Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Doorkicker

11397 levél
Válasz 15.04.27. 20:40 #8
Lacko
Igen. Ismerem. Emiatt volt az, hogy a Doorkickert tabletre vártam. Mert a Beach & Cleart én tableten szoktam játszani.
Viszont ez annyiból szarabb, hogy ez freemium, szóval lehet ingyen is játszani, de a jobb fegyverekért meg pályákért fizetni kell. Ellenben a Doorkicker nem ilyen.
De ennek ellenére elég sokáig eljutottam a BandC-ben is.
7045 levél
Válasz 15.04.27. 20:36 #7
GustyX
Szerintem titeket érdekelne ez is:
Breach and Clear.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
1478 levél
Válasz 15.04.27. 18:27 #6
Baracklekvár
Így már értem, az első 10-15 pálya valóban mazsola..

S sajnos nem tudok válaszolni kérdésedre, mert én tudatosan csak random küldetéseket játszok manapság, egy-egy-pár perces kikapcsolódás csak nekem a játék, idő hiányában mostanában nem állok neki nagyon foglalkozni vele.
11397 levél
Válasz 15.04.27. 18:23 #5
Lacko
Bocs, az nem nagyképűség akart lenni, hanem még nagyon az elején vagyok (tegnap vettem). És azok a küldik egypercesek, amiket eddig próbáltam. De pl most el tudtam kezdeni a kampányokat és azok persze már nem azok.

Baracklekvár, kampányok miért nincsenek workshopban? Pályákat láttam, de kampányt nem. Pedig azért az a hangulatos. Láttam, hogy van SWAT4-ből két küldetés (az első, amikor egy étteremben vagyunk, meg talán a második, amikor az őrült srác tanyáján kell rajtaütni, aki a lányokat rabolgatja). Gondolom, ha kettőt megcsinált már a srác, akkor készíti a többit is és abból lehetne kampány.
1478 levél
Válasz 15.04.27. 16:04 #4
Baracklekvár
Hát, azért a túszejtős, túszlelövős küldetéseket ha egy perc alatt megcsinálod, meghívlak egy bambira...

Én már egyébként úgy egy éve játszogatok vele legalább, prealfa kiskora óta. Teljesen jó. Csak a véglegesközeli verzióba került bele az unlock dolog, előtte teljesen free volt minden fegyver (folyamatosan kerültek bele a fejlesztés előrehaladtával), szóval nekem annyira nem bántó az unlock, mert már mindent próbáltam ezerféleképp.

A random generált pályákat szeretem benne igazán.
11397 levél
Válasz 15.04.27. 14:27 #3
Lacko
Az eleje meglepett, mert nincs egy kampány azonnal, hanem csak akkor kezdheted a kampányt, ha már feltornásztad magad level 6-re.
Meg kicsit idegesített a fegyverek unlockolgatása, úgyhogy kicsit editáltam az xml-eket, hogy pár normálkisabb fegyverem is lehessen. De onnantól jó lett.

Van millió single pálya, amiket 1 perc alatt megcsinálsz. És van néhány kampány. Azok jobbak, vagy legalábbis a single-ökben még nem jutottam el a jó részekhez.

Viszont van hozzá editor és a steam workshopban csomó kieg, amiket még nem néztem (csak itt az irodában subscribeoltam néhányat, amit majd megnézek otthon).

Tehát elsőre nem volt az a frenetikus nagy élmény, mint amire a videókból számítottam, de jó lesz ez, csak még bele kell jönni. Meg ki kéne ismerni.
Egyelőre még abban is ügyetlen vagyok, hogy a szűk helyeken összeakadnak a kommandósaim, de gondolom ez is a kihívás része.
13347 levél
Válasz 15.04.27. 14:23 #2
McCl@ne
Én ezt már figyelgettem egy ideje, csak teljesen kiment a fejemből, szóval jó, hogy szóltál, mert látom, le van árazva. Milyen amúgy? Mármint a kritikákat én is látom, elvileg nem rossz, de túl sok infót nem találni róla, pedig ennyiért megvenném!
Respect is not given. It's taken.
11397 levél
Válasz 15.04.27. 14:18 #1
Lacko
Ismeri valaki még ezt a játékot?

A kezdetektől figyelemmel kísértem a fejlesztést, de csak tegnap ruháztam be rá a Steamen. Főleg azért, mert eddig arra vártam, hogy tabletre megjelenjen - mert azon még ütősebb lenne - de nem úgy néz ki, mintha akarnák. Az ubi soft román fejlesztői csinálták garázsprojektben - szóval nem ubi-s, csak komolyak a srácok, akik csinálták. Leginkább a Rainbow Six első részének tervezgetős részére hasonlít. Amolyan SWAT szimulátor.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.