Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Max Payne 3 - mégis elkészülhet az új epizód (Hírek)

Max Payne 3

Max Payne 3
A legutóbbi Max Payne 3 cikkek, hírek
14264 levél
Válasz 11.04.05. 23:17 #13
balays82
Azért a CoJ esetében ugrottak is néhány száz évet az időben, így a címen kívül egyelőre nem sok kapcsolatot találni az elődökkel. Összességében az drasztikusabb változásnak tűnik. Amitől persze még az is lehet egy nagyon jó játék.
11699 levél
Válasz 11.04.05. 22:46 #12
.:[Kain]:.
pontosan erről van szó, akárcsak a Call of Juarez esetében, csak ott mindenki azt mondja, hogy az márpedig egy szar lesz. itt meg fordítva, mindenki hisz Max Payne-ben és bár szerintem kb. nekem a legnehezebb legyűrni, hogy nem a régi karaktert és a régi környezetet, átvezetőket fogjuk kapni, talán mégis jó lesz ez, mert Max az Max. Csak ne legyen hyper keménycsávós, és akkor okés lesz szerintem.
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
2011 levél
Válasz 11.04.05. 04:24 #11
Corvus5
Nem is tudom miért negatívak az előítéletek, amikor az évek múlásával egyre összetettebb, lebilincselőbb, stb. játékok készülnek. Minden csak jobb és szebb lesz, a régi klasszikusok is méltó folytatásokat kapnak...


