Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Arma 3 [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Arma 3
Lenyűgöző folytatás lett az Arma 3, de elkelt volna még bele több tartalom.

Arma 3

Arma 3
A legutóbbi Arma 3 cikkek, hírek
11029 levél
Válasz 14.05.16. 15:58 #14
Lacko
Johnny, a cikk nem az egyszemélyes kampányról szólt, hanem az alapjátékról, ami úgy jelent meg, hogy nem volt benne kampány. Egy teljesen másik cikk szól a kampányról, mert amikor az végre megjelent, akkor lehetett róla írni. Ha csak akkor írtunk volna az egész játékról, akkor egy év késésben lennénk, ami lehet, hogy a fejlesztőknek belefért, de nekünk nem.
1 levél
Válasz 14.05.16. 15:21 #13
19Johnny76
Hali! Nem értem miért írjátok, hogy lehetett volna több egyjátékos akció, hisz tele van vele a játék! Két küldetés között, ha jelentesz a felettesednek ne menj el a következő misszió előadására, hanem indulj el a táborból kifelé, és rengeteg egyszemélyes küldetés vár! Megcsináltam már vagy harmincat!
11029 levél
Válasz 13.10.02. 18:07 #12
Lacko
@iX: Köszi! Igazából azért nem említettem ezt a rengeteg gombot, mert ez a korábbi részekben is így volt, és őszintén bevallom és az irányokon kívül max 5-6 gombot használok, ami szerintem nem sokkal több, mint egy átlagos FPS-ben. Abban igaza van az index cikknek, hogy eszméletlen sok lehetőség van, de normál esetben nem használod az összeset. Sőt nagyon sokat szinte soha.

Az Arma1-et ne bánd, hogy kihagytad, az tényleg csak egy piszkozat volt. Nem is írtam bele a cikkbe, mert reménykedem, hogy nem lesz igazam, de amikor az Arma1-et kézhez vettem, ugyan ilyen érzés volt, mint most az Arma 3-at. Ne így legyen, de átsuhant az agyamon a CoD-os páratlan-páros számú részek átka. Ráadásul az Arma1 is egy ilyen déltengeri (jó, az nem mediterrán, hanem inkább antilla) szigeten játszódott. Az Op Flashpoint és az Arma2 pedig kelet-európai erdős helyeken. És ez a két rész volt, ami nyert, amik nagyon-nagyon ott vannak a szeren és a szememben messze vernek minden más FPS-t.

Az idő most nekem is nagyon kevés, ezért megértem az ilyen félelmeket "kell most nekem egy nagyon jó játék?". Engem sajnos már berántott az Arma 3, mert az van, amit joccc írt, hogy egyelőre nincs élvezhető tartalom, tehát csak akkor játszhatsz jót, ha készítesz magadnak. Én ráadásul még tudok is készíteni. De a készítés az még sokkal több idő . Úgyhogy ezt beszívtam...

@joccc: Teljesen egyetértek veled. A legjobb saját küldit coopban játszani!
3023 levél
Válasz 13.10.02. 14:41 #11
joccc
Jelenleg ez a játék úgy az igazán ütős,ha tudsz magadnak küldetést csinálni,mert akkor úgy,s azt játszol,amit akarsz. A legjobb élményt meg sztem multiba,saját küldetéssel nyújtja a játék.
-
1093 levél
Válasz 13.10.02. 14:07 #10
iX
Valamint a billentyűzet teljes kihasználtságát (ami nekem furcsa) és a masszív tanulási előfeltételt emlegette az indexes cikk. A te ismertetőd jobban tetszett (mert jóval komplexebb) és meg is hozta a kedvem a játékhoz. Kicsit ismeretlen a terep, mert az Arma 1-2 kimaradt az életemből a Flashpointok után (bár játszottam pld. a Jenki sztalkert

De kicsit félek, hogy ha (az amúgy túl arcade) Far Cry 3 órákra le tud kötni, mi lenne ezzel
11029 levél
Válasz 13.10.02. 12:01 #9
Lacko
Na ez a jó hozzáállás. Igazad van. Lopott, koppintott cucc.
5400 levél
Válasz 13.10.02. 10:23 #8
Morello
Jó cikk lett, grat Lackó!

