Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Grim Fandango HELP!!!

497 levél
Válasz 01.05.21. 16:00 #15
kertesz
Már túljutottam ezen. Ezen az úton üzennék mindenkinek aki a Grim Fandango-val játszik v. még nem törölte le. Nagy gondban vagyok. Visszaértem Rubacava-ba és Glottis sikeresen lehányta a dominókat. Meg is szereztem a fertőtlenítőt. Azonban, ahogy Manny elkezdi önteni mindig lefagy (már 15-ször próbáltam)!!!! Nagyon fontos lenne, hogy küldjetek egy tárolást a 2. Rubacava utánról. A címem: kertesz.adam@mail.datanet.hu
Nagyon megköszönném ha valaki küldene.

Előre is kösz: Ádám
PC/PS2/XBOX
159 levél
Válasz 01.05.20. 06:25 #14
II Sc Fan
Nem tudom Kertész. De azt tudom, hogy hogy csináld. Gondolom te is észrevetted, hogy amikor elkezded forgatni azt, akkor egy kis idő múlva csatlakozik a második és újabb idő eltételével a harmadik stb. Ezt simál meg lehet csinálni. Kezddel úgy forgatni, hogy a legfelső is menjen. Majd amikor a helyére került (amit Lacc mondott) az utolsó előttivel próbálkozz, de nagyon vigyázz nehogy megpörgesd a legfelsőt. Így csináld végig majd tedd be a kaszát, nyisd ki a széfet és végre megtaláltad Meche-t!

-II Sc Fan-
I hate the school
497 levél
Válasz 01.05.19. 10:39 #13
kertesz
A széf megvan fúrva de az a ************** zár nem akar kinyílni!!! Nincs valami tipped, hogy pl. hánysor kell balra-jobbra fordítani (amúgy tudom mit kell vele csinálni csak nem megy)?

Előre is kösz
PC/PS2/XBOX
925 levél
Válasz 01.05.18. 22:27 #12
Lacc
Hehe. Én azzal a rohadt széffel 2 hónapot vacakoltam. Most már tudom, hogy kell, nagyon 1szerű. Úgy kell forgatni , hogy a kis vackok lapos oldala jobb-oldalra nézzen, és legyen egy kis látható rés köztük, és az ajtó oldala közt. Na akkor berakod a kaszát, és kész. Hopsz, most jut eszembe. Megfúrtad már a széfet?

Amúgy tök poén, hogy a tetováló magyarul káromkodik! =))))))
YEP YEP! - Kipling :P
497 levél
Válasz 01.05.18. 16:29 #11
kertesz
Hé, Fan és Lacc! Van valami tippetek, hogy hogy jussak át Domino erődjén? Ott vagyok, hogy Meche-t ki kéne szabadítani a széfből. De egy elmebeteg programozó belerakott egy záras rejtvényt. Van valami tipp?
PC/PS2/XBOX
497 levél
Válasz 01.05.17. 14:48 #10
kertesz
Nem kell többet segíteni Fan! Már Domino vízalatti erődjében vagyok. Azért kösz! Ha kell segítség újra, ide írok.
PC/PS2/XBOX
159 levél
Válasz 01.05.16. 16:33 #9
II Sc Fan
Nos...miután megnézted azt, hogyan rabolták el Meche-t, beszélj a kapitánnyal. Azután menj a lift melletti bárba és ott add oda a kommunista hapekoknak a levelet, amit ugye fölvettél a bárodban. Ezután vedd fel a vörös csillagos könyvet. Aztán menj fel a lépcsőn és ott megtalálod Lolát, a fotóst, aki lefotózza Nicket és Maximino csaját. Ezután Nick elfut. Beszélj a csajjal. Ezután menj föl a bárodba és ott is a kaszinóba és ott beszélj Charlie-val és beszélj vele mindenféle dologról. Ha jól csináltad, akkor kapsz egy hamis jegykészítőt és egy VIP kártyát, amivel bemehetsz a VIP étterembe. A VIP étteremben megtalálhatod Nicket, és miután beszéltél vele, otthagyja a tárcát. De ha nem lenne jó, akkor a dolgozó méheknek add oda a vörös csillagos könyvet....
Folyt. köv.

-II Sc Fan-
I hate the school
497 levél
Válasz 01.05.16. 15:31 #8
kertesz
Köszi SC Fan! De írd már le légyszíves, hogy hogy jussak be Nick-hez.
Mégegyszer Kösz!
PC/PS2/XBOX
159 levél
Válasz 01.05.15. 18:38 #7
II Sc Fan
Helyesbítés:
-Nem Domino-t zsaroljuk meg a fényképekkel, hanem Nick Virago-t, az ügyvédet.
-Charlie (a pali a kaszinónkban) a pénzét kéri, ezért megkér minket, hogy szerezzük meg neki. De azt is csak később találjuk meg.
Folytatás:
Miután felszedted a fémdetektort és a Virago asztalán lévő tárcát (vagy mit) menj vissza a rendőrcsajszihoz. Vedd elő a tárcát és kezd el beszélgetni a nővel. Mond azt neki, hogy az asztal alatt találtad, őrizetlenül. Ő majd azt hiszi, hogy bomba (szerintem ez a nő szőke lehetett, amikor élt és bedobja az aknába, ami ott van. Így kaptunk egy kulcsot. Na ezzel a kulccsal menjünk a munkásméhek helyére és még tovább a világítótoronyhoz. Nyisd ki az ajtót a kulccsal. Itt egy szomorú dolgot látunk majd, de nem mondom el mit. Vegyük fel a kártyát (vagy mit, vagy ha már nálad van akkor nem szóltam semmit). Azután menjünk a bárunkba Lupe-hez, a lányhoz és adjuk át neki a kártyát. Most kaptunk egy női ruhát (jól hallottad). Nézzük végig a ruhát, majd találunk benne egy cetlit, amivel el kell menni a tetkóshoz, aki néha magyarul is beszél .
Folyt. köv.

