25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Szerezd meg ingyen a Watch_Dogsot

Regisztrálj a Uplay PC-s változatára, cserébe ingyen megkapod a 2014-es akciójátékot. Plusz egy érdekes infó a játékról és egy másikról.

Írta: GeryG 8 hozzászólás

2014 egyik legmegosztóbb játéka volt a Watch_Dogs, amellyel a Ubisoft először próbálkozott a GTA-szerű játékok műfajában. A legtöbb kritika éppen azért érte a játékot, mert messze nem volt olyan kiforrott, mint a Rockstar játékai. Ezzel együtt azt mindenki elismerte, hogy a potenciál megvan benne, csak épp a francia kiadó stúdiójának nem sikerült kihoznia belőle. Ezzel együtt egy próbát mindenképpen megérdemel (hátha kedvet csinál a sokkal összeszedettebb folytatáshoz).

A Ubisoft talán éppen ezért döntött úgy, hogy egy rövid időre teljesen ingyenessé teszi a játék PC-s változatát. Ahhoz, hogy ezt megszerezd, mindössze regisztrálnod kell a Uplay rendszerében (feltéve, hogy még nem tetted meg korábban), cserébe a kiadó megajándékoz a játékkal. Az ajánlat holnap este 17:00-kor rajtol el és november 13-én este 17:00-ig érvényes.

Más érdekesség is akad a játék háza táján. Már az elmúlt években is többször szárnyra kelt az a pletyka a rajongók körében, hogy a Watch_Dogs és az Assassin’s Creed sorozatok valójában ugyanabban az univerzumban játszódnak, csak épp más időben és helyen. Erre utalt több áthallás is az Assassin’s Cree IV: Black Flag és a Watch_Dogs között. Előbbiben is említést tettek egy Blume nevű szervezetről, amely ugyebár a Watch_Dogs ügyeletes gonoszát testesítette meg. Emellett a Black Flag napjainkban játszódó részében szerepelt egy bizonyos Olivier Garneau, aki később elutazott Chicagóba. Mit ad Isten, a Watch_Dogsban pedig volt egy mellékküldetés, amelyben ő is szerepelt.

Nos, ha mindez nem lett volna elég, a pletykát a jelek szerint utóbbi sorozat aktuális epizódja, az Assassin’s Creed Origins alá is támasztotta. Itt jön a spoiler, szóval, ha nem akarod lelőni a poént, itt és most kattints inkább a Call of Duty WWII első benyomásairól szóló beszámolónkra!

Szóval az Origins napjainkban játszódó részében lehetőségünk van az Abstergo korábbi alkalmazottai után kutakodni. Így juthatunk el egy felvételhez, amelyen a már említett Garneau meggyilkolását láthatjuk. Na és ki az, aki végez vele? Hát persze, hogy Aiden Pearce, a Watch_Dogs főszereplője.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Watch_Dogs

Platform:

Fejlesztő: Ubisoft Montreal

Kiadó: Ubisoft

Megjelenés:
2014. május 27. PC
n/a: PS3, PS4, X360, X1, WiiU

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Trufa
Trufa [529]
Hát igen, itt a kulcsszó a bohóckodáson van. Örülök, hogy ezért nem adtam pénzt anno :D Vagy én nőttem már ki ezekből a játékokból, nem tudom. De nekem az etalon az ilyesmi játékoknál a Sleeping Dogs.

Ez lényegében egy Assassin's Creed, csak jóval unalmasabb környezetben és minden élvezeti elem nélkül. Tetejében úgy bedobnak a mélyvízbe, hogy azt se tudom, merre van előre. Arra meg még mindig nem jöttem rá, hogy a fenébe lehet a gyártható tárgyakat választani. Aszongya: tartsam nyomva az RB-t, jobb joy a kütyük kiválasztásához, aztán kéne tudnom választani azok közt, de semmire nem reagál, majd Y. Tényleg remekül, abszolút felhasználóbarátul oldották meg ezt a tárcsát X-(
Dino
Dino [5887]
Trufa: Az is megtévesztő, hogy az url-ben "freetrial" szerepel, míg az oldal szövege meg "giveaway"-ről szól. De a Ubisoft Twitteren megerősítette egy felhasználónak, hogy örökre megmarad a játék, ha a hét során leadja az igénylést.
Trufa
Trufa [529]
Hát ez nem volt így egyértelmű, de akkor jó :)

ivanova36: kösz a tippet.
ivanova36
ivanova36 [1321]
Jó kis játék, el lehet vele bohóckodni, bár közel sem éltem meg annyira tragikusan amikor "gonoszkodtam" mint ahogy azt a készítők állították, remélték.

A single rész simán vállalható és végigjátszható, talán 1-2 alkalommal. Fő szál nem fog változni, max könnyíthetsz a fő szálon ha előtte egy-két mellékküldetéssort lezavarsz, plusz fegyverekért és achikért amikből szintén plusz fegyvereket szerezhetsz. (Destroyer + Spec Ops Goblin)

Amire érdemes ügyelni ha most kezded, hogy állítsd át a játékot zártra, mert amint "megnyílik előtted a világ", a single playerbe is beleavatkozhatnak multizó játékosok amikor épp nem vagy kampány küldetésben. Mikor először szembesültem vele, érdekes volt megkeresni és levadászni az éppen engem "hekkelő" másik játékost, de kezdőket frusztrálhat, hogy csak épp küldiért indul és közben alárobbantanak egy gőzvezetéket vagy rendőrök hajkurásszák, de másik játékos rendre átállítja a lámpákat, és felemeli az úttorlaszokat, hidakat.
Dino
Dino [5887]
Több helyen is azt írták, hogy november 13-ig lehet beszerezni ingyen (és ma délutántól lehet játszani, addig pre-load van), de örökre a Uplay könyvtárban marad a játék, ez alapján később is lehet játszani vele.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (8 db)