Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» GTA V petíció [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: GTA V petíció
A rajongók nem bíznak semmit sem a véletlenre, online aláírásgyűjtést szerveztek, hogy a GTA V elkészülhessen asztali számítógépekre is.

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V
A legutóbbi Grand Theft Auto V cikkek, hírek
14276 levél
Válasz 12.11.28. 12:15 #6
balays82
Jelenleg azért úgy néz ki, hogy működőképes lesz ez a rendszer. Igaz, elsősorban a kisebb fejlesztők, kisebb volumenű játékainál, akiknek tényleg nem lenne pénzük megcsinálni az adott játékot, ha nem gyűjtenék össze előre nekik. Ha azonban a végeredmény csalódást okoz, akkor vélhetően nem is lesz több dobásuk, mert elveszítik a bizalmat. A Rockstar és a GTA persze nem ez a kategória, ezért én is úgy gondolom, hogy az ő esetükben nem lenne életképes a dolog, mert nem lenne rajtuk különösebb nyomás így sem.
2011 levél
Válasz 12.11.28. 11:22 #5
Corvus5
Na ja, mert ugye ez úgy megy, h ha előre adnak pénzt egy még létre se jött teljesítményért, akkor az ösztönzőleg hat, nem pedig elkényelmesít.

Üdv a Földön idegen!
482 levél
Válasz 12.11.28. 09:11 #4
Playbahnosh
Mondjuk azt is hozzá kell tenni, hogy a PC-s verzió egy teljességgel játszhatatlan bugtenger volt mikor kiadták. Csak hosszú hónapok múlva sikerül emészthető szintre foltozni. A Ballad of Gay Tony-ra már egészen belejöttek a srácok (állítom jobb volt, mint az alapjáték). Szóval szerintem a petíció, bár totál értelmetlen, talán megmozgat pár követ, hogy ne hanyagolják már el ennyire a platformot, ahonnan indult az egész széria és ami nélkül nem lenne ma sehol.

Másrészt, szerintem nem is annyira hülye ötlet a crowd-funding. Egyrészt, aki tényleg pénzt adna a PC-s verzióért, az itt megteheti a warez verzió csábítása nélkül, mivel a pledge-ben biztos megkapod a gamát ha elkészül. Másrészt R* így látná, hogy mekkora is az igény a PC-s verzióra, kapnának egy jó kis kezdőrúgást pénzügyileg, és nem az lenne, hogy "ehh, úgyse veszi meg senki csak letöltik, csapjuk gyorsan össze aztán annyi", mert aki előre fizet, az bizony minőséget fog elvárni, és nem mondhatják azt, hogy nem fognak belőle pénzt látni, mert előre megkapják. Akkor bizony totál jogos lesz a hőbörgés ha mégis egy bugputtony lesz az egész, mert ha nem azt kapod amire befizettél, visszakérheted a pénzed a pledge-ből. Win-win.
14276 levél
Válasz 12.11.27. 22:36 #3
balays82
Ha a Rockstar nagyon pofátlan akarna lenni, akkor indíthatna egy kickstarter akciót, azzal, hogy amennyiben egy bizonyos összeget előre összeadnának a rajongók, akkor biztosan megcsinálják a PC-s verziót. Abból lenne csak a forradalom.

Igazából nem nagyon tudom hová tenni ezt a petíciót, mivel már a GTA III óta késik a PC-s verzió a konzoloshoz képest, de minden alkalommal megjelent. Szerintem most sem lesz máshogy, ezért fölösleges petíciózni.
1983 levél
Válasz 12.11.27. 22:08 #2
GeryG
Ez egy jogos kérdés!
45 levél
Válasz 12.11.27. 21:53 #1
peterszky
Érdekes felmérés lehetne, hogy az aláírók közül mennyien vennék meg valóban, ha tényleg elkészülne PC-re is

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.