Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Driver San Francisco demo (Hírek)

Driver: San Francisco

Driver: San Francisco
A legutóbbi Driver: San Francisco cikkek, hírek
3483 levél
Válasz 11.08.13. 20:23 #6
Sucee
528 levél
Válasz 11.08.13. 18:16 #5
Yourmom
Teljesen egyetertek az eddigiekel! Viszont van egy megoldasa a jateknak, ami nagyon tetszik Az pedig amikor a rendorok uldoznek, akkor nem az van hogy egy nagy korbol kell kimenekulni, es amikor meglat egy masik rendor, ujra kirajzolodik a kor korulotted. Hanem minden rendor kocsinak van sajat ilyen kicsi kore, nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez a megoldas nagyon tetszik.
14264 levél
Válasz 11.08.12. 00:46 #4
balays82
A lényeg röviden, hogy Tanner nyomozó éppen kómában fekszik, ezért az egész történet csak a fejében játszódik. Ezzel indokolták a fejlesztők, hogy át lehet venni bármelyik jármű irányítását. Ez elég erőltetettnek hangzik, és tulajdonképpen az is. El lehet ugyan bohóckodni azzal, hogy pl. üldöznek a rendőrök, mi pedig átülünk egy kamionba, majd szépen letaroljuk őket, de szerintem hosszú távon ez sem fogja megmentetni a játékot.
3483 levél
Válasz 11.08.11. 23:15 #3
Sucee
Csak egy YT videóba néztem bele, demo eleje...
Ez a "teleportálós" dolog most mi is? Mármint nem igazán fogtam fel, hogy egyáltalán mi történik.
16 levél
Válasz 11.08.11. 15:34 #2
ZAKKANTLACI
Teljes mértékben egyetértek az előttem szólóval. Még annyit tennék hozzá, hogy ezt a játékot nemcsak nem megvenni, hanem még letölteni is vétek lenne. Ezt is a névvel meg a Shift móddal akarják eladni, amik ezreket nem ér meg.
ZAKKANT a nevem, mert mindig zsong a fejem.
14264 levél
Válasz 11.08.11. 10:03 #1
balays82
Ubisoft ide, vagy oda, ez a Driver sem lett jó a demó alapján. Az egy dolog, hogy a látvány legfeljebb csak középszerű, de ezen kívül is több sebből vérzik a játék. A város ugyan elég nagynak tűnik, sok a (zombi módra közlekedő) járókelő, illetve az autó is, mégis valahogy élettelen és egyhangú az egész. Ami viszont ennél is nagyobb gond, hogy az autók irányíthatósága sem tökéletes, ami egy autós játék esetében nehezen tolerálható. Van ugyan belső nézet, elég jól ki van dolgozva, de ez még elég kevés, egy gyengébb NFS rész szintjét sem éri el az egész megvalósítás.

Az autók közötti teleportálás viszont érdekes újításnak tűnik, kb. 2 percig, aztán kiderül mennyire hülyeség az egész. Legjobban a demóban kipróbálható autóversenyes küldetéssel jellemezhető ez, aminek a lényege, hogy egy csapatárssal kell versenyezni másik két autó ellen. Ha véletlenül lemaradtam, csak át kellett ugrani az ellenfelekre végig szorosan tapadó másik autóba, ha pedig azzal is hibáztam, akkor vissza a másikba, amivel az AI másodpercek alatt utolérte a riválisokat. Ezt még párszor meg lehetett ismételni a célig, így törve-zúzva, a helyes irányt többször eltévesztve is vígan elsőnek lehet lenni, közvetlenül a cél előtt legyorsulva az ellenfeleket. Baromi szórakoztató.

Ezzel szemben volt olyan küldetés is, amikor egyszerre vagy 10 rendőrautó üldözött, aki kamikaze módra próbáltak összezúzni, csak azt nem vették figyelembe, hogy az általam vezetett Audi a külsérelmi nyomok ellenére gyakorlatilag sérthetetlen. Ettől függetlenül a rendőröktől megszabadulni szinte lehetetlen volt, főleg a rendelkezésre álló kb. 2 perc alatt, ez pedig egyben a küldetés elbukását jelentette.
Nekem pedig ez a demó azt, hogy a Driver:SF biztosan nem lesz megvéve. Nem tudom, mekkora siker lesz ez a játék, de nem csodálkoznék, ha a szebb napokat látott sorozat végét is jelentené egyben. Ami nem megy, azt fölösleges erőltetni.
766 levél
Válasz 11.08.11. 10:03
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Driver San Francisco demo (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.