Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» A Ubisoft reagált a nem hivatalos Watch_Dogs patch-re [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: A Ubisoft reagált a nem hivatalos Watch_Dogs patch-re
A kiadó óva intett mindenkit a grafika felhúzásától, hisz nem véletlenül lettek kikapcsolva bizonyos effektek.

Watch_Dogs

Watch_Dogs
A legutóbbi Watch_Dogs cikkek, hírek
410 levél
Válasz 14.06.23. 06:58 #18
Attak
Legyen úgy!
Fuck moneyocracy!
410 levél
Válasz 14.06.23. 06:57 #17
Attak
Egyrészt-mondom én a tévedés maximális kockázatával- a grafika a legszembetűnőbb,el is húzzák ezt a mézesmadzagot rendszerint. De legalább ne vakítanák a parasztot...! Aztán persze vannak egyéb problémáim is a játékkal,de abba jobb, ha nem kezdek bele...Most már megnyugodtál?
Fuck moneyocracy!
2213 levél
Válasz 14.06.23. 06:14 #16
Shadowguard
Én csak azt nem értem miért a grafikán rugózik mindenki a fórumokon Mint ha egyébként semmi gond nem lenne a játékkal
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
14264 levél
Válasz 14.06.22. 21:53 #15
balays82
Szerintem alapvetően nem is az új konzolok fogták vissza a grafikát, sokkal inkább a régiek. Az újak sokkal többet tudnak egy Watch Dogs szintű grafikánál, ezt a jövőben megjelenő játékok bőven be is fogják bizonyítani.
410 levél
Válasz 14.06.22. 20:37 #14
Attak
Amit viszont én nem értek,az az,hogy az új konzoloknál a közvetlen hozzáférés(?) adta előnyök miatt elméletileg többet is ki lehetett volna hozni grafikailag,nemde?
Hogy most stabilitási szempontból,vagy marketingstratégia miatt történt a pc-s grafikai butítás,az nálam jövő héten kiderül,letesztelem a mod-ot...
Fuck moneyocracy!
1736 levél
Válasz 14.06.22. 15:53 #13
GeryG
Ami máris megbukik a Far Cry 3 esetében?
4232 levél
Válasz 14.06.22. 13:26 #12
Madrac
"Nyilván nem hobbiból downgradelik a játékaikat."

Hanem valószínűleg azért, hogy a PC-s ne legyen sokkal jobb, mint az Xbox One vagy PS4. De ez inkább az összeesküvés elmélet.
Quoth the raven, `Nevermore.'
14264 levél
Válasz 14.06.22. 13:11 #11
balays82
"Egyáltalán nem értem, hogy mi közük, hozzá, hogy modolják a játékot?"

Annyi közük van hozzá, hogy a számítógépes játék egy szoftver, amit véd a szerzői jog. Aki megveszi a játékot az nem tulajdonjogot szerez, hanem csak jóval korlátozottabb használati jogot, annak tartalmát pedig a törvényi keretek között a szerző határozza meg. Ebbe általában nem tartozik bele a szoftver módosításának joga, kivéve, ha mondjuk a fejlesztők kifejezetten biztosítják az ehhez szükséges eszközöket. De ez mindig ott van a telepítéskor megjelenő felhasználói szerződésben, amit persze soha senki nem olvas el.
1736 levél
Válasz 14.06.22. 10:26 #10
GeryG
Ezt még meg is értem, mert a Uplay tényleg nem egy jól működő rendszer. De akkor most utáljam a Rockstart is, amiért a GTA V multija hónapokig kvázi játszhatatlan volt a szerverek miatt? Vagy az EA-t, mert a SimCity esetében ugyanez volt (na jó, őket tényleg utálja mindenki nem csak ezért ).

A Ubisoft tényleg sokszor furán viselkedik, hülyén reagál le dolgokat. De ha objektíven megnézed, ők csak annyit mondtak, hogy "figyu, töltsd le, használd, de csak saját felelősségedre, hiszen nem véletlenül vettük ki őket". Nyilván nem hobbiból downgradelik a játékaikat. Az persze nekem se tetszik, hogy valótlan trailereket mutatnak be évről évre, de mivel már tisztában vagyok ezzel, mindig így is kezelem a játékaikat. Így tettem a WD esetében is, így fogok tenni pl. a Rainbow Six esetében is. Így kevésbé fog megrázni, ha végül nem azt kapom, amit most mutattak. Azért még mindig nem olyan drámai a helyzet mint mondjuk a Colonial Marines esetében volt.
11146 levél
Válasz 14.06.22. 10:17 #9
VodevilX
Egyáltalán nem értem, hogy mi közük, hozzá, hogy modolják a játékot? Ez azért picit más jellegű, mint egy Blizzard játék, ami nem titkoltan sokkal szigorúbb ilyen téren, még ha az online jellege alapján indokolt is a játékaikban. Nagyon sok, nagyon ügyes modder van a nagyvilágban, (amúgy elég ironikus egy hacker játéknál...) aki nagyon is jól tudja mit csinál. Számtalan példával alá lehetne támasztani, akik végül a modolt játék fejlesztői között találták magukat a munkájuk nyomán, pl most a Witcher 3 fejlesztői közt is van ilyen.

A játékkal picit játszottam, igazából tesztelni a 3 éves vgamat, de maga a játék kb félóra alatt sem fogott meg, ahogyan előtte sem érdekelt soha, így nem is fogom eldönteni, hogy jó-e vagy sem, bár szerintem túl hypeolt.

