Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Élet a LoL és a DOTA után, avagy merre tart a MOBA műfaj [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Élet a LoL és a DOTA után, avagy merre tart a MOBA műfaj
Battlerite és Prime Arena – meglestük, van-e még jövő, kiaknázatlan terület a MOBA számára.

224 levél
Válasz 18.01.09. 17:27 #2
Noggle
Nekem a Demigod is tetszett, viszont mivel senki sem játszott/játszik vele, így én is hanyagolom.
1321 levél
Válasz 18.01.09. 11:08 #1
ivanova36
Maradt bőven. Más kérdés hogy mennyire tud széles réteget megmozgatni. Heroesról mindig azt hallom, hogy nincs item benne, meg egy csomó LoL kifejezés, tehát szar, gyerekes, túl könnyű.

MxM-et kipróbáltam mikor kijött, és volt benne bőven annyi újítás amivel meg tudott volna állni a lábán. De nem sikerült neki, mert nem volt elég LoL-os. Pedig a hőscsere, kő-papír-olló sebzésrendszer és a pve része is jól meg volt csinálva.

Van még jó pár Moba amit kipróbáltam volna, de fizetős lévén letettem róla. Ott volt a Subsiege, vártam, hiszen annak idején személyes kedvencem volt a Submarine Titans című rts, vártam a Subsiege-re hogy azt a hangulatot hozza el, csak ugye mindegy egyes subot más játékos irányít, plusz kasztok. Megjelenik, és ott virított a 30$ árcímke. Hát ez elúszott.

A már említett MxM. Nekiálltam, kifarmoltam a számomra érdekes hősöket, nyomtam a 3v3, 5v5 meccseket, ai és player ellen egyaránt, kiszedtem ami érdekelt, nyomtam velük pár meccset, de számomra részben ott bukta el, hogy 3v3 és 5v5 esetében is 1-1 pálya volt max és a matchmaking is néha lehetetlen helyzetekbe hozott. Volt benne totális nyerés és totális vereség is. Ahogy fogyott a játékos úgy lett egyre extrémebb a helyzet, érthető okokból.

Heroes of the Storm. Sokáig nyomtam, jellemzően napiztam csak, kiszedtem azokat a hősöket akik érdekeltek és akikre az akkori csapatomnak szüksége volt, majd eljött az a pont ahol már annyira nem jött az arany, és olyan lassan ment a szintezés, hogy prém nélkül felejtős volt. Ekkor volt hogy egyszerűsítettek is, kivették a maprotából a kedvenc mappjaimat, így pihenőre mentem. 2.0-val visszamentem, ismét pár hős kiszed, de ismét csak annyira lassan jött az arany és haladás, hogy újabb hőst nem tudtam kivenni már, mert mire összejött rá az arany, 3+ másik is bekerült. Abbahagytam. Majd ha jön ki ismét számomra érdekes hős, visszamegyek kiszedem.


A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.