Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Fél óra Sid Meier's Starships [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Félóra Sid Meier's Starships
Először láthatjuk mozgás közben a Beyond Earth világában játszódó mellékágat.

Sid Meier's Starships

Sid Meier's Starships
A legutóbbi Sid Meier's Starships cikkek, hírek
414 levél
Válasz 15.02.01. 11:05 #4
totyak
Itt is csak azt tudom mondani, mint a BE-nél, jó, hogy a fejlesztők kiléptek a komfort zúnájukból. Lényegében ugyanaz maradt a feladat, mint a többi Civilization játékban, hódítani, de mégiscsak más, hogy nem a megszokott földi környezetben, hanem itt az űrben, BE-nél meg bolygókon.
922 levél
Válasz 15.01.31. 22:36 #3
ivanova36
Ejnye, még cikk is van róla az oldalon...lehet ideje pótolni

De igen, nagyjából Civ5 földönkívüli bolygókon, és igen az idegenek az "őslakosok", míg az ellenfelek az oda érkező túlélő emberek a Földről. Van aki szerint a BE nem több mint egy Civ5 mod, van aki szerint viszont bőven elég újítás van benne, hogy önálló játékként kezeljék.
806 levél
Válasz 15.01.31. 21:33 #2
SolidSnakeGH
Bele-beletekergettem a fél órás bemutatóban, első körben nekem is valamelyest puritánnak tűnnek a hajómodellek, bár lehet ez koncepcionális értelemben szándékosan van így (mint pl. a Pirates!-nél sem voltak azért a korhoz hasonló hajómodellek, mégis aranyos volt és beleillett a palettába).

A Civ:Beyond Earth-ről csak hallottam, akkor ott ezek szerint a kolonizáció/bolygóterraformálás áll a középpontban? Idegenek vannak benne, mint pl. az Imperium Galactica-ban? (magamból kiindulva folyton az IG-t hozom fel abszolút példaként az űrstratégiánál)
922 levél
Válasz 15.01.31. 20:56 #1
ivanova36
BE az űrben. Meglátjuk mit hoznak ki belőle, mindenesetre lehet jobb lett volna ha a BE és a Starship fordított sorrendben jön ki. Akkor Starshippel megkeresett és "foglalt" bolygókon játszódhatott volna a BE. Így nekem kicsit visszás a dolog.

A hajók külalakja nagyon kezdetleges, baltával faragott. Remélem csak a demo miatt.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.