Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» X-Men: Destiny

20139 levél
Válasz 10.12.10. 12:21 #2
Peace
Csak jobb lesz, mint a legutóbbi borzalom...
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
32616 levél
Válasz 10.12.10. 11:52 #1
Creativ3Form
Az Activision szárnyai alatt álló Silicon Knights fejleszti az új X-Men játékot, mely a Destiny alcímet kapta. Sajnos egyelőre nem sokat tudni a projectről, de annyit még is, hogy nem egy a képregényből vagy a filmekből megismert hőst fogunk alakítani, hanem egy új, ismeretlen mutánst, akit kedvünkre alakíthatunk mind képességek terén, mint pedig morális szálon. A fejlesztők azt ígérték, hogy ez lesz a legnagyobb szabadsággal rendelkező szuperhősös játék, ahol az imént leírt, jó és rossz morális döntések mellett a képességeinket is mi alakíthatjuk ki, és fejleszthetjük maximumra természetesen. Hogy ezt pontosan hogy kell érteni, tehát hogy ha akarunk, akkor jégemberek leszünk, vagy Magnetok, nem tudni, de sajnos még elég gyerekcipőben jár a dolog ahhoz, hogy részletesebb infók álljanak a rendelkezésünkre e téren.
Mindenesetre ígéretes projectenk tűnik, reméljük nem egy újabb elpuskázott ziccer lesz, és a fanek mellett, a maradék játékostársadalmat is kielégíti majd az X-Men: Destiny. Íme az új Teaser, amiben pár másodpercnyi gameplay is helyet kapott:

Exclusive Destiny Trailer HD
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.