Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

LG - három új mobil, fiataloknak

A népszerű KP500 újabb érintőképernyős utódokat kap.

2010.08.31. 14:24 | szerző: Retee | kategória: Kütyü

Új mobilos családot küld a boltokba az LG, méghozzá azt a Wink szériát, melyből most három teljes érintőképernyős készülék jelenik meg. A fiatalabbak igényeire szabott Wink mobilok egyszerűsített szöveges üzenetküldő funkciókat, fejlett zenei alkalmazásokat, bővebb, a közösségi oldalakhoz kapcsolódó szolgáltatásokat, valamint testreszabható kezelőfelület nyújtanak.
A telefonok mindegyike könnyen kezelhető virtuális QWERTY billentyűzetet kínál, így a fizikai billentyűzet nélkülözésével egyszerűbbé válik a szöveges üzenetküldés. A billentyűzet váltható az álló, illetve fekvő nézet között, ami még kényelmesebbé teszi az SMS-írást. Emellett a Wink sorozat 3,5 mm-es jack fülhallgató kimenetet, FM-rádiót és microSD kártyát is tartalmaznak.

  • Wink T300 (első kép)
   A Wink T300 a sorozat legkompaktabb telefonja, amely könnyedén zsebbe csúsztatható, ám ezzel együtt nagy, 2,4 inches kijelzővel büszkélkedhet.
  • Wink Style T310 (második kép)
   A 2,8 inches LCD-kijelzővel felszerelt, 240 x 320-as felbontású T310 többféle színben is választható. A 2 MP-es kamera mellett pedig SD kártyával akár 4GB-ig is kitolható memóriája.
  • LG Wink 3G T320
   A Wink 3G T320 nevéből adódóan gyorsabb kapcsolatot és adatátvitelt tesz lehetővé, emellett támogatja a push kézbesítési technológiát és microSD kártyával 16 GB-ig is bővíthető.

  Az LG Wink sorozat a negyedik negyedévtől érhető el hazákban. ■

előző
következő
LG - három új mobil, fiataloknak
LG - három új mobil, fiataloknakLG - három új mobil, fiataloknakLG - három új mobil, fiataloknak

hozzászólások (3)

Kalwa
Kalwa 2010.08.31. 14:59
Lehet, hogy csak én vagyok konzervatív, de nem értem, hogy miért kell ennyire erőltetni az érintőképernyős mobilokat? Remélem nem jön el az az idő soha, amikor már alternatíva sem lesz, hogy választhassunk...
Lassan már egy éve boldog tulajdonosa vagyok egy Nokia N52-es készüléknek. A sok negatív felhasználói vélemény ellenére - leginkább a megbízhatatlan operációs rendszer - én tökéletesen megvagyok vele elégedve, szerencsére soha semmilyen probléma nem jelentkezett. Én így képzelek el egy mai modern telefont, amely nem érintőképernyős. Szép és praktikus vékony váz, rengeteg funkcióval bíró operációs rendszer, erős hardware, elfogadható minőségű kamera, rengeteg kommunikációs lehetőség.

Nokia N52
Retee
Retee 2010.08.31. 15:02
Hát nem tudom, azért a netezéshez, multimédiához, e-mail íráshoz szerintem egy teljes qwerty dukál, nem a régi billentyűpad, ami azért limitálja a szöveg mennyiségét. A böngészésnél is sokkal egyszerűbb az érintőképernyő. Persze ízlések és pofonok.
Kalwa
Kalwa 2010.08.31. 15:21
Vannak olyan nem érintőképernyős mobilok, amelyek rendelkeznek qwerty billentyűzettel, többek között az N52-es nagy testvére is, de megmondom őszintén, hogy én még nem nagyon láttam olyan qwertys mobiltelefont, amely tetszett is volna. PDA-ban más a helyzet, de azok ugye drágábbak is... Így tehát valóban igaz az, hogy ízlések és pofonok :)
ajánlott olvasnivaló