Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Készül a Mortal Kombat XL [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Készül a Mortal Kombat XL
Új, mindent magába foglaló kiadást kap a verekedős játék.

Mortal Kombat X

Mortal Kombat X
A legutóbbi Mortal Kombat X cikkek, hírek
405 levél
Válasz 16.01.22. 01:22 #5
Artemius '89
Mortal Kombat X, XL, XXL, XXXL ...
A földönkívüli intelligencia létezésére az a legnagyobb bizonyíték, hogy még egyszer sem tették a lábukat a bolygónkra.
52251 levél
Válasz 16.01.21. 20:32 #4
Barthezz
Ez azért tényleg a vicc kategória, főleg azért, mert a PC-s kiadás óta kb. 40, köztük számos több GB-s patch látott napvilágot. Meg is örültem a hír címét olvasva, hogy végre kiadnak egy olyan verziót, amiben az összes eddigi patch benne van, nah mondom, itt az ideje, hogy bepótoljam. Így viszont, hogy az XL nem jön PC-re, még mindig az van, hogy egy félkész játék telepítése után napokig patchelgethet az ember, mire működőképessé válik, ez pedig továbbra is teljesen elveszi a kedvem a játéktól. Szóval engem nem a Kombat Pack 2 hiánya miatt zavar ez igazán - van enélkül is bőven elég jó karakter - hanem mert továbbra sem kapunk PC-re egy olyan verziót, amit feltelepítve azonnal játszható is...

Amúgy ezt összetéve azzal, amit írtál, valóban úgy néz ki, a továbbiakban nem fognak vesződni a PC-vel. Pedig kereslet lenne rá, az MK9 is óriási siker lett és sztem jelentős bevételt hozott a kiadónak / fejlesztőknek egyaránt.
328 levél
Válasz 16.01.21. 12:14 #3
CarRoy
Micsoda "örömhír"... Ugyan személy szerint nekem még nincs meg az első Kombat Pack sem (de előbb-utóbb úgyis beszerzésre kerül; egyelőre elvagyok az alapcsapattal), de ez a hír azért valljuk be, elég felháborító. Ha az első adag DLC karakterek befutottak PC-re, akkor igenis illett volna folytatni ezt a tendenciát.

Látva az elmúlt időszak Mortal Kombat-os fejleményeit (a PC kimaradt a fejlesztett online netkód bétájából, nem lesz számítógépekre mindent magába foglaló kiadás, most pedig ez a Kombat Pack 2 törlés), azt hiszem ne csodálkozzunk majd, ha a következő Mortal bizony csak konzol exkluzív lesz, mert nagyon efelé tendálunk. Lehet hogy hülye vagyok, de ettől függetlenül azért nem haragszom a Netherrealm-re, mert nekem nagyon bejött ez az új rész (persze tudom, hogy a PC-s portért nem ők a felelősek közvetlenül, de az alapanyag mégis tőlük származik), de valószínűleg kezdhetek megbarátkozni a gondolattal, hogy jó ideig ez lesz az utolsó MK PC-re, ha nem változnak sürgősen a dolgok...
6665 levél
Válasz 16.01.20. 21:20 #2
GustyX
No comment...
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
1719 levél
Válasz 16.01.20. 19:17 #1
TheHolyOne
hehe, Mortal kombat 40
"Hear the call of the fallen ones, widom of those whose time has gone: Live your life bravely, my firstborn son, on battlefields fight, don't run!"

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.