Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Bound by Flame

3291 levél
Válasz 16.03.17. 15:16 #5
somesz83
Engem még ez az ajánlás borított ki egyensúlyomból!

“Bound by Flame is like Mass Effect set in a Medieval fantasy world” - GamesRadar
9083 levél
Válasz 16.03.17. 15:07 #4
davkar9
Jaja, jó vételnek tűnt az a csomag. Csak hát ugye olcsó steam akció, ment a többi közé. Majd egyszer. Múltkor telepítettem, aztán a Division egyik többórás karbantartása alatt néztem bele. Bénácska játék, gondoltam gyorsan meglesz. Innen-onnan összelopkodott cucc, de olyan aranyosan gagyi volt. Lehet látni az erőlködést, hogy x és y részen éppen mit és honnan akartak másolni. Szarnak szar, de ahogy steamen is írtam már-már annyira, hogy jó. Egyszeri alkalom, steam acsik miatt talán egy még egyszeri alkalomnak jó lett volna, viszont ezzel az szájbatett csaló bossfighttal azt a 2-3 pontot is kihúzták, amit nagy nehezen összekapartak a játék során. Tartalmilag, játékmenetileg sincs semmi köze az "epilógust" megelőző részekhez. Ezek a hülye faszkalapok úgy tanulták, hogy mindegy miről szól a játékod, eddig mit csináltál, a végére mindenképp bossfightot kell rakni.

Marsos baromsággal még talán megkínzom magam.
Simple. Eternal. Beige.
3291 levél
Válasz 16.03.17. 14:17 #3
somesz83
Csak szólok, hogy még most hagyd abba ennek a "névtelen kis tehetségtelen fasz francia csapatnak" a műveivel való ismerkedését, saját lelki nyugalmad megőrzése érdekében! Mindegyik ilyen szar. Én a Mars: War Logs-t tíz percig bírtam, annyira szánalmas volt már az eleje, az orkos-goblinos baromságukat meg kb. 20 percig! Közhelyes fos az egész, ritka rossz játékmechanikával, ötlettelenséggel, ellenszenves karakterekkel és még sorolhatnám.

ZS kategória. Nem is értem, te hogy bírtad rávenni magad ezekre a mocskokra a BioWare játékok után! Tisztán elmékszem, kb. egyszerre vettük meg Steam-en a bundle-t mikor le volt árazva vagy 10 euróra az összes mocskuk egyben! Roppant jó vétel volt! Ha egy tíz euróst felgyújtok és nézem, ahogy elég, az többet ér!

Fun fact: A Marsos mocskuk azzal kezdődik, hogy meg akarnak erőszakolni egy tinédzser fiút a bánya zuhanyzójában! Majd jön egy címeres főfasz és addig tapsol, amíg meg nem ijednek tőle! Kibebaszottul szar játékok, ízlésficamos buziktól!
9083 levél
Válasz 16.03.17. 13:48 #2
davkar9
Kitépném a gerincét és átföném vele a torkát annak az istenverte kibaszott gecinek, aki ezt a bossfightot kitalálta. Komolyan, egy mindenhonnan összelopkodott utolsó fos szar játék, a világ lehető legelbaszottabb harcrendszerével és akkor még be se lehet fejezni. Szégyen bazdmeg. Ennek a névtelen kis tehetségtelen fasz francia csapatnak nem ment sem az írás, sem a játékmenet, nosza kiszarnak egy undorító csaló bossfightot, erről biztos megjegyzik a játékot.

Kerüljétek ezt az igénytelen szemetet!
Simple. Eternal. Beige.
32627 levél
Válasz 13.09.13. 16:04 #1
Creativ3Form
A Mars: War Logs játék fejlesztői a Spiders éppen legújabb játékát fejleszti, a Bound by Flame-et. Egyelőre azt tudni, hogy egy fantasy környezetben játszódó, valszeg akció-RPG szerűségben lesz részünk, ahol a főhőst akit irányítunk, megszállt egy, a tűznek parancsoló démon.
Nálam betalált a Mars: War Logs is ez a project is felkerült a listámra.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.