Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Késik a Kane & Lynch film (Hírek)

5028 levél
Válasz 10.09.28. 17:00 #10
Gump
Ja meg a cigi.. ne is mondd!
Próbálok egy-két klasszikus jelenetet elképzelni cigi nélkül.
1560 levél
Válasz 10.09.28. 16:56 #9
Retee
Jó hogy van. Rengeteg íratlan törvény van az amcsi filmiparban. A jófiú már ne dohányozzon, ha van rosszarcú néger, akkor legyen egy jó is stb. Nem mintha ezeket ma vezették volna be.
5028 levél
Válasz 10.09.28. 16:46 #8
Gump
Nyilván nem komolyan mondtam. Viszont szerintem igenis van valami nyomás (persze, lehet, hogy a rendezőnek a kényszere), vagy tököm tudja mi, ami miatt minden hollywoodból jövő filmben kell legyen egy néger figura. Csodálkozom, hogy pl. a Rettenthetetlenből kimaradt, ja, azt MG csinálta, ő meg rasszista.
Amúgy meg művészi szabadság a f*szom, aki megírta a könyvet, neki járt a művészi szabadság, amiből az jött ki, hogy Ford Prefect nem néger!
Igen, ez a téma felidegesít (akkor is idegesítene, ha eredetileg mindenki néger lenne és valamiért a rendező fehér fószerrel játszatna valakit).
32611 levél
Válasz 10.09.28. 16:33 #7
Creativ3Form
Nekem sincs, és Foxxot kimondottan szeretem, de...na, de nem írom le még1szer. Ebből se lesz jó játékadaptáció, az fix.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
29274 levél
Válasz 10.09.28. 16:30 #6
Germinator
Azért törvény csak nem

Egészen egyszerűen művészi szabadságról lehet szó, miszerint ha az adott rendező egy négerben találja meg a kiváló színészt, aki erre a szerepre kell, akkor a karaktertől függetlenül szerepelteti, mert hát a bőrszín vajmi keveset befolyásolhat az adott karakter belső tulajdonságain.

Szerintem rendezőtől függ, hogy ki mennyire engedhet meg magának ilyeneket. A Galaxis Útikalauznál úgy látták, hogy nem lényeg, hogyan néz ki. Így gondolták a Kane & Lynch-nél is. De mittomén, Peter Jackson a Gyűrűk ura kapcsán azért csak nem engedte ezt meg magának Szerintem készítőtől függ, hogy mennyire engednek meg ilyet maguknak.
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
5028 levél
Válasz 10.09.28. 16:27 #5
Gump
Törvény írja elő, hogy legalább egy néger karakter kell az amerikai filmekbe. Különben mi a bánatért lett Ford Prefect is néger...
És nincs bajom a feketékkel, de hogy miért kell ilyen szinten belenyúlni valamibe, ami már ki van találva...
1560 levél
Válasz 10.09.28. 16:14 #4
Retee
Ez még az első, régi plakát.
330 levél
Válasz 10.09.28. 16:00 #3
RUSSIANBOY
Egyet kell értsek veled.


Mindenesetre érdekes lesz hogyha Bruce játsza a kopasz karaktert akkor a másik hosszu hajas hogy lehet majd feka?Tévedés ne essék nem vagyok rasszista de Jamie Foxx-nak semmi keresnivaloja a filmben ugyanis a kopasz Bruce mellé egy hosszu hajas marcóna külsejű FEHÉR kell.....

Ha maradnak ennél akkor ez a film is ugy fogja végezni mint az általában játékokrol ksézült filmek.Sz@rul.....mert ez már egy oriási hibapont.Ha játékrol csinálnak filmet ahhoz hasonlo karaktert is kellene belerakni de mivel Jamie szinesbőrű és a játékban a két meghatározo karakter közül egyik se az igy nem értem hogyan esett rá a választás.

Hacsak nem adnak neki hosszu hajat és nem fehéritik ki mint álá mikor a Trópusi Viharban Robert Downey JR-t befeketitették....
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
914 levél
Válasz 10.09.28. 03:32 #2
EnforcerHUN
Tudom hülye kérdés, de a képen nem az van hogy "Directed by Simon Crane"?

Más: hogy a játékhoz nem volt szerencsém, de most hogy tényleg színes bőrű legyen az egyik a két "Fehér őrült" helyett?!
Remélem jó film lesz mert a történetből kitelik
(Congratulations!!!! You WINNER!!! (10 év letöltendő a Szegedi Csillagbörtönben) XDXDXD)(BF3:EnforcerHUN)(MW3:http://steamcommunity.com/id/Kill_Them_All1)
32611 levél
Válasz 10.09.27. 22:35 #1
Creativ3Form
Nem is baj sőt. Ha nem lenne belőle semmi, az se izgatna. Semmi bajom Foxxal, de rábízni az utóbbi évek legbetegebb, legbrutálisabb játék karakterét, AKI FEHÉR, nem kicsit gyökés húzás volt. Ez olyan, mintha csinálnának egy új Star Warst, de úgy döntenének, hogy Luke feka lesz. Baomság, hiába Willis, nálam már max HBO-n nézős lesz, ha elkészül.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
766 levél
Válasz 10.09.27. 22:35
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Késik a Kane & Lynch film (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.