Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Far Cry 3 - gameplay videó érkezett (Hírek)

Far Cry 3

Far Cry 3
A legutóbbi Far Cry 3 cikkek, hírek
914 levél
Válasz 12.02.20. 04:08 #6
EnforcerHUN
Hát nem tudom szerintem egész jól sikerült a videó alapján a game.
És reménykedem hogy nem lesz olyan egysíkú egy idő után mint a 2 volt.
(Congratulations!!!! You WINNER!!! (10 év letöltendő a Szegedi Csillagbörtönben) XDXDXD)(BF3:EnforcerHUN)(MW3:http://steamcommunity.com/id/Kill_Them_All1)
38375 levél
Válasz 12.02.20. 00:10 #5
kopé
Ejha, remélem richy igazat szólott.

Csak hogy picit "szőrszálhasogassam" a videót, azért megjegyeznék pár dolgot.
Az első 1 perc - leszámítva persze még az első részt is simán alulmúló Rambózást - egész kellemes emlékeket ébresztett bennem, jobban hasonlított az első, semmint a második részre 1-2 pillanat erejéig a játékmenet. Bár ez ugyanúgy semmivé is foszlott a következő 2 perc egyes részleteit látva, sajnos.
Ami még számomra tetszetős volt, az a harcrendszer, valamint feltűntek azok a bizonyos XP-k is, kíváncsi leszek, mit hoznak ki egy XP-alapú rendszerből. (Gondolom lejött, hogy nem próbáltam a demót.)

Mindezek ellenére sajnos több a fekete leves a dologban.
Először is maga az irányítás (oké, értem én, hogy X-Boxos volt, de akkoris.) nevetséges, kb Return the Castle:Wolfeinstein-re jellemző mozgással és fegyvertartással. Ezenkívül nem szabad elmenni a mások által is említett dolgok mellett, mint pl a véletlenül sem hívogató grafika, vagy az AI olyannyira buta szintje, hogy nem kis csodálatomra nem kezdték egymást lőni, hogy a "godmod"-ot idéző rush-okat ne is említsük.

Egyelőre úgy látom van fantázia a dologban, de ahhoz, hogy nagyot szóljon - de legalábbis értékelhető legyen majd - a cucc, el kéne tolni a megjelenést egy fél évvel és elkezdni foglalkozni ezzel a néhány gyerekbetegséget idéző hiányossággal.
"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!"
1087 levél
Válasz 12.02.19. 17:28 #4
richy25
Én azért nem írnám le előre a dolgot, meglehet, hogy csak a videó kedvéért mentek ilyen sebezhetetlen rambo módban, hogy pörgős legyen meg minden, és a valódi játék ettől lényegesen jobb lesz. Persze lehet hogy nem... mindenesetre lájkolom az xp csíkot. A grafika nekem is szemet szúrt, de úgyse vágyok pixelorgiákra.
Türelem szép erény, kivéve ha az alagút végén közeledik a fény!
1223 levél
Válasz 12.02.19. 17:04 #3
Baracklekvár
A grafika nem érdekel különösen, úgyis minden évben szebb lesz, most ez megfelel. De az Operation Flashpoint-on és Ghost Recon-on nevelkedett agyam azt mondja, hogy ez még a Call of Duty-t is alulmúlja bármi ésszerűséget tekintve. Értem én, hogy az emberek többsége nem akar fűcsomók között lopakodni és kiszámolni, hogy az ellenség mikor kerül takarásba úgy, hogy lelőhető legyen anélkül, hogy felfedezzék a holttestet - de ez a videó közröhej. A játék arról szól, hogy ész nélkül(!) megyünk előre, aktiválunk triggereket-szkripteket és lövünk, mindegy hogy mire és közben sebezhetetlenek vagyunk? Ez az észnélküliség emlékeim szerint még a Far Cry2-ben sem volt divat... Vagy megszépülnek az emlékek...
Eddig feltett szándékom volt, hogy megveszem a játékot, de látom, ezt is elérte a manapság divatos játékbutítás és a gondolkodó játékos helyett már a popcornt magába tömő, ostoba akciófilmeken nevelkedett ostoba játékosok a cél... Legalább spóroltam kicsit...
pogessor.pcdome.hu
5226 levél
Válasz 12.02.19. 13:53 #2
Skorpio90
Hát nem vágtam hanyatt magam tőle. Nem szokott érdekelni, hogy milyen gyönyörű egy játék grafikája, de az előzetesen kiadott képekhez képest ez elég erőtlen. Mint ahogy a látszólagos non-stop akció is eléggé szkriptelt. A videó vége viszont tetszett a cápákkal.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
1 levél
Válasz 12.02.19. 12:50 #1
Focusys
3 éve még menő lenne. Ez most így elég gyenge!
766 levél
Válasz 12.02.19. 12:50
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Far Cry 3 - gameplay videó érkezett (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.