-II Sc Fan-
I hate the school
925 levél
Válasz 01.05.15. 16:38 #6
Lacc
Hmm... Így se könnyű, de megpróbálok visszaemlékezni. A macska***ból úgy tudod kiszedni a fémdetektort, hogy járkálsz a pallón, és a kaszát használod. A fém kaszára elkezd csipogni, és ki tudod halászni.
Az pedig nem igazolvány készítő, hanem hamis jegyeket lehet vele készíteni a macskafutam-fogadásokra. Akárhogy is akarok, nem tudok visszaemlékezni, milyen dátumot kell beleírni. Ezt nézd meg egy végigjátszásban. Ha nyertél, vidd oda a fogadóirodásnak (a két lépcső közt, de nagyon vigyázz, hogy NE ANNAK ADD ODA? AKIT RÖGTÖN LÁTSZ? AHOGY FEL/LEMÉSZ, HANEM A MÁSIK OLDALON LEVŐNEK-ezzel nagyon sokat szarakodtam, míg rájöttem). Ha nyertél, ad egy fényképet. Már nem nagyon emléxem, talán azzal lehet zsarolni Dominot.
Szerszámokat meg úgy tudsz szerezni, hogy az irodádban, ahol kezdesz felveszed Salvador (vagy ki, aki küldte a galambot) üzenetét. Elmész a lenti bárba (ami a víznél van lent), és megmutatod a lázadóknak, és elkéred tőlük a könyvet az asztalaon. Utána odamész a munkás-méhekhez, és megmutatod nekik a könyvet. Azok nagyon felbuzdulnak a forradalmi jelszavakon, és elkezd az egyik lázadást szítani. Erre odamegy a rendőr, és elfogja őket. Beviszi a börtönbe. Hajaj... Most kapok észbe, hogy hihetetlenül sokmindent le kell írnom. Túl bonyolult ahhoz, hogy idefirkantsam. Ennyiből már próbálj meg rájönni magadtól. Ha van vmi gond, szólj.
YEP YEP! - Kipling :P
497 levél
Válasz 01.05.15. 15:43 #5
kertesz
Nos, Lacc. Egészen pontosan ott járok, hogy miután Domino elrabolta Meche-t, sikeresen leestem a vízba. Nos a kapitány azt mondta, hogy Glottis felmehet a hajóra, de szerszámokat és engedélyt kell szereznem. A macskakaja-gyárból felvettem a konzervnyitót és kinyitottam a konzervet. A rendőrnő eldobta a fémdetektort (egy nagy adag macska****-ba), és beszéltem a palival a casinoban. Ez átadta nekem a személyigazolványát és valami hamisigazolvány-készítő mütyűrt. Glottis pedig elrohant ezekkel.
Tárgyaim: kasza, konzervnyitó, üveg (nem tudom mi van benne), igazolvány készítő.
Ja, és a pali azt kéri tőlem, hogy hozzam el a bőröndjét mittudomén honnan.
Leírást talátltam de az nem írja le pontosan, csak nagy vonalakban.

Ha tudsz segíts, mert már 4 napja szenvedek vele.

Előre is köszönöm: Ádám
PC/PS2/XBOX
925 levél
Válasz 01.05.14. 17:59 #4
Lacc
Opsz, hát ez nem ment. =) Na mind1.
YEP YEP! - Kipling :P
925 levél
Válasz 01.05.14. 17:58 #3
Lacc
Megpróbálom idelinkelni. <a href="www.gamefaqs.com">GameFaqs
YEP YEP! - Kipling :P
925 levél
Válasz 01.05.14. 17:58 #2
Lacc
Én régebben végigvittem. De lég nehéz így leírni. Konkrétabban nem tudod elmondani? Keress hozzá egy komplett végigjátszást. Itt szokott lenni: www.gamefaqs.com, vagy www.timsvault.com.
YEP YEP! - Kipling :P
497 levél
Válasz 01.05.14. 16:48 #1
kertesz
Segítség a Grim Fandango-hoz, de az nagyon. A játék király, baró meg minden, de a második cd-n lenne egy kis gond. Miután a macskakaja-gyárból felvettem a konzervnyitót és kinyitottam a nagy konzervet, MI A JÓ EGET KELL CSINÁLN????? PLÍZ HELP!!
PC/PS2/XBOX

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.