Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Medal of Honor bejelentés (Hírek)

Medal of Honor

Medal of Honor
A legutóbbi Medal of Honor cikkek, hírek
11704 levél
Válasz 09.12.10. 18:50 #32
.:[Kain]:.
sokan vagytok már egyszerre, bazmeg én nem azt mondom, hogy az oroszok jó emberek voltak, semmit nem mondtam a háborúról alkotott véleményetekről, mert EGYETÉRTÜNK! de itt most egy JÁTÉKról van szó, nem hiszem el, hogy a PC DOME-on ki kell ezt emelni !!! játékfejlesztéshez nekem sincs sok közöm, de vagyok már annyira a témában, meg annyi ideje, hogy kiröhöghessem és szánalmasnak tarthassam az ilyen ötleteket, hogy németes játék.
9380 levél
Válasz 09.12.10. 16:13 #31
Kanduhrka
"1: olyan érdekekért harcolt és olyan módszereket alkalmazott, amik a mai napig elítélendők és nem emberhez méltók! " Oroszok mit csináltak? Attól, hogy a győztes oldalon voltak, nem sokban különböztek a módszereik a németekétől. Nekik is voltak táboraik, ahol százezrek haltak meg, ráadásul egymást is ölték. Micsoda dicsőség velük lenni egy háborús játékban! Főleg, hogy egy stratégiailag MINDENKI számára fontos országban 50 évig verik a faszukat, és nem hajlandóak elmenni.

Simán lehetne a németekre is videojáékot építeni, csak kreativitás kell hozzá. Mondjuk egy szakasznyi katona élete, ahol nem csak buta, ordibáló nácik vannak, hanem svédek, franciák és más népek, akiknek kurvára nincs kedvük harcolni. (Sven Hassel, az egyik legjobb ilyen író a témában, az egyik könyvében pl le is hugyál egy Hitler festményt)

És nem csak, hogy simán meg lehetne csinálni, meg lenne rá a közönség is.
horrorgeeks.blogspot.com
11704 levél
Válasz 09.12.10. 15:57 #30
.:[Kain]:.
az oroszok még így is a "pozitív" résztvevői voltak a második világégésnek, akármit mondasz, és igen, szar, hogy az oroszokkal kell nyomulni, de ha nem tűnt volna fel, nem a magyarok érdekeit nézik a kiadók baszki! hol éltek?

DE álljunk csak meg egy pillanatra: várjál, nem is tudom kinek is van igaza, tényleg, hol is vannak az only német fps-ek? várjunk csak! Jah, hogy nincsenek! hát akkor nyilván én néztem be valamit és nektek van igazatok!

bazmeg, miért nem gondolkodtok, mielőtt hülyeségeket írtok?
721 levél
Válasz 09.12.08. 17:21 #29
Razor 911
Hát igen, mi úgy tanultuk, hogy az emberek az utcán ünnepelték a háború kirobbanását, és mindenki gyors győzelmet várt az új fegyvereknek köszönhetően, ám mindenki hangulata megváltozott "mikor befutottak az első sebesültekkel zsúfolt vonatok..." Ez a jelenet a filmben is benne van.
Amúgy én úgy gondolkoztam, hogy mivel a II.vh-ra már jóval fejlettebbek voltak a fegyverek, arra volt igaz az, hogy kilőttek egy gránáttal, egy kilométerről leszedtek egy mesterlövészpuskával stb., úgy hogy nem tehettél semmit, szóval nagyobb stresszel járhatott. De természetesen azt nem gondoltam, hogy jobb egy lövészárokban ücsörögni és sípszóra indulni. A háború mindenhogy borzalmas.
Tucsok
11407 levél
Válasz 09.12.08. 09:59 #28
Lacko
Még azt tegyük bele, hogy felhazudsz egy évet, hogy mehess katonának, mert az olyan frankó. A II.-ra aztán már nem volt tülekedés...
16989 levél
Válasz 09.12.08. 09:47 #27
KisCsirkee
Milyen vicces lenne.

Mondjuk lehetne olyan Fallout-osan: Megszületsz egy álmos ipari angol városkában, a zöld mezők közepén. Végigéled a gyerekkorod, sütit csensz, újságot árulsz rikkancsként, juhokat terelsz, iskolába jársz. Aztán kitör a nagy háború, 1915-ben betöltöd a 17-edik életéved, beállsz a seregbe, kiképeznének, megtanulnál lőni, szuronyozni, krumplit pucolni, engedelmeskedni, aztán 1916 nyarán kiküldenek a somme-i csatába. Hónapokig az árokban kuporogsz, a bajtikkal beszélgetsz a haverokkal, ellátogatsz a tüzérekhez, aztán megszólal a síp, beállsz az oszlopodba, feltűzöd a szuronyt, beállsz a létrához, megindulsz, lassú menetben 40 méter, aztán széttép egy géppuska.

