Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Új Unreal Tournament játékot készít az Epic Games [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Új Unreal Tournament játékot készít az Epic Games
Ingyenes lesz a kompetitív FPS-széria új epizódja.

Unreal Tournament (2015?)

Unreal Tournament (2015?)
A legutóbbi Unreal Tournament (2015?) cikkek, hírek
401 levél
Válasz 14.05.13. 00:07 #6
Zoo_Lee
Én speciel nem vagyok ennyire borúlátó a f2p modellel kapcsolatban.
Bizonyos mértékben igaz a kijelentés - nincsenek tényleges igazi ingyenes játékok (vagy legalábbis elenyésző a számuk), mert a fejlesztési költségeket, lincenszdíjakat, fenntartási költséget valahonnan fizetni kell. Viszont lehetnek nagyon jó megoldások is (pl. a Neverwinterben most 25-ös szintű a karim, abszolút nem vagyok rákényszerítve, de megfogadtam, hogy ha 30-as szintet elérem, minimum 10 dollárt költök majd a Store-ban, hogy támogassam a készítőket), ahol a tartalom élvezetéhez nem kell fizetned, nem juthatsz pofátlanul nagy előnyhöz sem az ingyenesekhez képest, és vannak olyanok, ahol tényleg hatalmas szívás van (a mobilos Dungeon Keeper ez a kategória, pokolian felidegesített).
Ami szerintem probléma, hogy pont azok a nagy cégek, mint az EA, az Activision, az Epic vannak abban a problémás betanuló időszakban, amikor nagyon unfair dolgokat lehet összehozni ingyenes néven - mikor pont ők azok, akik ha jól kitalált, kiegyensúlyozott modellekkel állnának elő, alapjaiban változhatna meg a játékok fejlesztése és terjesztése. Nagyon nagy reményeim vannak az Epicben is, az UT mellett a Fortnite című játékuk is free-to-play lesz, ha megfelelően tető alá hozzák ezeket az ígéreteket, az hatalmas fegyvertény lesz a mezőnyben.
Eladó G-Vírust vagy Progenitor vírust keresek saját felhasználás céljából.
160 levél
Válasz 14.05.09. 23:20 #5
Dilikutya
Igazi ingyenes játék nincs ma már. Az ilyen mikrotranzakciósak a legrosszabbak, többe kerülnek, mint egy fizetős játék. Inkább megveszem egyszer X összegért (nyilván nem teljes áron megjelenéskor), és kedvemre játszok, amennyit akarok, és ha arról van szó, hogy új fegyvert, páncélt akarok szerezni, és erre lehetőség van, annak legfeljebb a saját képességeim szabjanak határt.
Az már röhejes, hogy pl. Androidon a Real Racing 3-ban egyes pályákon egymásután csak kétszer lehet menni, utána várni kell, vagy fizetni. Jó, önmagában ezért valami érmével kell fizetni, az viszont lassan termelődik, venni meg pénzért lehet. Talán még olyan kocsit is láttam, amit csak érmével lehet megvenni.
A Dungeon Keepert nem is említem, az játszhatatlan ingyen. Viszont így értelme sincs nem hogy hirdetni, de elérhetővé tenni sem valamit ingyen, ha úgyis fizetős, ha játszani akarsz vele.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral.
6388 levél
Válasz 14.05.09. 09:05 #4
Beny12
Köszi a válaszokat. Akkor most már csak reménykedni kell, hogy ha kijön, elfut majd a laptopon... Erősen kétlem. A VGA-m eléggé el van maradva.
276 levél
Válasz 14.05.08. 23:45 #3
capraz
Feltéve, hogy egyre gondolok a fejlesztőkkel ez a következőt takarja; a legtöbb ingyenes játék, aminek F2P besorolása van mikrotranzakciós rendszerre épül. Ezekben általában túl sok a korlátozás, vagy csak simán pay2win a rendszer. Szóval "ingyenes", de ha tényleg játszani akarsz, kénytelen vagy fizetni. Jó ellenpélda erre a LoL. Van mikrotranzakció, de minden pénzért beszerezhető cucc kozmetikai jellegű. Valószínű erre gondolnak itt is. Én legalábbis remélem! Nagyon örülnék egy UT4-nek. Főleg ha ingyenes.. Így sokkal szélesebb közönsége lehet a játéknak.
I see no God up here / Yuri Gagarin /
6675 levél
Válasz 14.05.08. 23:42 #2
GustyX
Szvsz az, hogy a free to playben alapvetően ingyen játszod, de új/jobb cuccokhoz/fegyverekhez/külsőhöz/módokért/bármihez fizetned kell/lehet (mikrotranzakciós rendszer), míg az egyszerűen ingyenesben ilyen nincs. az totál ingyen van, nem kap(hat) többet/mást senki sem valódi pénzért.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
6388 levél
Válasz 14.05.08. 23:27 #1
Beny12
A free-to-play és az egyszerűen ingyenes között mi a különbség?

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.