Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Assassin's Creed IV: Black Flag - középpontban a hajózás [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Assassin's Creed IV: Black Flag - középpontban a hajózás
Vadonatúj trailer látott napvilágot a karibi térségbe kalauzoló játékból. A videóban ezúttal a játék egyik fontos eleme, a hajózás került a középpontba.

Assassin's Creed IV: Black Flag

10589 levél
Válasz 13.07.18. 14:48 #10
Dark Archon
"Azért egy trilógiának az a menete, hogy a harmadik részben derüljön ki a végkifejlet."

Mondjuk ez igaz, rosszul fogalmaztam
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
1624 levél
Válasz 13.07.18. 12:40 #9
-T0ng-
Azért egy trilógiának az a menete, hogy a harmadik részben derüljön ki a végkifejlet. Az más kérdés, hogy a új játékosok kedvéért igyekeztek minden rész önállóan jászhatóvá tenni, de aki az a5 játékot végigjátszva végigköveti a történetet, azért mélyebben belelát Desmond szerepébe és ez benne a szép.

Azt azért már kevésbé helyeslem, hogy csak a történelmi részre helyeznek hangsúlyt, mert azzal a sorozat lényegét ölik meg. Ahogy előttem már említették, így valóban jobb lett volna saját címen kiadni egy spin-off ként, mert ez így számomra (mindegy mekkora részét teszi ki a modern körítés) nem az az AC, amit várok.

Mindenesetre még azért piszkálja a fantáziám, hogy háta lesz a játékba valami csavar, de félek, hogy ha nagyon ebben bízom a vége pofára esés lesz.
7801 levél
Válasz 13.07.18. 12:06 #8
Lovi Tommy
Tény, hogy a harmadik részben még csak most nyírtam ki az első Templart, s annyi ideje játszom vele lassan mint az 1-2. résszel együttvéve - nem játékidőben, hanem a napokat-heteket nézve. Nem köt le annyira. Bár már a revelationst is csak Altair miatt játszottam végig.
10589 levél
Válasz 13.07.18. 11:52 #7
Dark Archon
Most, ha még jobban belegondolok, maga a fő sztori a részek számával alig-alig haladt előre. Totál lesarkítva a dolgokat, bőven elég lett volna csak az AC3-mal játszani és tudsz mindent. Persze az előző részek is jók voltak, de hogy én nem fogom ugyanazt végigjátszani még 4-5 részen át, hogy csak a legutolsó részben derüljön ki a végkifejlet, az is biztos.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
1624 levél
Válasz 13.07.18. 09:10 #6
-T0ng-
Én egyet értek Dark Archon-nal! Maga az AC attól volt az ami, hogy volt benne egy jelenkori szál is, ami összefogta a történelmi visszatekintéseket, adott neki egy keretet. Erre itt van a Black Flag, ami esetében a készítők annyival kiszúrják a szemünket, hogy "mi a játékos vagyunk az Abstergo Entertainment (Ubisoft) tesztelői és teszteljük az emlékeke"...aha...

Még mindig tartom magam ahhoz a gyanúmhoz, hogy ez csak egy összekötő rész az igazi folytatás előtt, hiszen egy jelentősebb arc sem dolgozik a játékon, akik korábban a fő részeket alkották. Természetesen itt pl. Corey May-re gondolok, aki az eddigi összes fő rész történetét összehozta.

Természetesen várom a részt, de engem ezek után nem tölt el akkora várakozással, mint a korábbi részek. Ami pedig a Watch_Dogs-ot illeti, kétségtelenül ígéretesebb mint a soron következő AC.
10589 levél
Válasz 13.07.18. 08:46 #5
Dark Archon
Szerintem sokan nem "rinyálnának", én azt hittem, az AC3-mal vége is, és jó volt úgy, ahogy vége volt. Viszont, ha már folytatják, sokkal jobban érdekel a jelenkori szál, mint ez a mondvacsinált baromság, csak hogy kalózosdit játszhassunk Desmond egy ősével, ami abszolút holtvágány. Lehetett volna egy távoli jövős rész, ahol egy ott élő emberen keresztül ismerhetjük meg az Animus-szal, hogy mi történt Juno elszabadulása után. Meg aztán ott a Watch_Dogs, ami ezerszer ígéretesebb ennél, ha úgy tetszik saját maguknak állítottak konkurenciát.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
45 levél
Válasz 13.07.17. 20:41 #4
- Lizard -
Nem győzött meg.
Már a harmadik rész sem volt annyira csábító, mint a Broderhood. Szinte már annyira átalakult a szememben az AC széria, hogy ennek a résznek már a csuklópengén és a mászáson kívül nem sok köze van már az eredeti részekhez.
1663 levél
Válasz 13.07.17. 15:29 #3
GeryG
Érdekes, hogy sokan tekintenek erre a - még meg sem jelent - részre fekete bárányként. Azt aláírom, hogy sokat formálódott a sorozat már a harmadik részre is, ez pedig még annál is inkább elrugaszkodik az eredeti koncepciótól, de ettől még bőven lehet, hogy jól sül el. Engem pl. sokkal jobban felcsigázott ez a rész, mint a harmadik, amit sok nekifutásra sem sikerült sosem végigjátszanom.

Lehet, ha ezt a játékot nem AC-ként, hanem mondjuk Adventures of a Pirate, Who Called Edward Wayken címmel adják ki kimondottan kalózos játéknak, jobban járnának vele. De akkor tuti, az AC rajongók rinyálnának, hogy hol marad az idei AC rész?
10589 levél
Válasz 13.07.17. 15:07 #2
Dark Archon
Na, ez a játék csak arra lesz jó, hogy a köv. részben elmeséljék az elején, hogy ilyen is volt. Felejtős. Aztán, ha ezek után is a múltban kell majomkodni a jelen történéseit mellőzve, akkor számomra ez a széria meghalt. SPOILER
Desmonddal együtt.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
405 levél
Válasz 13.07.17. 12:47 #1
Artemius '89
Harrrrrrr!
A földönkívüli intelligencia létezésére az a legnagyobb bizonyíték, hogy még egyszer sem tették a lábukat a bolygónkra.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.