Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Game of Thrones: A Telltale Games Series

9107 levél
Válasz 16.07.15. 08:43 #7
davkar9
RW-vel be tudtam lőni az kezdést, utána is nagyjából el tudom helyezni az eseményeket. Tyrion valóban kiesik a purple weddinget követően. Pedig direkt úgy váltunk el, hogy az akták elmozgatása nem kell, de azért remélhetőleg még találkozunk. Viszont most jöttem rá, hogy szeneslegény/Varys? sem lesz jó ötlet, mert a trial után ugye ő is lelép, mivel ez a hbo világ, nem a könyves. Mirától így már búcsút is vettem, ha mégis sikerül majd túlélnie az nem az én érdemem, hanem a scripté.

Asher belépője tetszett, jó a karakter, jók a szövegek. A hangját még nem teljesen találom. Szereti még azt a csajt, aki miatt elzavarták, de valamiért úgy érzem, hogy ezzel a harcostárssal is lehetne kezdeni valamit.*winkwink*. A nagybácsi viszont az LF travelsnél utazott, északi sarokból hamar átért a világ másik végre...

TT és egyéb epizodikus cuccokat mindig összevárom és általában az 1-2. leárazást követően veszem, így nem kell várnom közben. Várakozással egy csomó dolgot elfelejtenék az üres hónapok alatt.
Simple. Eternal. Beige.
11029 levél
Válasz 16.07.15. 07:08 #6
Lacko
Én ugye még az HBO S05 előtt játszottam vele, szóval Ramsey nagyon ott volt, de azt már lehetett sejteni, hogy Tyrion bukik, szóval vele szopó a szövetség. (Ennek ellenére vele és Margery-vel voltam lojális).

SPOILER
Lesz mód, hogy Asherrel játssz, de nem fogsz röhögni.


Amúgy a tesók közül nekem is Asher a kedvencem. Még a sidekickje is sokkal szimpibb, mint a tesói.

Jó gyorsan haladsz. Nekünk 2-3 hónap telt el egy-egy epizód között.
Mindenképp újra fogom amúgy játszani, mert láttam screenshotokat arról, hogy kiket lehet megmenteni (akiket nekem nem sikerült) és azt jó lenne kipróbálni.
9107 levél
Válasz 16.07.14. 22:40 #5
davkar9
Na igen, ezek az eléggé kiábrándító dolgok. Akkor nyilván

SPOILER
ha elfogadjuk Tyrion ajánlatát, akkor az sem jön össze. Ha benyalunk Cerseinek (hogy?, többször is nekifutottam mert amúgy én civilben #TeamCersei vagyok), akkor gondolom offscreen mindenképp úgy alakulnak a dolgok, hogy ne legyen segítség királyvárból. Vagy remzi kap +1 sor, hogy "jadehát leszarom"... Ep1 alapján a szeneslegény tűnik a "legbiztosabb" választásnak a királyvári részen, legalábbis arra tippelek, hogy Varys madárkája. Aztán tuti koppanok és mira is megy a levesbe.


ep2-be csak belekóstoltam

SPOILER
de azt már most látom, hogy kell valami mod amivel csak Ashert játszhatjuk. Instant kedvenc! Rodrik is jónak tűnik, bár a kölyöknek odacsaptak, szóval a legyengült lorddal se fognak szebben játszani.
Simple. Eternal. Beige.
11029 levél
Válasz 16.07.14. 21:05 #4
Lacko
Ez teljesen fix. Kardcsörtetés nuku.

Lesznek azért nem fix dolgok is. És szomorú döntéseid is.
Rohadt jó játék.
9107 levél
Válasz 16.07.14. 19:13 #3
davkar9
Arra gondolok amikor sétálgatunk. Szétnézel és találsz dolgokat vagy egyből belefutsz a trigger tárgyba.

ep1 vége

SPOILER
Zsír, a sorozatból végre kikerül, erre itt kapunk egy jó nagy kanállal remziből. Gondoltam, hogy apu képviseletében jön, lehet vele beszélni erre kaptam a tőrt a torokba. Jól, sejtem, hogy ez fix és ha a katona fickót választom sentinelnek akkor is jól rábaszunk? Bizonyára akkor egy rövid kardcsörgetés következtében jön ugyanez a kivégzés.
Simple. Eternal. Beige.
1228 levél
Válasz 16.07.14. 16:55 #2
Baracklekvár
A siettetést kivédheted, ha a válaszadás ideje alatt [SPACE]-t nyomsz. Ekkor megáll a játék, van idő rágódni.
pogessor.pcdome.hu
9107 levél
Válasz 16.07.14. 16:45 #1
davkar9
Nem találtam hozzá topicot aztán gondoltam kap egy sajátot, mégse a sorozatét szórjuk tele.

Nyári akciós zsákmány, nyilván rajtam kívül mostanra már mindenki játszott vele. Hangulatot rohadt jól eltalálták! Próbálok "Starkosan" játszani, tuti jól meg fogom majd szívni ezen a vonalon. Persze a WD-k és a többi hypeos TT cím után szinte már a döntés előtt látom, hogy minek lesz igazi következménye és mi az, ami csak egy látványos illúzió. A szokásos "siettetés" kicsit zavaró, értem ez alatt a következő jelenetet betöltő tárgyat/beszélgetést. Remélem az elején a szobában nem volt semmi fontos, az asztalon szétnézés után ugyanis beszéltem a mesterrel és azzal le is zárult az a fejezet...
Simple. Eternal. Beige.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.