Viszont az Ubira akkor is mérges vagyok, mert szánalmas, hogy mennyire ragaszkodnak az Uplayhez, ami tudtommal megint csak megfeküdt, mikor ez a játék is megjelent, már oly sokadszor... Évek óta fúj rájuk mindenki, hogy miért basznak ki a legális fogyasztóikkal, főleg annak tükrében, hogy minden játékuk azonnal letölthető akár megjelenése előtt...
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
1736 levél
Válasz 14.06.22. 08:48 #8
GeryG
Nem, nyilván nem ezt mondtam. De ti mondtátok (nem pont te), hogy szarházi brigád, mert azt reagálta, amit. Én sem állítom, hogy a lehető legjobban jártak el, a reakciójuk tényleg amolyan nesze semmi, fogd meg jól.
Én az általános "a Watch_Dogs szar játék, mert nem GTA vagy mert nem olyan szép vagy mert mittudomén" hozzáállástól megyek a falnak. Ezért írtam, hogy ha a legrosszabb játékok hoznák ezt a szintet, minden játékos a mennyekben járna. A WD nem lett tökéletes, de egyáltalán nem rossz játék. Egyszerűen divat lett azért szapulni, mert Ubi termék és nem azt hozta, amit talán hozhatott volna.
Én azt mondom, aki megvette, de nem tetszik neki, próbáljon megszabadulni tőle (nem tudom, mennyire eladható, nem néztem utána), aki meg letöltötte, de nem tetszik neki, az fogja be a száját. Ennyi.
De az is tény, hogy épp eleget mutattak belőle, épp elég infó volt a neten mindenfelé ahhoz, hogy a vásárlás előtt kellően tájékozódhassanak a játékosok. Aki meg így is kételkedett, az várhatott volna egy-két hetet a vétellel, hogy kiderüljön, mit tud a játék. Aki nem így tett és csalódott, részben maga is hibás. (na ezért megint kapni fogok)
14264 levél
Válasz 14.06.21. 21:59 #7
balays82
Én is egyetértek. Kicsit már túlzás, amilyen indulatokat kivált a játék, ennyi idővel megjelenés után is. Akinek tetszik, az játsszon vele, akinek meg nem, az jobban tenné, ha továbblépne már a sérelmein, aztán keresne valamit olyat, amely jobban megfelel az elvárásainak. Mindenki tudta (vagy tudhatta volna), hogy mit vesz meg, így senki nem lett átverve. Az is furcsa mondjuk, hogy a gyengébb grafika miatt ilyen nagy a felháborodás, miközben az állítólag senki számára sem döntő tényező egy játéknál.
4158 levél
Válasz 14.06.21. 21:51 #6
xeLaR
"miért fejlesztetek nekünk játékot"??? Wut? Az ellentábor, vagy akár egy gamer miért mondana ilyet?
Most minden egyes ilyen nagy kaliberű játéknál, miután pénzt adunk ki érte, legyen az bármilyen minőségű, meg kellene köszönnünk nekik, hogy ilyen szívélyesek voltak, hogy kiadták a nagyközönségnek? Ezek szórakoztató termékek, amiket meg lehet kritizálni...ahogy a kiadó eléggé lekezelő reakcióját is, ami igazán nem is válaszolt, hogy miért hagyták benne ezeket az elemeket.
-ReLax- Everything you know is wrong / black is white, up is down and short is long / and everything you thought was just so important / doesn't matter... -xeLaR-
4232 levél
Válasz 14.06.21. 21:47 #5
Madrac
Elore leszogezem, nem jatszottam vele. De. Az hogy ennyire konnyen vissza lehetett rakni dolgokat, melyek raadasul ugy tunik nem is terhelik meg jobban a gepet, mint az alap dolgok... Innentol nehez barmelyik oldalra is olyat mondani, ami nem jogos valamennyire, de megis sokan felzudulnak ra.
Amugy szerintem a readciojuk epp a legrosszabb volt, annyira tunik hihetonek, mint egy ovodas mikor egy eses utan tiszta ver es kozni "Nem is fajt".
Quoth the raven, `Nevermore.'
32982 levél
Válasz 14.06.21. 21:05 #4
Creativ3Form
Én veled értek egyet. Ehhez a mondatodhoz: "Bár csak ennyire lenne rossz minden megjelenő játék, mint a WD lett" pedig hatalmas +1!
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1736 levél
Válasz 14.06.21. 21:01 #3
GeryG
Annyira vicces, hogy bármit is mondanak, úgyis az a reakció, hogy "köcsögök, miért fejlesztetek nekünk játékot, szemétláda banda..."
Tudom, ezzel most magamra zúdítom a nép haragját, de akkor is nevetséges, hogy reflexből fújolnak emberek egy játékra, ami nem lett tökéletes. Bár csak ennyire lenne rossz minden megjelenő játék, mint a WD lett... Na mind1. Most úgyis megkapom, hogy hülye vagyok és nincs igazam.
4158 levél
Válasz 14.06.21. 20:53 #2
xeLaR
Most miért mondod ezt? Teljesen igazuk van! Hisz a moddal elronthatják az emberek a játékélményüket azzal, hogy még kinéz is valahogy a játék
-ReLax- Everything you know is wrong / black is white, up is down and short is long / and everything you thought was just so important / doesn't matter... -xeLaR-
11146 levél
Válasz 14.06.21. 20:50 #1
VodevilX
Ja persze, mert PC-n most találták fel a modolást Ekkora szarházi bandát!
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.