Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Age of Wonders III

3291 levél
Válasz 16.01.03. 10:54 #1
somesz83
Évek óta nem jártam így egy játékkal, de képes voltam egy huzamban négy órát játszani vele, ami nálam már-már csoda! (Tudniillik semmi nem köt le már egy jó ideje szimulátorokon kívül, még az old-school CRPGk sem, pl. a Pillars of Eternity meg a Divinity új része sem tartott tovább fél óránál.)

Komolyan mondom, ha van már-már tökéletes játék, az az Age of Wonders III. A design, a hangulat, a komplexitás, a szabályrendszer, a technikai megvalósítás valami egészen kellemes összképet adnak. Mi több, a narráció sem az a gyerekes bohóckodás, mint a Heroes V és társai esetében.

Harmincon felül azért átfutott a kezem alatt pár fantasy RPG TBS hibrid, mint Heroes 3, Heroes 4, Heroes 5, Disciples 2, Disciples 3, Elemental: War of Magic és javított kiadásai, Age of Wonders 1-2-Shadow Magic és még ki tudja milyen indie TBS-ek. Az utóbbi időben viszont mindet óvodás szintű marhaságnak véltem és felesleges időpocséklásnak. Na most négy-öt óra AoW 3 után, ennyi előzménnyel mögöttem a Triumph Studios új játéka sanszos, hogy minden idők legjobb rpg-tbs-e nálam. Annyira klappol benne minden, annyira siklik mint valami luxusjacht, nélkülözve a hivalkodást.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.