Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Rise of the Tomb Raider (PC) [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Rise of the Tomb Raider (PC)
Xbox One és 360 után PC-re is megérkezett Lara új kalandja.

Rise of the Tomb Raider

Rise of the Tomb Raider
A legutóbbi Rise of the Tomb Raider cikkek, hírek
12946 levél
Válasz 16.02.10. 15:16 #2
McCl@ne
Ez egy nagyon érdekes kérdés, de szerintem nem jól látod. Egyrészt egyáltalán nem ugyanaz, mert bővebb: a keresgélés, gyűjtögetés, a háttérinfók,a sírok, a mászás, a harc, stb. mind-mind fejlődtek. Igen, ugyanarra a sémára épülnek fel, mert ez a 2013-ban újraindított Tomb Raider sorozat következő része. Ez egy pozitívum, hiszen így pl. halál nyugodtan előrendelhettem, hiszen ha az tetszett (márpedig rohadt jó volt), akkor ez is fog. Igazából ha ugyanaz lenne, csak másik sztorival, én akkor is megvettem volna, így meg pláne. Sőt, ha elkészül a következő rész, gyakorlatilag zéró információ birtokában is előrendelem, hiszen egy fix (számomra rendkívül magas) minőségre lehet már számítani, minimális hibaszázalékkal.

De egyébként valószínű, hogy most már változtatni fognak majd. Ilyenkor szoktak a jó receptek elbaszódni, belekerülnek majd társak, járműhasználat, meg ilyen hülyeségek, csak azért, hogy ne ugyanaz legyen.
Egyébként félreértés ne essék: támogatnám én, hogy mindig próbáljanak valami újat, többet nyújtani, csak sajnos ez ritkán hoz jó dolgokat. Szerintem az ilyesmivel mértékkel kell bánni és megtartani az új címeknek, vagy rebootoknak, a sikeres és működő sorozatokat pedig hasonlóan fejleszteni, ahogy itt is történt.

Pl. én is szeretnék komplikáltabb rejtvényeket és sírokat, jobb lenne egy kicsit több agytorna. Még jobb ötlet, hogy jó lenne, ha a játék SOHA nem kényszerítene harcra és mindig lenne egy csendes, lopakodós opció! (ezt egyébként tényleg megcsinálhatnák), de még ha verhetném az asztalt érte, akkor sem verném, mert lehet, hogy másoknak meg pont így jó, és én is vidáman kiegyezem ezzel
Respect is not given. It's taken.
141 levél
Válasz 16.02.10. 15:06 #1
Artyom
Az nem negatívum, hogy gyakorlatilag ugyanazt kapjuk mint az 1. rész? Tehát ami ott újdonság volt, az itt most már nem az, így amire abban rácsodálkoztunk, az itt már rutin, tehát a játékélmény szempontjából valamicskét kellett, hogy csökkenjen a hatás. De persze úgy is fel lehet fogni, hogy a két játék egymásba kapcsolódik, a 2. rész az az 1. közvetlen folytatása, és akkor a kettővel együtt kaptunk egy gigantikus tombraiderkedést.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.