Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Resident Evil Revelations

Több platformra is elkészül a Resident Evil Revelations

A legtöbb platformra meg fog jelenni az időrendben a negyedik és ötödik epizódok között játszódó mellékág.

2013.01.22. 20:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Capcom bejelentette, hogy az eredetileg kizárólag Nintendo 3DS-re fejlesztett Resident Evil Revelations idén tavasszal PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, valamint WiiU-ra is meg fog jelenni. A játék története a sorozat negyedik és ötödik része között játszódik, amikor Chris Redfield és Jill Valentine egy látszólag elhagyatott hajóra keverednek, ahová a T-Abyss vírus eredete utáni nyomozásuk vezette őket.
Az ígéretek szerint nem csupán egy átirattal készülnek, igyekeznek minél több és érdekesebb plusz tartalommal megtömni a lemezeket. Extra nehézségi fokozat és továbbfejlesztett Raid mód vár ránk, amelybe új fegyverek és képességek is kerülnek. E játékmódban több karakter felett is átvehetjük az irányítást. Emellett egy új szörny is leselkedik majd ránk.
A Resident Evil Revelations május 24-én kerül a boltok polcaira, PC-re és PS3-ra digitális úton is beszerezhetjük majd. ■

előző
következő
Több platformra is elkészül a Resident Evil Revelations
Több platformra is elkészül a Resident Evil RevelationsTöbb platformra is elkészül a Resident Evil RevelationsTöbb platformra is elkészül a Resident Evil RevelationsTöbb platformra is elkészül a Resident Evil RevelationsTöbb platformra is elkészül a Resident Evil RevelationsTöbb platformra is elkészül a Resident Evil RevelationsTöbb platformra is elkészül a Resident Evil RevelationsTöbb platformra is elkészül a Resident Evil RevelationsTöbb platformra is elkészül a Resident Evil RevelationsTöbb platformra is elkészül a Resident Evil Revelations
Resident Evil Revelations
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Resident Evil Revelations

hozzászólások (9)

balays82
balays82 2013.01.22. 20:53
Azért kérdeztem. Én eddig csak az ötödik résszel játszottam PC-n, azzal szerintem nem volt semmi gond. A többi részhez csak konzolon volt szerencsém. Bár jobban belegondolva, a negyedik rész portja valóban botrányosan gyenge volt. De azóta már jobban odafigyel erre a Capcom, szóval szerintem most nem lesz gond ilyen téren.
Lovi Tommy
Lovi Tommy 2013.01.22. 20:54
A 4., ami amúgy nagyon tetszett, miután kiküszöböltem a port-problémár, illetve a Raccoon City
GeryG
GeryG 2013.01.22. 21:11
Én úgy hallottam, hogy a Raccoon City nem csak a rossz portolás miatt volt pocsék. A játék önmagában is egy halva született ötlet volt, nem? Én nem játszottam vele, csak hallottam.

Egyébként nem tudom, mások hogy vannak vele, de én nagyjából a 3. rész óta temetem az egész sorozatot. Illetve pontosabban fogalmazva nem nevezem Resident Evilnek. Mert ezek a játékok már nem azok. Az eredeti hangulatból zéró maradt meg. Az egész átment egy egyszerű cső-shooterbe, arról már nem is beszélve, hogy zombikat nagyjából szökőévente látunk benne. :(
Nem volt rossz játék az ötödik rész, de a címen és szereplőkön és némi történeten kívül köze nem volt már ahhoz, amit annak idején RESIDENT EVIL-nek ismertünk meg.

A második részt rongyosra játszottam anno... máig a favorit...
Sokáig - naivan felülve a fejlesztőknek - reménykedtem benne, hogy a hatodik rész tényleg visszahozza a régi feelinget, de a beszámolók alapján ez is csak egy sokadik nézdahátam lövölde lett...
VodevilX
VodevilX 2013.01.22. 21:39
A Raccoon City-t nem igazából nem is a Capcom készítette, és bár nem tudom port szempontjából milyen, 5 perc nekem bőven elég volt belőle.
A 4 az tagadhatatlanul pocsék volt, de erre pedig ott van amit mondtam.

Egyébként ma 15 éves az a bizonyos 2. rész, és én is hasonlóképp vélekedem róla: a legjobb :) Volt szó a 6 megjelenése körül, hogy esetleg megfordulhat még a fejükben egy remake, mint a gamecube-os első rész, az jó lenne, ha már ilyen jelleggel újat nem is terveznek.
Lényeg, hogy nekem tetszik az ötlet, hogy kb egyik után jön a másik, illetve még valamikor esetleg azzal lendülettel, vagy a 2 közt bepótolom a Code Veronica-t, a fő játékok közül már csak azzal tartozom magamnak.
gregmerch
gregmerch 2013.01.23. 09:10
Nekem a Revelations nagyon tetszett (tetszik) 3DS-en. Ennek a résznek áll messze a legközelebb a hangulata az ős-trilógiához. Több szálon futó, jól kitalált történet jellemzi, és amennyit láttam belőle (első 2 fejezet), az nagyon rendben volt! Örülök, hogy elkészítik nagyobb gépekre is, szerintem - ha csak el nem szúrják - jó újjáélesztése/vérfrissítése lehet a szériának, de akár még a stílusnak is!

Én PC-n összesen a 2. résszel játszottam nagyon régen, de imádtuk öcsémmel. Ketten toltuk végig, Isten tudja, mikor. Nekem ez is egy tipikusan konzolos műfaj, de ettől még lehetne jó portokat készíteni PC-kre is, ha már belefognak. Az Operation Raccoon City nekem a hírek és az értékelések alapján kimaradt, nem hiszem, hogy valaha is belenéznék. (Nagyon vártam a megjelenését, aztán annyira lehúzta minden kritika, hogy gyorsan megnéztem egy gameplay videót Youtube-on, és beláttam, hogy minden szó igaz volt! Ehhez képest még ma is baromi drágán mérik - igaz, akciósan sem kellett a téli szünetben. Sajnálom nagyon, jó kis spin-off/prequel rész lehetett volna belőle!)

Aki játszott velük: a HD remastered részeket érdemes beszerezni pl. XB360-ra? Nem vett rá a lélek tekintve, hogy minden más verziót begyűjtöttem a számomra érdekes részekből. Tudnak valami pluszt? Szebbek annyival, hogy érdemes beruházni rájuk, vagy csak az eredeti grafikát húzták fel 1080p-re? (Az RE4-re és a Code Veronica: X-re gondolok, a két Chronicles rész megvan Wii-n, és annyi bőven sok is belőlük.)

Visszatérve az eredeti témához: nagyon örülök a hírnek, kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle a készítők!
ajánlott olvasnivaló