Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Mortal Kombat XL

Új, mindent magába foglaló kiadást kap a verekedős játék.

2016.01.20. 15:34 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már az alapjáték sem volt szegényes, de az elmúlt hónapokban több új karakter, köztük régi ismerősök és vendégszereplők is csatlakoztak a Mortal Kombat X gárdájához. A NetherRealm Studios úgy határozott, itt az ideje egy minden eddig megjelent tartalmat magába foglaló új kiadás elkészítésének, ezért ma bejelentették, hogy jön a Mortal Kombat XL. Ebben tehát az összes harcos, azok összes megjelenése, összes támadása, x-ray támadása és persze összes kivégzése szerepelni fog, vagyis minden olyan tartalom, ami a játékhoz készült. Mindezt az alábbi trailer is alátámasztja.
A Mortal Kombat XL március 1-jén fog megjelenni PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Mortal Kombat X
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mortal Kombat X

hozzászólások (5)

TheHolyOne
TheHolyOne 2016.01.20. 19:17
hehe, Mortal kombat 40 :)
GustyX
GustyX 2016.01.20. 21:20
No comment...
CarRoy
CarRoy 2016.01.21. 12:14
Micsoda "örömhír"... Ugyan személy szerint nekem még nincs meg az első Kombat Pack sem (de előbb-utóbb úgyis beszerzésre kerül; egyelőre elvagyok az alapcsapattal), de ez a hír azért valljuk be, elég felháborító. Ha az első adag DLC karakterek befutottak PC-re, akkor igenis illett volna folytatni ezt a tendenciát.

Látva az elmúlt időszak Mortal Kombat-os fejleményeit (a PC kimaradt a fejlesztett online netkód bétájából, nem lesz számítógépekre mindent magába foglaló kiadás, most pedig ez a Kombat Pack 2 törlés), azt hiszem ne csodálkozzunk majd, ha a következő Mortal bizony csak konzol exkluzív lesz, mert nagyon efelé tendálunk. Lehet hogy hülye vagyok, de ettől függetlenül azért nem haragszom a Netherrealm-re, mert nekem nagyon bejött ez az új rész (persze tudom, hogy a PC-s portért nem ők a felelősek közvetlenül, de az alapanyag mégis tőlük származik), de valószínűleg kezdhetek megbarátkozni a gondolattal, hogy jó ideig ez lesz az utolsó MK PC-re, ha nem változnak sürgősen a dolgok...
Barthezz
Barthezz 2016.01.21. 20:32
Ez azért tényleg a vicc kategória, főleg azért, mert a PC-s kiadás óta kb. 40, köztük számos több GB-s patch látott napvilágot. Meg is örültem a hír címét olvasva, hogy végre kiadnak egy olyan verziót, amiben az összes eddigi patch benne van, nah mondom, itt az ideje, hogy bepótoljam. Így viszont, hogy az XL nem jön PC-re, még mindig az van, hogy egy félkész játék telepítése után napokig patchelgethet az ember, mire működőképessé válik, ez pedig továbbra is teljesen elveszi a kedvem a játéktól. Szóval engem nem a Kombat Pack 2 hiánya miatt zavar ez igazán - van enélkül is bőven elég jó karakter - hanem mert továbbra sem kapunk PC-re egy olyan verziót, amit feltelepítve azonnal játszható is...

Amúgy ezt összetéve azzal, amit írtál, valóban úgy néz ki, a továbbiakban nem fognak vesződni a PC-vel. Pedig kereslet lenne rá, az MK9 is óriási siker lett és sztem jelentős bevételt hozott a kiadónak / fejlesztőknek egyaránt.
Artemius '89
Artemius '89 2016.01.22. 01:22
Mortal Kombat X, XL, XXL, XXXL ...
ajánlott olvasnivaló