Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Aliens RPG - ilyen lett volna (Hírek)

Alien RPG

Alien RPG
A legutóbbi Alien RPG cikkek, hírek
4172 levél
Válasz 10.01.12. 20:47 #14
gothmog
Félre ne érts, színvonalas játékokat készít a Bethesda, csak én egy Alien RPG-től halál izgalmas, végig sodró történetet és a filmekre is jellemző "kiszolgáltatottság érzést" (amihez muszáj - legalább valamilyen alapvető szinten - terelni a játékost a játékon belül) várnék. Ezzel szemben a Bethesda világéletében hatalmas, nyílt világú, szabadon kóborlós játékokat készített (tudom, nagyon leegyszerüsítve fogalmaztam most meg). Ebben nagyon jók, de ez a stílus sajnos magából a jellegéből adódóan nagyjából ki is zárja a fenti kívánalmaimat.
És mivel Bethesda-nak már az TES:Arena óta bevallottan "életfilozófiája" az a fajta játékmenet, amivel az eddigi játékaiban találkozhattál, erősen gyanítom, hogy még az Alien kedvéért sem tudnának kivetkőzni magukból
Endure. In enduring, grow strong.
11699 levél
Válasz 10.01.12. 20:38 #13
.:[Kain]:.
azért ne becsüld alá ennyire őket, azért mert eddig ilyet csináltak, szerintem elég profik ahhoz, hogy hasonló minőséget produkálva az Alien világában is nagyot alkossanak.

rájuk kell bízni, valószínűleg nekik is eszükbe jutna, hogy ez nem Fallout vagy Oblivion.

bár nyilván a Bioware sokkal közelebb áll ehhez a fajta RPG-hez, főleg a Mass Effect miatt.
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
4172 levél
Válasz 10.01.12. 17:21 #12
gothmog
Kösz, de ha lehet, a Bethesda inkább ne csináljon ebből rpg-t Ha alienekre akarok real-time lövöldözni, izgalmasan, de komolyabb mélységű történet nélkül, arra ott lesz az AvP3.
Bethesda tálalásban ehhez kb. annyi plusz járna, hogy egy jókora helyszínen, szabadon bejárva tehetnénk mindezt, rengeteg felkutatni való lezuhant hajóronccsal és elhagyatott bázissal (amiket egy idő után tök egykaptafásnak éreznénk), ahova különféle npc-k a "generikus" küldetéseikkel küldenének be minduntalan (a fiam játékmackója az űrhajónkon maradt, és nem tud nélküle elaludni, de a csúnya, gonosz alienek miatt nem tudunk visszamenni érte, elhoznád?...)

Amúgy ez a videó valóban minden, csak nem meggyőző. De tegyük hozzá, az Obsidiannak eddig is a történeti oldal volt az erőssége (helyesebben mondva: lett volna az erőssége, ha akár egyetlenegyszer is hagyták volna őket addig csiszolni a játékaikat, ameddig az szükséges lett volna. Érdemes rákeresni pl., hogy a KotOR2 története mennyivel szövevényesebb és kiterjedtebb lett volna, ha nem pofázik közbe a kiadó a fejlesztés kb. 70%-os állapotánál, hogy "ki kell adni, de azonnal")
Endure. In enduring, grow strong.
11699 levél
Válasz 10.01.12. 16:29 #11
.:[Kain]:.
szerintem nem kár érte, elég gagyinak látszik.
az ötlet viszont jó, és adott, valami jobb csapat előbb vagy utóbb úgyis megcsinálja az Alien RPG-t. remélem a Bethesda vagy a Bioware.
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
4211 levél
Válasz 10.01.11. 23:23 #10
Madrac
Indie jatekok kozt meg lehet vmi hasonlo.
Quoth the raven, `Nevermore.'
12946 levél
Válasz 10.01.11. 23:13 #9
McCl@ne
Hát... egy gondolat bánt engemet:
Akármilyen szerepjátékba botlottam az elmúlt kb. 10 évben, egy valami volt, ami mindről eszembe jutott. Mármint ami mindegyik kapcsán, mert a jobbakról nyilván több dolog is, szóval... mindegyiket elképzeltem izometrikus nézetben (az évtized első felében ezt jelentősen megkönnyítette, hogy abban voltak), és a Greyhawk: Temple of the Elemental Evil c. játékban alkalmazott körökre osztott harcrendszerrel. És mindegyik játék hirtelen fantasztikus lett...