Jó is vóna.
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
11407 levél
Válasz 09.12.08. 09:33 #26
Lacko
"meg azért tényleg rengeteg ártatlan ember halt meg, ezért lenne jobb választás az I.vh"Tudtad, hogy az I.VH sokkal borzalmasabb volt, mint a II.?
Vérszivattyú.

Meg igazából az max nagyon magas szintű stratégiában érdekes (ahogy ilyen játék van is csomó). Hiszen katona szinten abból állna a küldi, hogy kuporogsz a lövészárokban és egyszercsak széttép egy akna. A következő küldiben egy másik katonával lennél (mint a modern warfare-ekben) és azzal kuporognál a lövészárokban és egyszercsak széttépne egy akna. Aztán a következő küldiben egy újabba katonával lennél, akivel kuporognál a lövészárokban és egyszercsak megszólal egy síp, kidugod a fejed a lövészárokból és azonnal legéppuskáznak. De a legtöbb küldi mégis csak abból állna, hogy széttép egy akna. Mivel az I.VH-ban, tíz katonából 9 tüzérségi tűzben halt meg.

Van azért érdekes aspektusa is. Voltak ezek a sturmtruppen-ek. De azok meg órákig csúsztak milliméterről, milliméterre a sárban (az se túl izgalmas), aztán kezdődött egy ilyen CoD-szerű öldöklés a lövészárokban (az izgis volna), de viszonylag hamar vége volt. Meg a pályák is elég egysíkúak lennének. Meg hát korhatáros is volna, mert - az általad ajánlott filmben is látszik - gyalásóval gyilkoltak, nem túl humánus...
721 levél
Válasz 09.12.07. 19:44 #25
Razor 911
Amúgy nézzétek meg a "Nyugaton a helyzet változatlan" című filmet, nagyon jó, az első világ háborút német szemszögből mutatja be. Nagyon jó film.
Tucsok
721 levél
Válasz 09.12.07. 19:35 #24
Razor 911
Azt kifelejtettem, hogy mondjuk én már az egész II.vh-s témát unom, meg azért tényleg rengeteg ártatlan ember halt meg, ezért lenne jobb választás az I.vh, na meg persze az osztrák-magyar monarchia oldalán harcolni... Csak az meg lehet egyhangú lenne, mert állóháború volt és nem volt annyi offenzíva mint a II.vh-ban.
Tucsok
721 levél
Válasz 09.12.07. 19:27 #23
Razor 911
A háborúban szerintem a német katonák semmivel sem voltak rosszabbak, mint pl. az amerikaik. Nem hiszem, hogy a német katonák vadállatok lettek volna. Ők is csak harcoltak. Nem hitlerek voltak, hanem hétköznapi emberek. Nagyszüleim is mesélték, h mikor itt voltak a németek, ők megkínálták a gyerekeket étellel a faluban. (Természetesen, most ez nem volt mindenkire igaz csak gondoltam megemlítem) Azt mondták, hogy sokkal rosszabb volt az orosz megszállás. Aztán a másik az, hogy Németország sokáig verhetetlen volt. Szóval azokból a csatákból bőven lehetne szemezgetni, de hát azok a csaták is jók lennének amiket elvesztettek a németek, nem tudom mi baj van azzal. Unalmas már amerikaiakkal lenni. De hát egy MOHAA szintü játékot, amit német oldalon kéne végigjátszanunk, azt nyilván támadnák a zsidók meg egyebek. Mert a csúnya németek...
Mondjuk én egy I. vh-ás játékra lennék már kíváncsi.
Tucsok
7048 levél
Válasz 09.12.07. 14:51 #22
GustyX
Azért fejtsd ki pls, engem érdekel mit értettem félre. Meg érdekel milyen ember is vagyok. ha más nem pm-ben.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
11407 levél
Válasz 09.12.07. 08:57 #21
Lacko
Mennyivel vállalhatóbb - főleg neked, egy magyarnak - hogy a CoD-dal OROSZ oldalról játszol? Sztálinért harcolsz, de barom?!?!?!? Megerőszakolsz egymillió magyar nőt? 6 éves kislányokat? Te perverz állat!!! 99 éves öregasszonyokat. Mocskos alak vagy!

Remélem érzed, hogy a te stílusodban vágtam csak vissza.
Nevetséges dolgokat írtál ugyanis.
A játékiparban nincsen ideológia, csak és kizárólag profit maximalizálás.

