Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Milyen boss-okkal harcoltál legutóbb? Mondj róluk véleményt!

52251 levél
Válasz 14.06.11. 22:19 #8
Barthezz
Miért pont 57% és nem 56?

Szvsz ennek így tényleg nincs értelme, az infók csak azoknak mondanak bármit is, aki ismeri az adott játékot, de akkor már ott van minden játék saját topicja a kielemezgetésekre.

Amúgy nemcsak enynien ismerjük az SMBX-et, a megjelenésekor rengeteg Dome-os tolta az első, de még a második Invasion kampányt is, pörgött is a Mario topic rendesen.
680 levél
Válasz 14.06.11. 20:41 #7
SMBX-fan
Na ja! Nem vagyok én undok, max. bolondos.

On:
Castlevania: Symphony of the night - Galamoth
Platform: PS1, PS3, PS4, PSV (utóbbi háromban a network-ön szerezhető be), PSP (a Dracula X Chronicles keretein belül, én ebben játszottam)
Nos, a Galamoth a Castlevania sorozat legnehezebb boss-ai között van. Világranglistán a 6-15. hely körül van. (a sorozatban) Egy másfél képernyő magas, fél képernyő széles páncélos sárkányszerű lényre kell gondolni. Elektromos támadásokat használ, amik egy kicsit kiszámíthatóak. Viszont HP-ja 10.000 környékén van és Alucard kb. 90-et tud sebezni. Néhány trükk segítségével negyed perc alatt legyőzhető, de trükkök nélkül min. 5 percig tart a harc és még Drakulánál is nehezebb. Szerencsére opcionális a harc ellene, viszont ha legyőzzük, egy elég erős képességet fog kapni Alucard. (köd helyett gázfelhővé tud majd alakulni)
Nehézség: 92% (trükkök nélkül)
Hangulat: 93%
A harc közben a Death Ballad című zene hallható. (még lógriff, halotti légió, Olrox, Beezelbub és a Halál elleni csaták közben hallható ez a zene)


Super Mario Bros. X: The Great Empire - Giant Bowser
Platform: PC
Az SMBX a legjobb PC-s Mario átirat. (szerintem csak Barthezz és Dorado ismeri komolyabban a játékot rajtam kívül) Knuckles96 kampánya (a The Great Empire) egy közepes nehézséget képvisel. De térjünk a fight-ra:
Mario átverekedi magát a nem túl nehéz final castle-n és belép az ajtón. Az ajtó utáni folyosó végén 5× nagyobb lett, mint azelőtt. Egy helyben áll és lövi ránk a hatalmas tüzet és dobálja a kalapácsokat. (mint a klasszikus SMB-ben) Ám nem mehetünk át a hídon és nem tudjuk az szétrombolni mint anno. Mivel nem tudunk alatta átfutni ugrás közben és átugrani sem tudjuk, bombákat kell dobálni rá. (amit a közelben tudsz szerezni) Kb. 10 találat kell a halálához. (lehet hogy csak 9, lehet hogy 12 is)
Nehézség: 57%
Hangulat: 86%
52251 levél
Válasz 14.06.11. 20:14 #6
Barthezz
SMBX-fantól nem kell tartani. A Mario topicból már jól ismerem, jó gyerek ő.

És még mindig kevésbé értelmetlen a topic, mint amik a Dome hőskorában nyíltak meg naponta (te is bele szoktál hugyozni a Balatonba?, ki borotválja a hónalszőrzetét?, megnézed a wc-n lehúzás előtt amit produkálsz? és hasonlóak ).
7801 levél
Válasz 14.06.11. 17:09 #5
Lovi Tommy
Mégiscsak kelleni fognak ide azok a modik
52251 levél
Válasz 14.06.11. 16:19 #4
Barthezz
A játékok ezen részein szoktam általában elakadni és idegrohamot kapni.

Amúgy sztem sem sok értelme volt erre külön topicot nyitnod, mivel minden játék saját topicjában kerülnek ezek kitárgyalásra.

Mindenesetre gyorsan kihasználtad a 200 elért hsz-t.
680 levél
Válasz 14.06.11. 16:03 #3
SMBX-fan
Hát ez haláli! (a rendrakásos)

Remélem hogy azért 2-3 ember be fog ide térni.
Én a ,Mondj róluk véleményt!, alatt értékelést értettem, de így is jó! Amúgy a játékoknak ezen részei szoktak nekem leginkább tetszeni. Olyan izgalmasak tudnak lenni. (főleg a 7/10-es nehézségűek) Autós játékokon (meg néhány lövöldözős) kívül szinte mindegyik játékban benne vannak.
6665 levél
Válasz 14.06.11. 15:51 #2
GustyX
Anyám - rakjak rendet a szobámban.
Győzött

Figyelembe véve az aktivitást (inkább érdeklődést), nem jósolok hosszú életet a témának. Pedig akár lehetne.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
680 levél
Válasz 14.06.11. 15:44 #1
SMBX-fan
Ebben a témában beszélgetni lehet a boss fight-okról bármilyen PC-s vagy konzolos játékban. (de inkább a PC-sekre törekedjünk) Ha konzolos a játék, írd oda a platform nevét! (és természetesen mindkét esetben a játék nevét is)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.