Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Szerezd meg ingyen a Watch_Dogsot [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Szerezd meg ingyen a Watch_Dogsot
Regisztrálj a Uplay PC-s változatára, cserébe ingyen megkapod a 2014-es akciójátékot. Plusz egy érdekes infó a játékról és egy másikról.

Watch_Dogs

Watch_Dogs
A legutóbbi Watch_Dogs cikkek, hírek
366 levél
Válasz 17.11.11. 09:46 #8
Trufa
Hát igen, itt a kulcsszó a bohóckodáson van. Örülök, hogy ezért nem adtam pénzt anno Vagy én nőttem már ki ezekből a játékokból, nem tudom. De nekem az etalon az ilyesmi játékoknál a Sleeping Dogs.

Ez lényegében egy Assassin's Creed, csak jóval unalmasabb környezetben és minden élvezeti elem nélkül. Tetejében úgy bedobnak a mélyvízbe, hogy azt se tudom, merre van előre. Arra meg még mindig nem jöttem rá, hogy a fenébe lehet a gyártható tárgyakat választani. Aszongya: tartsam nyomva az RB-t, jobb joy a kütyük kiválasztásához, aztán kéne tudnom választani azok közt, de semmire nem reagál, majd Y. Tényleg remekül, abszolút felhasználóbarátul oldották meg ezt a tárcsát
i5-8600 - GTX 1060 - 16Gb - Windows 10 x64
5583 levél
Válasz 17.11.08. 09:32 #7
Dino
Trufa: Az is megtévesztő, hogy az url-ben "freetrial" szerepel, míg az oldal szövege meg "giveaway"-ről szól. De a Ubisoft Twitteren megerősítette egy felhasználónak, hogy örökre megmarad a játék, ha a hét során leadja az igénylést.
366 levél
Válasz 17.11.07. 18:36 #6
Trufa
Hát ez nem volt így egyértelmű, de akkor jó

ivanova36: kösz a tippet.
i5-8600 - GTX 1060 - 16Gb - Windows 10 x64
1202 levél
Válasz 17.11.07. 09:58 #5
ivanova36
Jó kis játék, el lehet vele bohóckodni, bár közel sem éltem meg annyira tragikusan amikor "gonoszkodtam" mint ahogy azt a készítők állították, remélték.

A single rész simán vállalható és végigjátszható, talán 1-2 alkalommal. Fő szál nem fog változni, max könnyíthetsz a fő szálon ha előtte egy-két mellékküldetéssort lezavarsz, plusz fegyverekért és achikért amikből szintén plusz fegyvereket szerezhetsz. (Destroyer + Spec Ops Goblin)

Amire érdemes ügyelni ha most kezded, hogy állítsd át a játékot zártra, mert amint "megnyílik előtted a világ", a single playerbe is beleavatkozhatnak multizó játékosok amikor épp nem vagy kampány küldetésben. Mikor először szembesültem vele, érdekes volt megkeresni és levadászni az éppen engem "hekkelő" másik játékost, de kezdőket frusztrálhat, hogy csak épp küldiért indul és közben alárobbantanak egy gőzvezetéket vagy rendőrök hajkurásszák, de másik játékos rendre átállítja a lámpákat, és felemeli az úttorlaszokat, hidakat.
5583 levél
Válasz 17.11.07. 09:43 #4
Dino
Több helyen is azt írták, hogy november 13-ig lehet beszerezni ingyen (és ma délutántól lehet játszani, addig pre-load van), de örökre a Uplay könyvtárban marad a játék, ez alapján később is lehet játszani vele.
1202 levél
Válasz 17.11.07. 07:39 #3
ivanova36
Free hétvége, de állítólag utána nálad meg is marad és játszható is lesz.

"cserébe a kiadó megajándékoz a játékkal" - más oldalon is hasonló megfogalmazás van.

nov7 17:00 meg itt van mindjárt.
366 levél
Válasz 17.11.07. 07:35 #2
Trufa
Annyira félrevezető az Ubisoft hirdetése is meg ez is... ingyenes a f*szt. Ja, pár napra... már tegnap toltam volna, erre kiírja az Uplay, hogy még nem jelent meg... mondom, mi a rák?! Aztán olvastam utána. Igazán hozzánk vághatták volna, most pont végignyomtam mindent és játék nélkül vagyok, pont kapóra jött volna, erre... csalódás.
i5-8600 - GTX 1060 - 16Gb - Windows 10 x64
1202 levél
Válasz 17.11.07. 06:47 #1
ivanova36
Teljesen jó elmélet. Még meg is állná a helyét. Az még elmegy, hogy a Blume az a templomosok által pénzelt cég a civilek feletti kontroll megszerzéséért. Ám Aiden és a maffia közötti háborúba "véletlenül" került bele a Blume, nem ellene ment kifejezetten. Más kérdés hogy ezt mennyire akarják továbbvinni. Szerintem elférne egy modern kori AC jelleggel, de nem a WD2 nyomát követve. Igaz WD1-ben sem az osonásról szólt a játékmenet, bár a főszálat talán úgy is végig lehetett vinni, igaz sosem próbáltam csak osonni.
WD2 nem igazán nyerte meg a tetszésemet, így remélem a polkorrektség jegyében a következő WD főhős nem afroamerikai ifjú lesz. De amilyen az én formám simán összehoznak egy filippínó apa - mexicói anya, amerikai indiánok által nevelt lánya lesz a "főhős".

De az is elképzelhető hogy egy sima kis easter egg a dolog. Hasonlóan ahogy az első civilizáció épületei nagyban hasonlítanak az Anno 2070 felhőkarcolóira. Persze az lehet csak költséghatékony megoldás. De ennyi erővel a The Crew is a WD világában játszódik, hiszen Aiden ott volt az egyik versenyen...még pont a ti The Crew interjútokban is benne volt hogy Aiden ott lesz-e a Chicagói pályán és a The Crew készítője csak somolygott. Végül persze hogy ott volt az ellenfelek között.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.