És igenis tud profitot termelni a különlegesség, az egyediség, az újdonság. Simán tud eladhatóbb lenni, egy olyan játék, amiben németek oldalán harcolsz (mivel újdonság), mint a négyezerötszázhuszonhatodik hős ruszki/amcsi katona harcol a gázálarcos, gonosz übernáci ellen.
11704 levél
Válasz 09.12.07. 07:25 #20
.:[Kain]:.
szóval nem mondtam, hogy hülye, de nem is értelmezted jól, amit írtam.

és most, annak ellenére, hogy ismétlem, nem hülye az, aki végigjátsza, azért gondolkozz el, hogy milyen ember ír be ilyet, amit te:

"Mellesleg miért hülye az, aki végigjátsza a MW2-es reptéri részt?"

seriously?

a többire most nem szánok időt, a lényeg, hogy a többit sem fogtad fel.
7048 levél
Válasz 09.12.06. 22:19 #19
GustyX
A kiadóra vonatkozó résszel egyetértek, de ezeket megjegyezném:
1, egy vh.-s FPS-ben sosem fordult meg az a fejemben, hogy most szuper amcsi híró vagyok és megmentem a világot stb. és fordított esetben sem gondolnék olyanra, hogy elítélendő dologért harcolok.Pusztán jobban bejönnek a szövetségesek fegyverei . Azt szívesebben látom a markomban, mint az MP40/Kar98-at. Ebből jön az, hogy szívesen játszanék németekkel is, ha végig az FG42 (vagy melyik az ejtőernyősök fegyvere) tarthatom a kezemben.
2, tudom mi lesz a vége, de játékmenet szempontjából sztem újdonságként hatna, ha a német sikerekben is részt vehetnék (valahogy ők is elfoglalták azt, amit mi a 223. vh.-s FPS-ben is visszafoglaltunk)

A törikönyvet minek is kellene amúgy kinyitni? Más a történelem, más egy játék, a kettő között nem vonnék párhuzamot.

Mellesleg miért hülye az, aki végigjátsza a MW2-es reptéri részt?
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
11704 levél
Válasz 09.12.06. 20:48 #18
.:[Kain]:.
gyerekek, mindenki olyan okos. sírtok, hogy nincs német kampány, nulla hozzáértéssel. nem, nekem sincs sok, de gondolkodjatok már könyörgöm mielőtt megszólaltok!
egy cég aki egy második vh-s játékot akar készíteni, kigondolja a helyszínt, az eseményeket, amiket fel akar dolgozni, és, ami a legfontosabb: a célközönséget! Meg sem fordulhat a fejében a német kampány és hogy miért? mert ki akarna egy olyan oldalon harcolni, ami
1: olyan érdekekért harcolt és olyan módszereket alkalmazott, amik a mai napig elítélendők és nem emberhez méltók!
2: tudva a háború végét (feltéve ha tudja az illető...) nyilván egy abszolút vesztessel akar mindenki lenni, akik ráadásul kirobbantották a háborút, egy világégést, egy olyan valamit, ami milliók életét követelte és még többek életét nyomorította meg!!! (nem kell félre érteni, nem vagyok a vh-s fps-ek ellen és én is szeretek lövöldözni játékban! de itt most egy kiadó elé kell kiállni, és egy szemetet akarunk eladni! illetve eladhatóvá tenni a világ legnagyobb baromságával, amit ti ötletnek neveztek!)

nyissátok már ki légyszíves a történelemkönyvet néha, vagy mielőtt beírtok baromságokat, gondoljátok már végig, hogy ezt most komolyan be kell-e írni, még ha a legkisebb hátrányotok a magatok lejáratása is ezzel?

szóval a pontokat vegyétek figyelembe, aztán gondoljatok már bele, hogy odaáll a játékfejlesztő a kiadó (legyen pl. EA) elé, és elmondja, hogy ez ilyen németes, nácikkal vagyunk, kurvajók vagyunk és izgulunk Höller-ért játék lenne, mert ilyet találtunk ki a kis agyunkkal. elküldik őket a picsába!!!
van egy réteg, akiket mindig is utálni fogok, mert azt hiszik, hogy a badass egyenlő a gonosz geci féreg emberrel, és ők is badassek akarnak lenni és csak ezért pl. a németeket favorizálják a második vh-ban. ébresztő!

