Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Max Payne 3 - mégis elkészülhet az új epizód

Két évnyi hallgatás után egy offline magazinban mutatkozik be a harmadik rész.

2011.04.04. 12:08 | szerző: Retee | kategória: Játék

2009-ben jelentette be a Rockstar, hogy készül a Max Payne harmadik része, de az akkori tervek szerint már rég a boltok polcain kéne csücsülnie a folytatásnak. Ez persze nem történt meg, a Rockstar pedig látványosan hallgatott a népszerű TPS harmadik részéről, tavaly pedig már arról pletykáltak a magazinok, hogy le is fújták a fejlesztést.
Szerencsére úgy tűnik, hogy utóbbira mégsem került sor, mindössze egy időre elhalasztották a játékot, amit most újra bejelenthet a kiadó. Az április közepén megjelenú Edge magazin új számában ugyanis több oldalon mutatkozik be Mr. Payne, aki - az eredeti tervekhez tartva magát - továbbra is Brazíliába készül "elutazni". A harmadik rész, hasonlóan az elődökhöz most is erősen rá fog fókuszálni a sztorira és Max kiégett karakterének belső vívódásaira, de persze a különböző fájdalomcsillapítók és a Bullet-Time effekt sem marad ki. ■

Max Payne 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Max Payne 3

hozzászólások (13)

Lovi Tommy
Lovi Tommy 2011.04.04. 22:11
persze hogy nem a kabát az csak egy példa volt. de így már nem az előzőekhez kötöm mint pl ha egy sorozatban lecserélik az egyik színészt akkor nem fogom az előzőhöz kötni onnantól egy "új éra kezdődik". ha pl big bald man with big guns - war in Rio címmel adják ki s nem max payne néven nem is zavarna. (az előbbi példa csak úgy random jött, nyilván én se adnék ilyen címet)
balays82
balays82 2011.04.04. 22:11
Szemezgettem innen-onnan. :-)
Corvus5
Corvus5 2011.04.05. 04:24
Nem is tudom miért negatívak az előítéletek, amikor az évek múlásával egyre összetettebb, lebilincselőbb, stb. játékok készülnek. Minden csak jobb és szebb lesz, a régi klasszikusok is méltó folytatásokat kapnak... :-X


(Én legyűrtem az első 2-t egészben, de a 3.-at én is már csak átugrottam .:-D)
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.04.05. 22:46
pontosan erről van szó, akárcsak a Call of Juarez esetében, csak ott mindenki azt mondja, hogy az márpedig egy szar lesz. itt meg fordítva, mindenki hisz Max Payne-ben és bár szerintem kb. nekem a legnehezebb legyűrni, hogy nem a régi karaktert és a régi környezetet, átvezetőket fogjuk kapni, talán mégis jó lesz ez, mert Max az Max. Csak ne legyen hyper keménycsávós, és akkor okés lesz szerintem.
balays82
balays82 2011.04.05. 23:17
Azért a CoJ esetében ugrottak is néhány száz évet az időben, így a címen kívül egyelőre nem sok kapcsolatot találni az elődökkel. Összességében az drasztikusabb változásnak tűnik. Amitől persze még az is lehet egy nagyon jó játék.
ajánlott olvasnivaló