Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» A Guitar Hero dobján túl: kipróbáltuk a Roland TD-4K elektromos dobkészletet [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: A Guitar Hero dobján túl: kipróbáltuk a Roland TD-4K elektromos dobkészletet
Valódi hangszerrel is vezérelhető a játék.

5543 levél
Válasz 13.11.04. 12:12 #2
Dino
Szia!
A Band Hero dobjának adó-vevőjével használtam azóta is párszor egy Roland TD-4K elektromos dobot, alapvetően jól működött, ami gond volt, az inkább az adó hibájának tűnt, néha egyszerűen elvesztette a kapcsolatot a vevővel (ilyenkor elkezdett villogni), amúgy határozottan pontosabban lehetett ezzel irányítani a játékot, mint a saját műanyag cuccával. Nekem a TD-4K nagyon tetszett, használható hozzá duplázó lábgép is (csak figyelni kell, hogy elég közel legyenek a kalapácsok az érzékelőfelület közepéhez), és egy plusz cinnel is bővíthető (mondjuk a Guitar Hero Metallicához úgy állítottam be, hogy a crash+ride helyett két crash legyen, mert az utóbbi felesleges). Az ennél kisebbek nekem túl kompaktnak tűntek.
A Rock Band 3-hoz nem volt szerencsém, nem tudom, hogy a szintetizátort kezelné-e a dobnak az adó-vevője.
1 levél
Válasz 13.11.03. 13:04 #1
SzabiPit
Helló Dino!

Jó pár év eltelt a cikk megjelenése óta, én mégis mostanság jutottam el arra a szintre, hogy fontolgatom elektromos dob vásárlását. Az egyik kérdésem ezzel kapcsolatos. Azóta szereztél-e még tapasztalatokat elektromos dob oldalról a GH és RockBand játékokban? És mire figyelnél oda a hangszer kiválasztásánál?
Szintén kicsit lemaradva, most jutottam el a Rock Band 3-ig és a szintetizátor megjelenéséig a ritmus játékokban. Ezzel kapcsolatban vannak tapasztalatid? Arra vagyok kíváncsi, hogy egy normál szintetizátor rácsatlakoztatva egy dob adapterhez képes-e a megfelelő jeleket közvetíteni vagy külön meg kell venni a speckó adaptert a szintihez?

Üdv. Szabi (szabipit gmail com)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.