Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Mit hoz a World of Warships 0.6.12-es frissítése? [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Mit hoz a World of Warships 0.6.12-es frissítése?
Holnap érkezik a Halloween esemény első fele a játékba.

World of Warships

World of Warships
A legutóbbi World of Warships cikkek, hírek
1 levél
Válasz 17.10.27. 23:53 #2
Seepheerd
True story...
1202 levél
Válasz 17.10.18. 13:34 #1
ivanova36
Hivatalos fórumon páran a játék végét hirdetik, hogy ez a patch végleg felborítja az amúgy is kiegyensúlyozatlan játékmenetet.
Való igaz, hogy az egész CW, vagyis Clan Wars (szerintem helytelenül klán, inkább flotta vs flotta lett volna a helyesebb elnevezés) átgondolatlan, sőt egyenesen ellentmond mind annak amit a WG hirdetett a CW elgondolásával kapcsolatban.
Állították, hogy minél szélesebb rétegnek akarják elérhetővé tenni a CW-t, mint lehetőséget. Erre berakták T10-be (TX-ként is hivatkoznak rá), ahol messze kevesebben játszanak, mint T4-T6-T8-körül.
Állították, hogy az egyensúly miatt esett a választásuk a T10-re. De azért kizárták az első szezonból a repülőgép-hordozókat (CV), és limitálták a csatahajók számát. Szerintük 7v7 meccsbe nem fér bele egy repülőgép-hordozó és egynél több csatahajó. Randomban 12v12-ben nem ritka az 1-2 anyahajó és/vagy 5 csatahajó.
Állították hogy csúcsidőre rakják, mert akkor a működik legjobban az MM-jük. Első cikkben EU-ban SZe, CS, SZo, V 21:00-00:00, lőtték be főműsoridőnek. Alig pár órával később korrigálták ezt. Napok változatlanok, (péntek este, hahó), de az órákat megvariálták 19:00-22:00-ra.
Állították hogy nem baj ha nincs 10es hajód, ha van 8-asod, kapsz 3db 10es hajót, de hogy a 10esek se sírjanak ezért, a "kapott" hajókra nem lehet festést rakni, a lehető legrosszabbak kerültek be a "kapott" rendszerbe, vagyis kölcsön rendszerbe. Ergó, nulla tapasztalattal, gyengébb hajókkal, de részt vehetsz egy kompetitív játékmódban.

CW élesítésével egy időben megváltoztatták a füst rendszert is. Ami akkora változás, hogy pár prémium hajóra "felajánlották" a visszaváltási lehetőséget. De persze ez egyszeri eset, csak itt, csak most.
Egy új kompetitív mód bevezetésével alapvető játékmechanikát megbolygatni amúgy sem szerencsés, de ezt mégis meglépték.

Klánbázis (flottabázis) épületek között is vannak logikátlanságok, pl T5-T8-ig lehet olcsóbb fejlesztési költséget épületeken keresztül elérni. CW meg T10-ben van mégiscsak.

És aki T8 alatt van? Ők kimaradnak a CW-ből, de a helovínban még részt vehetnek.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.