Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed IV: Black Flag Assassin's Creed IV: Black Flag

Assassin's Creed IV: Black Flag - középpontban a hajózás

Vadonatúj trailer látott napvilágot a karibi térségbe kalauzoló játékból. A videóban ezúttal a játék egyik fontos eleme, a hajózás került a középpontba.

2013.07.16. 19:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nők, arany és rum. Ezek kellenek egy kalóz hétköznapjaihoz. Az Assassin's Creed IV: Black Flagben mi is átélhetjük majd, hogyan is teltek ezek a hétköznapok a karibi térségben, ahol Edward Kenway kalózkapitány (és nem mellesleg orgyilkos) bőrébe bújhatunk. A Ubisoft új, nagyon hangulatos trailerrel jelentkezett ma este, amelyben közelebbről is megismerkedhetünk a játék szerves részét képező hajózással és az ahhoz kapcsolódó tevékenységekkel. Még bálnavadászatnak is szemtanúi lehetünk. Természetesen nem maradhatnak el a tengeri ütközetek sem, amelyek során akár hordókból átalakított aknákat is bevethetünk. Hajónkkal part menti településeket és erődítményeket is megtámadhatunk.
Az Assassin's Creed IV: Black Flag novemberben jelenik meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, míg PC-re és a következő generációs konzolokra valamikor év vége felé számíthatunk rá. ■

Assassin's Creed IV: Black Flag
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed IV: Black Flag

hozzászólások (10)

-T0ng-
-T0ng- 2013.07.18. 09:10
Én egyet értek Dark Archon-nal! Maga az AC attól volt az ami, hogy volt benne egy jelenkori szál is, ami összefogta a történelmi visszatekintéseket, adott neki egy keretet. Erre itt van a Black Flag, ami esetében a készítők annyival kiszúrják a szemünket, hogy "mi a játékos vagyunk az Abstergo Entertainment (Ubisoft) tesztelői és teszteljük az emlékeke"...aha...

Még mindig tartom magam ahhoz a gyanúmhoz, hogy ez csak egy összekötő rész az igazi folytatás előtt, hiszen egy jelentősebb arc sem dolgozik a játékon, akik korábban a fő részeket alkották. Természetesen itt pl. Corey May-re gondolok, aki az eddigi összes fő rész történetét összehozta.

Természetesen várom a részt, de engem ezek után nem tölt el akkora várakozással, mint a korábbi részek. Ami pedig a Watch_Dogs-ot illeti, kétségtelenül ígéretesebb mint a soron következő AC.
Dark Archon
Dark Archon 2013.07.18. 11:52
Most, ha még jobban belegondolok, maga a fő sztori a részek számával alig-alig haladt előre. Totál lesarkítva a dolgokat, bőven elég lett volna csak az AC3-mal játszani és tudsz mindent. Persze az előző részek is jók voltak, de hogy én nem fogom ugyanazt végigjátszani még 4-5 részen át, hogy csak a legutolsó részben derüljön ki a végkifejlet, az is biztos.
Lovi Tommy
Lovi Tommy 2013.07.18. 12:06
Tény, hogy a harmadik részben még csak most nyírtam ki az első Templart, s annyi ideje játszom vele lassan mint az 1-2. résszel együttvéve - nem játékidőben, hanem a napokat-heteket nézve. Nem köt le annyira. Bár már a revelationst is csak Altair miatt játszottam végig.
-T0ng-
-T0ng- 2013.07.18. 12:40
Azért egy trilógiának az a menete, hogy a harmadik részben derüljön ki a végkifejlet. Az más kérdés, hogy a új játékosok kedvéért igyekeztek minden rész önállóan jászhatóvá tenni, de aki az a5 játékot végigjátszva végigköveti a történetet, azért mélyebben belelát Desmond szerepébe és ez benne a szép.

Azt azért már kevésbé helyeslem, hogy csak a történelmi részre helyeznek hangsúlyt, mert azzal a sorozat lényegét ölik meg. Ahogy előttem már említették, így valóban jobb lett volna saját címen kiadni egy spin-off ként, mert ez így számomra (mindegy mekkora részét teszi ki a modern körítés) nem az az AC, amit várok.

Mindenesetre még azért piszkálja a fantáziám, hogy háta lesz a játékba valami csavar, de félek, hogy ha nagyon ebben bízom a vége pofára esés lesz.
Dark Archon
Dark Archon 2013.07.18. 14:48
"Azért egy trilógiának az a menete, hogy a harmadik részben derüljön ki a végkifejlet."

Mondjuk ez igaz, rosszul fogalmaztam :)
ajánlott olvasnivaló