jah és igen, van pl CoH, vagy RO 2, meg pár game, ahol lehet a németek oldalán játszani, utóbbit nem láttam, de ha megfigyelitek pl a CoH eladható minőségben és körítésben rakta bele a németeket a kampányaiba, ugyanúgy egységekkel harcolsz egységek ellen, nem nagy amerika-német o gyilkolászás van és megváltoztatjuk a háború kimenetelét stílus. ez az, ami elfogadható, vagy egy másik vonatkozásban a Modern Warfare 2-ben a terroristás rész, ami viszont erősen gyanús, hogy reklámfogásként csúszott át a rostán, mert nagyon primitív, és vonzza a hülyéket. de a terroristák legalább az egész játékban kapják a lőszert az arcukba.
9380 levél
Válasz 09.12.05. 21:39 #17
Kanduhrka
A Vietcong a világ egyik legjobb FPS-e
horrorgeeks.blogspot.com
167 levél
Válasz 09.12.05. 18:14 #16
Dilikutya
A koreai háború, mint helyszín, egyáltalán nem lenne rossz, ráadásul nem is ugrik be most ilyen témájú játék. De egy jó vietnámi háborús játék sem lenne rossz, a Vietcong nem volt nagy eresztés, de a Men of Valor sem nagyon maradt meg az emlékezetemben. Bár ezt inkább egy új Call of Duty epizódtól várnám, remélve hogy lesz még történelmi témájú része a sorozatnak.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral.
721 levél
Válasz 09.12.04. 18:49 #15
Razor 911
Hát itt 1:14-től már orosszal megy. Szal gondolom akkor lesz nekik kampány is.
Tucsok
16989 levél
Válasz 09.12.04. 18:47 #14
KisCsirkee
Elvileg választható lesz mindkettő.
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
721 levél
Válasz 09.12.04. 18:44 #13
Razor 911
Akkor két percen belül megcáfoltál... És azt tudod, hogy singleben csak németekkel lehet majd lenni vagy választhatók lesznek az oroszok is ?

Szerk.: Ahogy látom igen.
Tucsok
16989 levél
Válasz 09.12.04. 18:40 #12
KisCsirkee
Lesz single player kampány is.
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
721 levél
Válasz 09.12.04. 18:38 #11
Razor 911
Ez nem Battlefield szerű lesz ?
Tucsok
16989 levél
Válasz 09.12.04. 18:34 #10
KisCsirkee
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad

Megdöbbentő, mi?
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
721 levél
Válasz 09.12.04. 18:32 #9
Razor 911
Olyan tuti nem lesz. Maximum olyan szinten lesznek a játékok mint a Battlefield 1942... De, hogy külön kampányt nem kapnak a németek II.vh-ás játékban az biztos. Biztos támadnák rendesen a játékot.
Tucsok
461 levél
Válasz 09.12.04. 17:18 #8
péHá
A játékiparban az lenne a legmenőbb, aki bevállalná, hogy a németek oldalán végigharcolható kampányt készít.
11407 levél
Válasz 09.12.04. 07:40 #7
Lacko
Annyira hihetetlen, hogy az EA egy fél milliméterre se hajlandó letérni a már bevált, lebetonozott utaktól. Csak amiből más más eladott, csak azt fejlesztenek. Nulla innováció, nulla kockázat.
Ha bejött a CoD modernizálása, na jó, akkor mi is modernkedünk egyet.

Afganisztánnal (mint helyszín) semmi bajom. Elvégre, most az lett a béke Nobel-díjas fő célpontja.
4259 levél
Válasz 09.12.04. 01:22 #6
Madrac
Meg is borotvalja!
Quoth the raven, `Nevermore.'
17334 levél
Válasz 09.12.03. 22:19 #5
ufodani
Kiváncsi vagyok Oszamának meghúzza e szakállát majd..
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
16989 levél
Válasz 09.12.03. 22:13 #4
KisCsirkee
Sokkal többet ki lehetne hozni egy MoH: Korea-ból például, mint most azzal, hogy sikeresen lemajmolják majd a a COD: MW-ket, és nevelnek egy csodás amerikai héroszt, aki egy valódi szuperkatona, és pofáncsapja a talibánt, de még Pakisztánt is lerohanja a nagy hevében. Sőt még Iránt is.

Nekem kb. ez jött le a tízerből, de meglátjuk mit hoznak ki a dologból.
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
17334 levél
Válasz 09.12.03. 22:04 #3
ufodani
ufodani bejelentés(hírek)
Jövő karácsonykor lesz szerintem a kard ki kard:MW3 vs MoH.Ugrok is rájuk majd szépen
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
11704 levél
Válasz 09.12.03. 21:51 #2
.:[Kain]:.
ezt ki sem kellett volna adni, elég lett volna a szöveg...

mindenesetre várós!
766 levél
Válasz 09.12.03. 21:51 #1
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Medal of Honor bejelentés (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.