Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dark Souls II: Scholar of the First Sin képek és trailer

Új kedvcsináló érkezett a játék új kiadásához.

2015.02.04. 22:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Namco tavaly jelentette be, hogy PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik a Dark Souls II, az új kiadás a Scolar of the First Sin alcímet kapta. Mint kiderült, az új kiadás PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is elkészül, ám ezek közül csak PC-n hoz majd grafikai javulást. Aki korábban már megvette valamelyik platformra a játékot, annak ingyenes frissítésként válik elérhetővé a tartalmi bővítés, méghozzá holnap. Az újgenerációs konzolokra továbbra is áprilisban jelenik meg a játék. A fejlesztők a holnapi premier kapcsán néhány új képpel és egy új kedvcsinálóval is jelentkeztek. ■

előző
következő
Dark Souls II: Scholar of the First Sin képek és trailer
Dark Souls II: Scholar of the First Sin képek és trailerDark Souls II: Scholar of the First Sin képek és trailerDark Souls II: Scholar of the First Sin képek és trailerDark Souls II: Scholar of the First Sin képek és trailerDark Souls II: Scholar of the First Sin képek és trailerDark Souls II: Scholar of the First Sin képek és trailerDark Souls II: Scholar of the First Sin képek és trailerDark Souls II: Scholar of the First Sin képek és trailerDark Souls II: Scholar of the First Sin képek és trailerDark Souls II: Scholar of the First Sin képek és trailerDark Souls II: Scholar of the First Sin képek és trailer
Dark Souls II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dark Souls II

hozzászólások (9)

TheHolyOne
TheHolyOne 2015.02.05. 09:02
A jelenlegi SD2 verzió az ingyenes patch-ben megkapja az új tartalmat, de a grafikai frissítést nem. Ezzel még kibékülnék. A mentések sem kompatibilisek. Ez is ok. Ezek eddig mind technikai kérdések. Nem vagyok programozó, nem értek hozzá.

A probléma az a SotFS-nel, hogy kettéosztja a PC-s közösséget, hiszen a két verzió között nincs átjárás. Egy erősen multiplayerre építő játéknál ez nagyon nagy baj. A játék már túl van a csúcson, egyre kevesebb és kevesebb játékos lesz és még őket is ketté osztják.

Ráadásul jelen állás szerint, a két verzió megmarad egymás mellett. Tehát pl én, aki 80 eurót költöttem a DS2-re (50 alapjáték + 30 a három dlc) vehetném meg újra teljes áron ugyanazt a játékot. 10-15-öt, egy dlc árát, kifizetném érte, de ez így lófasz, egy money-grab. Nem fogok még egyszer 50-et kiadni egy játékért amivel már így is 500+ órát játszottam, csak mert átrendezték a bútorokat és kifestették a lakást, amilyennek már eleve lennie kellett volna tavaly májusban.
RAI*DEN
RAI*DEN 2015.02.05. 09:20
Ez mondjuk így ebben a formában, már valóban nem olyan jófej dolog. Eléggé gusztustalan ez a megoldás :-/
bollokr
bollokr 2015.02.05. 10:33
Szégyen és gyalázat...mondhatnánk mi DS rajongók.
De:
Azt megmondom kösd fel a gatyád,mert ilyen nehéz játékkal még nem találkoztál.Nem egy Skyrim,vagy Kingdoms of Amalur Reckoning,vagy ki sem bírom mondani nevű.
Én feladtam,2 hónap próbálkozás után,mindkét részt...
iszonyat idegesítő volt hogy egy csapással kinyírnak.
Ja balfax vagyok,tudom...:-D
TReiker
TReiker 2015.02.07. 23:32
Szuper. Ez lesz a polcon a 4. DS II kiadás (az első részt megúsztam 3 különféle változattal).
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.08. 10:16
Annyira bejött anno az első rész, hogy mindhárom kiadását megvetted? :-) Mennyiben voltak mások tartalom tekintetében?
ajánlott olvasnivaló