Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Dark Souls II: Scholar of the First Sin képek és trailer [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Dark Souls II: Scholar of the First Sin képek és trailer
Új kedvcsináló érkezett a játék új kiadásához.

Dark Souls II

Dark Souls II
A legutóbbi Dark Souls II cikkek, hírek
806 levél
Válasz 15.02.08. 10:16 #9
SolidSnakeGH
Annyira bejött anno az első rész, hogy mindhárom kiadását megvetted? Mennyiben voltak mások tartalom tekintetében?
36 levél
Válasz 15.02.07. 23:32 #8
TReiker
Szuper. Ez lesz a polcon a 4. DS II kiadás (az első részt megúsztam 3 különféle változattal).
189 levél
Válasz 15.02.05. 10:33 #7
bollokr
Szégyen és gyalázat...mondhatnánk mi DS rajongók.
De:
Azt megmondom kösd fel a gatyád,mert ilyen nehéz játékkal még nem találkoztál.Nem egy Skyrim,vagy Kingdoms of Amalur Reckoning,vagy ki sem bírom mondani nevű.
Én feladtam,2 hónap próbálkozás után,mindkét részt...
iszonyat idegesítő volt hogy egy csapással kinyírnak.
Ja balfax vagyok,tudom...
2918 levél
Válasz 15.02.05. 09:20 #6
RAI*DEN
Ez mondjuk így ebben a formában, már valóban nem olyan jófej dolog. Eléggé gusztustalan ez a megoldás
1719 levél
Válasz 15.02.05. 09:02 #5
TheHolyOne
A jelenlegi SD2 verzió az ingyenes patch-ben megkapja az új tartalmat, de a grafikai frissítést nem. Ezzel még kibékülnék. A mentések sem kompatibilisek. Ez is ok. Ezek eddig mind technikai kérdések. Nem vagyok programozó, nem értek hozzá.

A probléma az a SotFS-nel, hogy kettéosztja a PC-s közösséget, hiszen a két verzió között nincs átjárás. Egy erősen multiplayerre építő játéknál ez nagyon nagy baj. A játék már túl van a csúcson, egyre kevesebb és kevesebb játékos lesz és még őket is ketté osztják.

Ráadásul jelen állás szerint, a két verzió megmarad egymás mellett. Tehát pl én, aki 80 eurót költöttem a DS2-re (50 alapjáték + 30 a három dlc) vehetném meg újra teljes áron ugyanazt a játékot. 10-15-öt, egy dlc árát, kifizetném érte, de ez így lófasz, egy money-grab. Nem fogok még egyszer 50-et kiadni egy játékért amivel már így is 500+ órát játszottam, csak mert átrendezték a bútorokat és kifestették a lakást, amilyennek már eleve lennie kellett volna tavaly májusban.
"Hear the call of the fallen ones, widom of those whose time has gone: Live your life bravely, my firstborn son, on battlefields fight, don't run!"
2918 levél
Válasz 15.02.05. 08:23 #4
RAI*DEN
Köszönöm az ajánlást, ha egyszer eljutok addig, akkor biztos bepótolom a címet, de idén nehezen fogom a játékok végére érni, mert a héten dolgozni kezdtem, szóval a beosztható időm kevesebb, de majd lesz ami lesz

Amúgy a cikkben csak tartalmi bővítést írnak, hogy azt kapják meg ingyenesen az eddigi vásárlók. Amúgy érthető a kiakadásod, mert nekem is elsőre az jött le(kicsit felületes elolvasás után), hogy a tartalmi bővítéssel együtt a grafikai update-et is megkapja a PC-s közösség, de úgy fest rosszul gondoltam. Ráadásul nekem egy korábbi cikkből úgy rémlik, mintha azt írták volna, hogy minden extrát megkap a PC-s tábor, de lehet csak az emlékeim rosszak ezt illetően.
11120 levél
Válasz 15.02.05. 00:34 #3
VodevilX
Csakis az elsővel kezd!!!

Egyébként a hír sajnos nem teljesen igaz, a patch tényleg jött ma, de...
A vizuális upgrade az csak az új verzióban lesz, a multi sem lesz kompatiblilis oda vissza a mostani és az új DS2 közt. Bár természetesen nagyon nem ízlik a népnek, meg is értem, kíváncsi vagyok mi sül ki belőle, bár nem hiszem, hogy konkrétan bármi is... Ha ők ezt elterezték, akkor el is fogják adni, mert bizony akinek nem kell nem kötelező megvenni... Mondjuk nem tudom mi veszíteni való lenne vele, nekem sokkal sokkal kevésbé tetszik ez a második rész, és míg az első talán újra elő is venném majd egyszer, ezt aligha... nincs meg az a varázsa.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
2918 levél
Válasz 15.02.04. 23:50 #2
RAI*DEN
Szégyen gyalázat, de még egyik részével sem játszottam, pedig a 2. részt még meg is vettem, de időm még nem volt rá. Követendő példa valóban ez az ingyen upgrade, bár több helyről láthatnánk ilyen hozzáállást...
806 levél
Válasz 15.02.04. 23:15 #1
SolidSnakeGH
"Aki korábban már megvette valamelyik platformra a játékot, annak ingyenes frissítésként válik elérhetővé a tartalmi bővítés."

Na ez a fajta hozzáállás az, ami követendő példa lenne.

Egy ideje kacérkodom már a Dark Souls-szériával (mint a modern szakma zseniálisan balanszolt, már-már iskolapéldájú nehézségi szintre belőtt játéksorozatával), legközelebbi Steam vásáron már rápattanok majd. Addig is újra meg újra gyermeki mosollyal nézem meg az őszinte előzetesét.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.