Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» One Life - a játék, amelyben tényleg csak egyetlen életed van [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: One Life - a játék, amelyben tényleg csak egyetlen életed van
Érdekes, de nagyon rizikós megoldással kísérletezik a játék.

One Life

One Life
A legutóbbi One Life cikkek, hírek
265 levél
Válasz 15.10.22. 19:10 #12
Krieger
A játékosok számát limitálni egy szerveren belül mondjuk 50-100-ra, aztán az utolsó 5-10 túlélő minden befizetett 10 dollárból visszakap nyolcat és új sport született Vagy új szerencsejáték, nem tudom
5255 levél
Válasz 15.10.22. 14:26 #11
Pras
"Üzleti szempontból mondjuk úgy lenne jó, ha újra meg lehetne venni, de így ahhoz új steam account is kell."
Azért ez egy igen veszélyes precedenst teremtene, ha ez működőképes modell lenne.
2795 levél
Válasz 15.10.22. 11:21 #10
Aryx
Sztem nem hülyék ezek, simán elhiszem, h a megjelenés után majd mittomén, 5$-ért vásárolhatsz magadnak extra életet elhalálozás esetén. Addig meg etetik a népet.

Azt mondjuk nem értem, miért pont ilyen multis műfajban próbálkoznak ezzel, ahol az első bokorban lekempelhetik, v mit csinálhatnak a karaktereddel. Egy single kalandjátéknál v valaminél ez még poén is lenne, egy olyat akár még ki is próbálnék.
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."
16295 levél
Válasz 15.10.22. 11:09 #9
david139
Nem értem ezt a hisztit, 10 dollárért szerintem simán adja, még be is neveznék, ha elvinné a gépem Random egyszeri szórakozásokra simán kiad az ember ennyit (mozi, vidámpark, mittomén), egy játéknál meg egyből megy a siránkozás, hogy milyen dolog ez. Szerintem buli.
Üzleti szempontból mondjuk úgy lenne jó, ha újra meg lehetne venni, de így ahhoz új steam account is kell.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
12973 levél
Válasz 15.10.22. 11:08 #8
McCl@ne
Fúúú, ez bizony maradandó élmény volt szerintem mindenkinek, aki annak idején játszott vele. Brutális volt, és mégsem éreztük értelmetlennek, egyszerűen a realitásérzethez pont annyit adott, amennyit egy ilyen szimulátortól elvárna az ember. Nem a szkripteket kellett kitanulni, mint máshol, hanem virtuális katonaként viselkedni és türelemmel, figyelemmel játszani.
Kár, hogy kikoptam a sorozatból, pedig anno még kampányokat is csináltam hozzá
Respect is not given. It's taken.
25 levél
Válasz 15.10.22. 10:57 #7
Kölyki
Nem mindenki vág neki extrém sportolni, még ha izgalmasnak is találja, de ez az extrém gém 10 dollárért azért eléggé biztonságos, és valószínűleg garantált adrenalin rush.
11029 levél
Válasz 15.10.22. 10:51 #6
Lacko
Operation Flashpointban volt az, hogy egyetlen save-ed volt. Ha az elhasználtad akkor onnan még visszatölthettél, de amúgy semmi. Egy-egy küldetés pedig több (4-5) órás volt. Ha meghaltál, gyakorlatilag újra kellett kezdeni. és persze nem volt olyan, hogy már 10szer újrakezdted, akkor már tudod hol lesznek az ellenségek, mert random volt.
Ott brutálisan féltem. Emlékszem, hogy, volt egy küldetés, amikor elszakadtam az egységemtől és egyedül kellett bolyonganom egy erdőben, amiben ruszki őrjáratok mászkáltak, az utakon BMP-k grasszáltak fel-alá és a fák koronái felett pedig Hindok repkedtek. És kurvára féltem. Bármikor agyonlőhettek úgy, hogy azt sem tudom ki és honnan lő. És akkor kezdődik minden elölről.

Szóval szerintem amit az a One Life kínál az túlzás. Simán ki kell venni a save-et és a respawn és ugyan ott vannak. Meg ez a 72 órás ban se rossz ötlet. A lényeg, hogy legyen tétje.
Az, hogyha egyszer meghalsz, akkor kuka a játék, elég nagy tét, csak baromság.
32255 levél
Válasz 15.10.22. 02:50 #5
szbszig
Az kétségtelen, hogy megosztó, de nem teljesen egyedi ötlet. Időnként felmerül, és elő is bukkan egy-egy ilyen játék, ahol ezt próbálják meglovagolni. Aki ki akarja próbálni, a gyakorlatban milyen, annak például javaslom ezeket:

One Chance
You Only Live Once

De tényleg óvatosan a próbálgatással, mert az egy élet az egy élet!
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
2011 levél
Válasz 15.10.22. 01:02 #4
Corvus5
Ez vagy tényleg csak reklámkampány, vagy a legnagyobb marhaság, amit valaha hallottam. A játékos szórakozni akar, nem görcsölni. Ez így mivel másabb, mint a munkahely, avagy az iskolapad? A bugok meg aztán végképp életképtelenné teszik az egészet.
62 levél
Válasz 15.10.21. 23:05 #3
KobraP
Végleges bannolás lehetséges lenne sokkal alacsonyabb ár ellenében pókeres buy-in féleség , de nekem még a 48 vagy 72 órás is oké lenne . De ez a játék elérhetné azt a realisztikusabb gameplayt ami hiányzik sajnos ... , mert hát csgo minden csak nem reális , mint taktikailag sem technikailag .
120 levél
Válasz 15.10.21. 22:48 #2
Noggle
Olvasgattam a kommenteket Steam-en. Nem tudom, hogy mennyire valószínű, de volt olyan aki felvetette, hogy ez nem más, mint reklám saját maguknak. Miután pedig már sokan érdeklődnek a játék iránt, majd változtatnak a végleges kitiltás módszerén.
Maga a koncepció, miszerint a meghalás súlyos következményekkel jár szerintem önmagában nem rossz gondolat, de elég nagy szabadságfokot kell adni a játékosnak, hogy igazán érdekes legyen mindaddig, míg él a karaktere. A végleges kitiltás amúgy szerintem is marhaság.
5231 levél
Válasz 15.10.21. 18:58 #1
Skorpio90
Ez de marhaság. Sokkal életképesebb lenne, ha elhalálozáskor csak 24 órára bannol a játék.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.