Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» LG - három új mobil, fiataloknak (Hírek)

4370 levél
Válasz 10.08.31. 15:21 #3
Kalwa
Vannak olyan nem érintőképernyős mobilok, amelyek rendelkeznek qwerty billentyűzettel, többek között az N52-es nagy testvére is, de megmondom őszintén, hogy én még nem nagyon láttam olyan qwertys mobiltelefont, amely tetszett is volna. PDA-ban más a helyzet, de azok ugye drágábbak is... Így tehát valóban igaz az, hogy ízlések és pofonok
"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."
1560 levél
Válasz 10.08.31. 15:02 #2
Retee
Hát nem tudom, azért a netezéshez, multimédiához, e-mail íráshoz szerintem egy teljes qwerty dukál, nem a régi billentyűpad, ami azért limitálja a szöveg mennyiségét. A böngészésnél is sokkal egyszerűbb az érintőképernyő. Persze ízlések és pofonok.
4370 levél
Válasz 10.08.31. 14:59 #1
Kalwa
Lehet, hogy csak én vagyok konzervatív, de nem értem, hogy miért kell ennyire erőltetni az érintőképernyős mobilokat? Remélem nem jön el az az idő soha, amikor már alternatíva sem lesz, hogy választhassunk...
Lassan már egy éve boldog tulajdonosa vagyok egy Nokia N52-es készüléknek. A sok negatív felhasználói vélemény ellenére - leginkább a megbízhatatlan operációs rendszer - én tökéletesen megvagyok vele elégedve, szerencsére soha semmilyen probléma nem jelentkezett. Én így képzelek el egy mai modern telefont, amely nem érintőképernyős. Szép és praktikus vékony váz, rengeteg funkcióval bíró operációs rendszer, erős hardware, elfogadható minőségű kamera, rengeteg kommunikációs lehetőség.

Nokia N52
"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."
766 levél
Válasz 10.08.31. 14:59
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
LG - három új mobil, fiataloknak (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.