(Én legyűrtem az első 2-t egészben, de a 3.-at én is már csak átugrottam .)
14264 levél
Válasz 11.04.04. 22:11 #10
balays82
Szemezgettem innen-onnan.
7801 levél
Válasz 11.04.04. 22:11 #9
Lovi Tommy
persze hogy nem a kabát az csak egy példa volt. de így már nem az előzőekhez kötöm mint pl ha egy sorozatban lecserélik az egyik színészt akkor nem fogom az előzőhöz kötni onnantól egy "új éra kezdődik". ha pl big bald man with big guns - war in Rio címmel adják ki s nem max payne néven nem is zavarna. (az előbbi példa csak úgy random jött, nyilván én se adnék ilyen címet)
1719 levél
Válasz 11.04.04. 21:56 #8
-Jozef-
Te hogy voltál képes azt végigolvasni?
“Going outside is highly overrated.” - Ready Player One, Ernest Cline
14264 levél
Válasz 11.04.04. 20:11 #7
balays82
Ezek azok a dolgok, amikről szinte semmit nem tudunk, azért mondom azt, hogy korai még ítélkezni.
330 levél
Válasz 11.04.04. 20:06 #6
RUSSIANBOY
Persze hogy nem a ballonkabát volt a fő célpont és lerágott csont.De ha ugy vesszük minden ugyanarrol szol.Gyors kocsik, üldözések, gonoszt legyőzni, csajt megnyerni ennyi.De mégis folyton folyvást ilyen filmek készülnek és sikeresek mert attol függ hogy hogy rendezik el a dolgokat és milyen adagokban kapja a néző.Ennyi.De itt mivel egy folytatásrol van szo és nem egy különálló játékrol igy a Max Payne nevet kötni kell valamihez és mivel a karakter is más, a helyszin is igy én nem látok benne semmi azonosat ami bármiben is Max Payne-re utalna.A lassitás és a bullet-time az más.Az tény hogy ez kell bele ha már folytatás mivel ez a játék egyik fő eleme, opcioja.De a sztoriban is kell valami amit kötni lehet az előző részekhez.Más játékban is lehet lassitás viszont más játék nem jelenhet meg ugyanezen névvel.
De mondom ennek ellenére kiváncsian várom mert attol függ milyen sztorit találnak ki hozzá amitől más lett a karakter és a ruha elvesztése.Pl el kellett mennie Rióba átoperáltatni magát hogy beépülhessen egy gerilla csapatába akinek köze lehetett az AESIR gyógyszergyárhoz még az első részben - pl egy városban el akarta terjeszteni a virust - akkor már van mihez kötni.A mostani részben meg mondjuk ujra megprobálnák mivel akkor meghiusult a gyógyszer gyártása lebuktak a bűnösök most viszont az egész projectet áthelyezték ebbe az országba.
Igy már teljesen más a sztori, kötődik is az előző részekhez, és elfogadhato a játék is mivel van kapcsolata az elődőkkel.
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
14264 levél
Válasz 11.04.04. 19:55 #5
balays82
Véletlenül betévedt egy riói favellába, ahol elvették tőle. A kiszivárogtatott információk szerint a harmadik rész történetének középpontjában a kabát elvesztése miatt indított kíméletlen bosszúhadjárat fog állni.
Viccen kívül, szerintem az első két rész sem a fekete kabát miatt volt jó, ahogyan a harmadik sikere sem ezen fog múlni. Lerágott csont, hogy ez a Max Payne már nem az igazi, meg nem is úgy néz ki, mint régen, aki pedig abban reménykedett, hogy a hosszú hallgatás oka esetleg az volt, hogy a Rockstar a sok siránkozást meghallgatva az alapoktól kezdte újra a játékot, annak csalódnia kell.
A lényeg, hogy valami készül, egyszer majd meg is jelenik, addig pedig talán elhamarkodott dolog ítélkezni a játék felett.
330 levél
Válasz 11.04.04. 19:44 #4
RUSSIANBOY
Pl a multkor valaki már eleve lehuzta azt a Stalker sorozatot ami készül.De már az hogy a detektor hangja ugyanaz benne meg a riado hang is mikor a fejes beszélt az emberekhez az már jelentős kapcsolat a játék-film között.De hogyha itt pl más hangeffekt lett volna akkor ugyanugy nem hatott volna hitelesnek hogy az ember tudja kötni a játékhoz.
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
330 levél
Válasz 11.04.04. 19:41 #3
RUSSIANBOY
Én csak azt sajnálom hogy a filmváltozatát nagyon elcseszték.Köze nem volt a játékhoz.A zene egyáltalán nem volt ismerős, semmi lassitás jelenet - még ha emiatt Mátrix klónnak is mondták volna - holott ez jellemezte leginkább a Max Payne játékot.A lehangolt már-már misztikus zene, és a lassitásos jelenet.Azonkivül Max Payne átváltozása és hogy elhagyja New York-ot szerintem már nem lesz ugyanaz.Csak egy ujabb átlagos külső nézetes akciojáték lesz.
Ugyanis a játékot a drogosoktol hemzsegő NYC tette olyanná amilyen mivel - némileg - valos képet mutatott (ezt csak azért irtam mert nyilván nem egész NY ilyen) azonkivül a fegyverhangokra se lehetett panasz és a pályák változatosság is jo volt benne.Ezt mondjuk már a 2-ben sem érettem mivel az abban lévő Max-nek bár ugyanaz volt a hangja de a ballonkabátot leszámitva egyáltalán nem láttam az arcvonásaiban a tekintetében olyat ami arra utalna hogy ez ugyanaz a Max.
Az a baj hogy amikor film készül egy játékváltozatbol - vagy épp forditva - a játékos illetve a filmrajongo vár valami féle kapcsolatot ami meghatározhatja egy film-játék adaptácio sikerét.De ha ez nincs meg egyikben sem ( pl filmnél a játékválozatban vagy forditva) akkor eleve csak egy gyengén összetákolt utánzatnak hat az egész és az ember nem tudja beleélni magát elhinni hogy tényleg addig abban az "álom"világban van ami számára az adott időben igenis létező.
Én pl ezért is nem nagyon tudtam azonosulni Bruce Willis-el a Die Hard 4-ben a kopasz feje miatt mert bár a magyarhangja ugyanaz volt - ez jo pont - de a karakter megváltozott.Persze ők is változnak de az ember ugy van egy karakterrel akit megismer megszeret ugy ahogy van hogy egy esetleges folytatásban is Őt várja mert az a kép marad meg rola mint amit előszőr láttot akibe beleszeretett.
Ez pl olyan hogy Muterral mikor megyünk le vidékre mindig vinni akar játékokat meg édességet az ottani gyerekeknek akik mára már nem gyerekek mert persze ugyanugy felnőttek mint én is, csak egyszerűen mondjuk egy évben egyszer ha ellátogatunk hozzájuk igy az a kép maradt meg az ember fejében hogy az ottani gyerekek még kicsik.
Ugyhogy alapjávan véve itt az uj külső az uj helyszin már nem adja ugyanazt az érzést - legalábbis számomra - mint az első kettőnél.
Persze azt is megértem hogy voltak akik unták már NYC városát de ugy szerettük meg Max-t igazábol leszartuk hogy hol játszódik - és most is ezt kéne tenni - de - én legalábbis - nemtudok ugy azonosul vele mint az első két részben.Ennek ellenére nem irom le a játékot kiváncsian várom mit hoznak ki belőle és ha alkalmam lesz rá kiprobálom
Ez pont olyan mint a Stalker.Pl ha kijön a második rész és semmi kötödése nem lesz akár a környékbéli helyhez, Pripyat városhoz vagy magához az erőműhöz - esetleg csak egy kis video - akkor az ember már nem tudja a Stalker 2 cimet azonositani semmivel és elvesziti a feelingjét.
Persze tény hogy számomra teljesen mást hozott a Stalker féle atomerőmű és más volt a CoD:MW-ben is de ez éppen igy volt jo.A Stalker jtékban a lehangoltság a szomoruság volt a fő szempont hogy minél valosághűbben érzékeltessék az egészet és a lövöldözéses jelenetek már csak hab volt a tortán mig a CoD-ban inkább az akcio volt fő szempont a csernobili környezetbe ágyazva szóval ott inkább másodszerepet kapott.
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
7801 levél
Válasz 11.04.04. 19:30 #2
Lovi Tommy
Ez már nem fogja adni azt a hangulatot, ami az előző részben volt, nem is beszélve az elsőről. Hol van a fekete kabát?
558 levél
Válasz 11.04.04. 16:12 #1
Drukala
Ki ez az új fő karakter?
"I guess I have a soft spot for pretty faces"
766 levél
Válasz 11.04.04. 16:12
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Max Payne 3 - mégis elkészülhet az új epizód (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.