Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» FIFA 16

1122 levél
Válasz 15.10.31. 13:54 #6
quervo
Na most, hogy bekerült az új proci is, és rendesen fut a játék, csapattam egy kicsit. Pár meglátás.

Ami eddig rossz volt és bosszantó, az továbbra is rossz és bosszantó. A kapus nem megy ki a labdáért, hogy ne legyen szöglet, a szabálytalanságok megítélése borzasztó, a lapok random osztogatása úgyszintén, a lest idén még később fújják le, nincs custom mez és címer, a tizenegyeseket továbbra sem lehet egyértelműen berúgni/kivédeni, mázli az egész.

Én most már 3 éve szinte csak UT-zok, szóval az offline meccsekről csak pár szó: tavaly még elkezdtem az offline Be a Pro-t, de rohadtul meguntam az egészet, és most, hogy rá voltam szorulva, hogy UT-ban az első pár meccsemet a gép ellen játsszam, egyre inkább az az érzésem, hogy ez a játék élvezhetetlen így. Egyszerűen az van, hogy professional szint fölött az ellenfél összes játékosa egy Xavi, ha megszakadok sem tudok 40%-nál jobb labdabirtoklást elérni, pedig az ellenfél mondjuk egy norvég középcsapat, engem meg rákényszerít ez az új draft mód, hogy celebfocistákkal játsszak. És ebből jön a következő mínusz pont: évről évre egyre jobban az az érzésem, hogy ennek az egész UT-nak az a végcélja, hogy gyűjts annyi pontot, hogy megvedd a világ legjobb játékosait.

Az online Be a Pro-nak sok értelme nincs. Ha csak úgy csatlakozok egy meccshez, ott 70% vagy csak magáért játszik, vagy troll. Pro Clubban meg hiába játszok haverokkal, nekik nem érdekük, hogy a csapat nyerjen, csak az, hogy ők gyűjtsék a plusz pontokat, ezért elkérik a kapustól is már a hosszú indítást. Persze jó, hogy van ilyen, és iszonyú jókat lehetne játszani normális emberekkel, de a fifás "társadalom" nem elég érett ehhez.

Ugyanakkor most a 7-8. osztályban jó játszani, még nem nagyon futok bele "ronaldómesszinejmar" csatársorokba, és van egy olyan érzésem, hogy a legjobb meccseket azok ellen fogom játszani később is, akik próbálnak egy kicsit egyedibb csapatot csinálni. Szerintem jobb ez a FIFA, mint a tavalyi, de jó lenne, ha egyszer készülne egy olyan focis játék, ami tényleg a fociról szól, nem pedig arról, hogy a bugokat hogyan használjuk ki a másik ellen.
32671 levél
Válasz 15.10.11. 18:48 #5
Creativ3Form
Nekem akkor csinált ilyet, amikor limitet adtam neki az FPS terén. Szaggatott, be-be akadt helyenként. De aztán a beállításoknál kijelöltem a No limit on FPS részt és voilá. Reccsenés nélkül fut azóta is úgy, hogy minden más is maxon van.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1122 levél
Válasz 15.10.11. 18:30 #4
quervo
Még egy kérdés Új a videokártya, a GeForce Experience is a legmagasabb beállításokat ajánlja, de nem tudom úgy levinni a felbontást és a quality-t, hogy ne lassuljon be a játék bizonyos helyzetekben. Az FPS mérő végig 60-at mutat ekkor is. Emlékszem, amikor Win10-re álltam át, a FIFA15-öt is lejjebb kellett vennem még a régi videokártyával. Keresgéltem a neten, de nem nagyon akadtam ilyen problémára, ti tudtok valamit esetleg, mi lehet a gáz?
1122 levél
Válasz 15.10.04. 22:43 #3
quervo
Egy kérdés: valszeg holnap megveszem a játékot dobozosan, mennyit tölt még le hozzá az Origin? A csodás Telekommal továbbra is közel 1 óra 1 gigányi adatot letölteni, szóval próbálok előre kalkulálni holnap délutánra
32671 levél
Válasz 15.09.24. 22:29 #2
Creativ3Form
Hát akkor az első benyomások lenyomva a felkészülési túrát, és az első 4 bajnokit...remek lett az új Fifa!!!! Már a demoban érezni lehetett, hogy a játékmenet javult, csiszolódott, letisztult úgymond, és ezt továbbra is adom. Nemcsak az általunk irányított csapatot tudjuk sokkal jobban a mi taktikánkhoz igazítani, de bizony az ellenfél is sokkal okosabban, megfontoltabban, taktikusabban játszik. Nincs az, ami a Fifa15-ben rengetegszer előfordult, hogyha rámentem egy játékosra, akkor az pánikszerűen kibikázta a stadionból a labdát. Nem, itt ilyenkor jön egy csel, a átadás, egy szöktetés, messze nem lehet olyan könnyen letámadni az ellenfelet és elvenni tőlük a labdát.
A grafika szintén fejlődött, de ezen a téren akkora javulás nincs. Egy-két játékos viszont botrányosan szarul néz ki, és ha nem lenne ott a mezen a neve, eszembe nem jutna, hogy ő az adott játékos. Pl. nálam a Manchester Unitedben az új szerzemény Depay kb. köszönő viszonyban nincs az igazi kinézetével. De még jóindulattal se.
A menedzser módba visszakerült az edzés, amit valamilyen oknál fogva kivettek a 11-es részek utáni epizódokból. Az egész csapatot nem tudod edzeni, de 5 játékost igen. Kiválaszthatod, hogy csatárt, szélsőt, középpályást, belső vagy szélső védőt, illetve kapust szeretnél. Lehet variálni, de lehet csak egy poszton. Minden posztnak más-más edzés programjai vannak. Egy vődével pl. nem gyakoroltathatod a kapura lövést meg a helyzetbe kerülést, mert nem az a feladata. De a becsúszást, az 1v1 elleni harcokat vagy a belső védő társával való együttműködést igen. A csatároknál mehet a távolról lövés, a helyzetkialakítás, a lövőerő stb. stb. A KP-ra meg a szervezéssel kapcsolatos dolgok. Remek újítás, illetve visszahozás ez, mert így egy játékos akkor is folyamatosan fejlődhet VÉGRE, amikor nem játszhatod. Így a tartalékosok nem csak a padot koptatták, hanem bizony fejlődnek,hiába nem játszanak hetekig vagy hónapokig. Az átigazolás részhez nem nagyon nyúltak, max annyiban, hogy most már nem csak fél vagy teljes idényre, hanem akár 2 évre is kölcsönadhatod a játékost, és így nem kell esetlegesen minden évben újrakezdeni xy kölcsönadásának procedúráját. Ez is egy tetszetős újítás.
Röviden és tömren ennyire egyelőre. Van fejlődés, és hála az gének mindegyik működik. Nekem megérte idén is befizetni rá.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
32255 levél
Válasz 15.05.28. 17:23 #1
szbszig
Lesznek benne csajok!
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.