Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Több platformra is elkészül a Resident Evil Revelations [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Több platformra is elkészül a Resident Evil Revelations
A legtöbb platformra meg fog jelenni az időrendben a negyedik és ötödik epizódok között játszódó mellékág.

Resident Evil Revelations

Resident Evil Revelations
A legutóbbi Resident Evil Revelations cikkek, hírek
3084 levél
Válasz 13.01.23. 09:10 #9
gregmerch
Nekem a Revelations nagyon tetszett (tetszik) 3DS-en. Ennek a résznek áll messze a legközelebb a hangulata az ős-trilógiához. Több szálon futó, jól kitalált történet jellemzi, és amennyit láttam belőle (első 2 fejezet), az nagyon rendben volt! Örülök, hogy elkészítik nagyobb gépekre is, szerintem - ha csak el nem szúrják - jó újjáélesztése/vérfrissítése lehet a szériának, de akár még a stílusnak is!

Én PC-n összesen a 2. résszel játszottam nagyon régen, de imádtuk öcsémmel. Ketten toltuk végig, Isten tudja, mikor. Nekem ez is egy tipikusan konzolos műfaj, de ettől még lehetne jó portokat készíteni PC-kre is, ha már belefognak. Az Operation Raccoon City nekem a hírek és az értékelések alapján kimaradt, nem hiszem, hogy valaha is belenéznék. (Nagyon vártam a megjelenését, aztán annyira lehúzta minden kritika, hogy gyorsan megnéztem egy gameplay videót Youtube-on, és beláttam, hogy minden szó igaz volt! Ehhez képest még ma is baromi drágán mérik - igaz, akciósan sem kellett a téli szünetben. Sajnálom nagyon, jó kis spin-off/prequel rész lehetett volna belőle!)

Aki játszott velük: a HD remastered részeket érdemes beszerezni pl. XB360-ra? Nem vett rá a lélek tekintve, hogy minden más verziót begyűjtöttem a számomra érdekes részekből. Tudnak valami pluszt? Szebbek annyival, hogy érdemes beruházni rájuk, vagy csak az eredeti grafikát húzták fel 1080p-re? (Az RE4-re és a Code Veronica: X-re gondolok, a két Chronicles rész megvan Wii-n, és annyi bőven sok is belőlük.)

Visszatérve az eredeti témához: nagyon örülök a hírnek, kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle a készítők!
i7-6850K, Gigabyte X99-Ultra Gaming G1, 2x32GB DDR4/2400, Gigabyte GTX 1080 8GB GDDR5X 2xSLI; i7-4790, Asus Maximus VI Gene, 2x8GB DDR3/1600, Asus Strix GTX 1070 8GB GDDR5; XB, PS, ND, MOB
11120 levél
Válasz 13.01.22. 21:39 #8
VodevilX
A Raccoon City-t nem igazából nem is a Capcom készítette, és bár nem tudom port szempontjából milyen, 5 perc nekem bőven elég volt belőle.
A 4 az tagadhatatlanul pocsék volt, de erre pedig ott van amit mondtam.

Egyébként ma 15 éves az a bizonyos 2. rész, és én is hasonlóképp vélekedem róla: a legjobb Volt szó a 6 megjelenése körül, hogy esetleg megfordulhat még a fejükben egy remake, mint a gamecube-os első rész, az jó lenne, ha már ilyen jelleggel újat nem is terveznek.
Lényeg, hogy nekem tetszik az ötlet, hogy kb egyik után jön a másik, illetve még valamikor esetleg azzal lendülettel, vagy a 2 közt bepótolom a Code Veronica-t, a fő játékok közül már csak azzal tartozom magamnak.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
1678 levél
Válasz 13.01.22. 21:11 #7
GeryG
Én úgy hallottam, hogy a Raccoon City nem csak a rossz portolás miatt volt pocsék. A játék önmagában is egy halva született ötlet volt, nem? Én nem játszottam vele, csak hallottam.

Egyébként nem tudom, mások hogy vannak vele, de én nagyjából a 3. rész óta temetem az egész sorozatot. Illetve pontosabban fogalmazva nem nevezem Resident Evilnek. Mert ezek a játékok már nem azok. Az eredeti hangulatból zéró maradt meg. Az egész átment egy egyszerű cső-shooterbe, arról már nem is beszélve, hogy zombikat nagyjából szökőévente látunk benne.
Nem volt rossz játék az ötödik rész, de a címen és szereplőkön és némi történeten kívül köze nem volt már ahhoz, amit annak idején RESIDENT EVIL-nek ismertünk meg.

A második részt rongyosra játszottam anno... máig a favorit...
Sokáig - naivan felülve a fejlesztőknek - reménykedtem benne, hogy a hatodik rész tényleg visszahozza a régi feelinget, de a beszámolók alapján ez is csak egy sokadik nézdahátam lövölde lett...
7802 levél
Válasz 13.01.22. 20:54 #6
Lovi Tommy
A 4., ami amúgy nagyon tetszett, miután kiküszöböltem a port-problémár, illetve a Raccoon City
14264 levél
Válasz 13.01.22. 20:53 #5
balays82
Azért kérdeztem. Én eddig csak az ötödik résszel játszottam PC-n, azzal szerintem nem volt semmi gond. A többi részhez csak konzolon volt szerencsém. Bár jobban belegondolva, a negyedik rész portja valóban botrányosan gyenge volt. De azóta már jobban odafigyel erre a Capcom, szóval szerintem most nem lesz gond ilyen téren.
11120 levél
Válasz 13.01.22. 20:53 #4
VodevilX
Melyik 2? Az 5 az teljesen jó, és a 6 is azért jön ilyen késéssel, mert nem szeretnék még egyszer elkövetni a 4 rész hibáját. Másrészt pedig tök jó dolog, hogy foglalkoznak a PC-vel is.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
7802 levél
Válasz 13.01.22. 20:45 #3
Lovi Tommy
Tényleg? Vajon mire? Két RE-részt vettem meg, mindkettő botrányos minőségű port volt. Hangsúlyozom, nem a játék, a port.
14264 levél
Válasz 13.01.22. 20:40 #2
balays82
Mire fel ez a pesszimista hozzáállás?
7802 levél
Válasz 13.01.22. 20:32 #1
Lovi Tommy
Semmit nem érünk a plusz tatalommal, ha PC-n közbe játszhatatlan...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.