"Sajnos azonban jellemző az egész játékra, hogy mindkét fél – a NATO és az iráni oldal is – ugyanolyan típusú UAV-kkel van felszerelve, csak a nevük más. Persze érthető, hogy egyensúlyt akartak a két oldal között úgy, hogy ne kelljen sokat dolgozni vele, de azért mégis fura ez így."

Szerintem itt elég, ha úgy fogjuk fel, hogy az irániak simán lekoppintották az (elfogott) NATO cuccot, és ez nem is annyira a valóságtól távol álló feltételezés
6679 levél
Válasz 13.10.01. 08:05 #7
GustyX
Tess.
Van itt minden.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
11029 levél
Válasz 13.10.01. 06:52 #6
Lacko
A metascore az a szám a játékok mellett a Steamen? Mert azt sosem tudtam miből jön össze. Én nem találtam helyet, ahol lehetne pontozni a játékokat, ezért arra gondoltam, hogy ezt a pontot a Steam sok mindenből számolja ki: például, hogy mennyi időt töltenek vele a játékosok. És ezért magasabb az A2 pontja.

Neked van TrackIR-ed? De rohadt jó! Én abban azt nem értettem soha, hogyha el kell fordítani a fejet, akkor hogyan látod a monitort. Most van egy új ilyen őrület, amiben a szemüvegbe van építve a monitor, így tényleg bármerre elforgathatod a fejed, mert mindig látod a képet továbbra is.

Nekem az volt a meglepő, hogy az indexen vasárnap megjelent Arma 3 cikk majdnem ugyan azt írta le mint én, csak szerinte szarabb az AI, mint korábban és szerinte atomerőmű kell a futtatáshoz, szerintem meg, közepes PC-ken már megy (ez utóbbi nyilván abból következik, hogy ő mindent ultrára húzott 10km-es látótávval, nekem meg jó a 2km very high-on).
55 levél
Válasz 13.09.30. 23:39 #5
gored666
metascore - Lacko, erre értem. Kevesebb mint az A2, engem kicsit elgondolkodtatott. Jó cikk, én még beleírtam volna a TrackIR tapasztalatokat(már ha van), nekem sokkal durvábban átjöttek a fejmozdulatok, a nézelődés is.
Néha tényleg úgy lehet érezni, mintha ott lennél, néha úgy ülök, mint egy cölöp, mikor valami jó fajta "látcsövet" használok.

Manapság már a marketing fontosabb, mint maga amit kreálsz.
3023 levél
Válasz 13.09.30. 19:48 #4
joccc
Jó lett a cikk Lacko. Gondolom a kampány negatívumot csak a casual gamereknek vésted oda, de nem is baj ezzel tisztába. Kell lennie egy Arma 3-at nem ismerő embernek, érthető.
-
6679 levél
Válasz 13.09.30. 18:48 #3
GustyX
Vajon kezdőknek mennyire való lenne?

Amúgy az eddigi ismereteim alapján egy cikk jól összefoglalta az egész játékot: ígéreteket vásároltál a játékkal.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
11029 levél
Válasz 13.09.30. 17:50 #2
Lacko
Mit értesz az alatt, hogy "totálisan lehúztak"?
55 levél
Válasz 13.09.30. 16:32 #1
gored666
Talán ez az egyetlen játék, amit totálisan lehúztak, érzésem szerint az Arma 2 cipőjében jár. Kampányt az életben nem is játszottam ki egyik Arma részben sem, soha nem is hiányzott. ACE hiányzik és egy jó sound mod.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.