Tennis legújabb része, amely májusban kerül boltokba.

A PC-re, PS3-ra és X360-ra érkező Virtua Tennis 2009-hez olyan sztárok adták nevüket és külsejüket többek között, mint Rafael Nadal, Maria Sharapova, Venus Williams vagy Roger Federer, de a sorozat történelmében először játszhatunk majd Andy Murray és Ana Ivanovic virtuális énjével is. Az ígéretek szerint a játékmenet szinte minden téren továbbfejlődik egy picit, bemutatkozik majd a Davis-kupa, s új játékmódot is kapunk Court Games néven. A World Tour mód online ranglistával bővül, a játékosok testreszabhatósága több lehetőséget kínál, a megújult Tennis Store pedig nyolcszáz nyalánksággal várja a pénzes rajongókat. Egyelőre semmilyen kép vagy videó sem áll rendelkezésünkre a májusban érkező játékról, ám remélhetőleg hamarosan befutnak ezek is."
(forrrás: gamekapocs)

YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!! A Virtua Tennis 3 nálam az év sport játéka volt tavaly, és kis túlzással az egyik legjobb sport game ever! Nagyon várom már!
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.