És ahogy telnek az évek, úgy lesz mindez egyre fájdalmasabb. Mert fejlődik a grafika, és elképzelem, ahogy egy minden milliméterében végletesen kidolgozott űrhajón hihetetlen változatos mozgáskultúrával megáldott marine-ok és alienek harcolnak a végsőkig, miközben fogy a lőszer, kéne már egy új páncél, valami perk is, aminek a segítségével messzebbről eltalálom a támadókat, hogy kevesebb sav fröccsenjen rám... De már nem kell sokáig húznom, mert csak 2 alkotóelem kell, hogy működésre bírjam a rádiót és jöjjön az erősítés. Aztán aktiválom a bombákat és végre leléphetünk erről az átkozott helyről... stb.

És előttem van mindez - persze izometrikus helyett lehet valami forgatható 3D csoda, de szigorúan felülnézetből (vagy amolyan Dragon Age-es megoldással). Festményszerű hátterekkel (Icewind Dale-nél szebb játékot azóta sem láttam), kidolgozott részletekkel, aprólékos harcrendszerrel.

De sajnos soselesz. A Dragon Age-nél és a Fallout 3-nál HC-bb (vicc) RPG már soha nem fog készülni.
Respect is not given. It's taken.
2065 levél
Válasz 10.01.11. 23:05 #8
PanzerWolf
Nem vették le.Próbálj többször idejönni a videó oldalára.Nekem is csak másodikra indult el,mikor a főoldalról újra rámentem.
Amúgy én kíváncsi lettem volna a játékra ha kijön.
Fenyeskardu Sturm 20W/Mo Feketebotos Necron 20N/Mo Ayzaz A Yazin 20Mo/Me Havas Jon 20R/Ri Vak Aemon 20Ri/Mo M A L B O R D U S 20E/Me D A R D A L I O N 20P/W Geor Dar Khordak 20A/E
12270 levél
Válasz 10.01.11. 22:38 #7
asas01
Levették a videót.
i tell it like it is, cause im a bold figure
574 levél
Válasz 10.01.11. 22:37 #6
munszu
Úgy ahogy mondod, teljesen igazad van .
DA egy szinte tökéletes RPG ^^.
1262 levél
Válasz 10.01.11. 22:01 #5
PrOHax
Ez alatt a pár perc alatt én sem éltem bele megam, meg szerintem sokan mások sem. RPG műfaj akkor bontakozik ki igazán amikor az elejétől indulva fedezed fel a történéseket, hogy mit miért hogyan.... és egyszer csak beszippant. Lásd Dragon Age pl.
You tell me exactly what you want, and I will very carefully explain to you why it cannot be!
2129 levél
Válasz 10.01.11. 21:54 #4
Balanses
Még jóval a közepén jártak a dolognak. Biztos ezen is javítottak volna, vagy én nem tudom
574 levél
Válasz 10.01.11. 16:51 #3
munszu
Lehet bennem van a hiba, de engem nem ragadott meg az a Alien filing.
Jobbra számítottam, nem nagyon bánom hogy végül nem jelent meg, ha ezt kaptuk volna.
Szerintem olyan semmilyen a videó alapján.
A vége tényleg jópofa, de miért ácsorog úgy mint egy faszent a csaj?
AVP2 -ben az emberekkel való kampány jobban vissza adja a filinget, vagy majd most az AVP3 .
2129 levél
Válasz 10.01.11. 15:29 #2
Balanses
Na most az RPG a műfaja lett volna? Mert akkor sztem ez egy kiaknázatlan lehetőség lett volna
482 levél
Válasz 10.01.11. 15:22 #1
Playbahnosh
Hát, ebből a vidiből nem sok derül ki, de ígéretesnek látszik/látszott. Talán a szivárványszínű kijelző nem kellene, a többi egész pofás. Főleg a vége, ahol az alien felnyársalja a csajt
766 levél
Válasz 10.01.11. 15:22
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Aliens RPG - ilyen lett volna (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.