Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Itt a The Matrix Resurrections első trailere [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Itt a The Matrix Resurrections első trailere
December 22-én mutatják be az új Mátrix-filmet.

3077 levél
Válasz 21.09.12. 12:05 #11
RAI*DEN
Egyre inkább ez tűnik a megoldásnak. Egy másik cikkben említik, hogy a 13. másodpercnél a trailerben látni Neo-t, ahogy be van csatlakozva a Mátrixba és a szemein ugyanazok a sérülések láthatóak, mint amit elszenvedett a Forradalmak részben.
1322 levél
Válasz 21.09.11. 12:12 #10
PrOHax
"Lehet, hogy a The Matrix Resurrectionsben a The Matrix Online videojáték történései miatt nem láthatjuk viszont a Laurence Fishburne-féle Morpheust."

"Érdekes tényre hívta fel nemrég a mozinézők figyelmét a Kotaku, mellyel csak és kizárólag azok lehettek tisztában, akik aktív játékosai voltak a 2005-ben indult és 2009-ben leállított The Matrix Online-nak. Hosszú ideje tudjuk, hogy a Mátrix 4-ben, avagy a The Matrix Resurrectionsben nem fog visszatérni az eredeti trilógia Morpheusa, Laurence Fishburne - elég valószínűnek tűnik, hogy Morpheus fiatal verzióját fogja alakítani Yahya Abdul-Mateen II, de ezt eddig hivatalosan nem erősítették meg. Mi lehet tehát az oka annak, hogy az eredeti Morpheus nem lesz benne a folytatásban, Neo és Trinity, vagyis Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss viszont igen?

Könnyen lehet, hogy a válaszokat az említett The Matrix Online-ban kell keresi. Ez az MMORPG a Mátrix - Forradalmak (The Matrix Revolutions) történetét szőtte tovább, annak eseményei után játszódik. És itt történt meg az is, hogy Morpheus bizony fűbe harapott"

Nem néztem még utána, de mint érdekesség gondoltam bemásolom.
You tell me exactly what you want, and I will very carefully explain to you why it cannot be!
25600 levél
Válasz 21.09.10. 12:05 #9
Peace
A teaser-ek nagyon ígéretesek voltak, de a teljes előzetest elképedve néztem végig. Rosszat sejtek.
1858 levél
Válasz 21.09.10. 11:44 #8
quervo
Amit én gondolok:
SPOILER
Neo nem halt meg, életben tartják a gépek, van is erről egy nagyon gyors villanás, amikor az elején arról beszél, hogy furákat álmodik. Azt gyanítom, hogy valami történt Zionban, és megpróbálják felkutatni és felébreszteni. Elképzelhető, hogy Trinityt is felkutatták a gépek, és kómába rakták, lehet, hogy neki lesz egy ilyen személyes tragédiája, hogy ő már nem jöhet ki a mátrixból, esetleg ő csak egy program, mint Smith volt.


Az a helyzet, hogy a teaserek jobban tetszettek, van egy olyan érzésem, hogy ez nem lesz egy rossz film, csak egy erős közepes. Túl sok utalás van az első filmre, tényleg ugyanaz a hiba megtörténhet, mint a Star Warsszal, meghallották, hogy melyik rész tetszik az embereknek igazán, és megpróbálják lemásolni.
28949 levél
Válasz 21.09.10. 00:03 #7
LordMatteo
Több helyen is olvastam, hogy ez lehet, hogy egy új Mátrix lesz, tehát akár egy előző verzió is lehet, mint amit a trilógiában láttunk.

Ugye ott

SPOILER
A kiválasztott egy maradékos osztás (de tényleg ) eredménye, és a feladata szerint miután a lázadás odáig jut, Zion elbukik, ő pedig kiválaszt x nőt y férfit és újraalapítja a várost, ezzel pedig a Mátrix egy új verziója indul el. A trilógiában látott volt a hatodik ilyen, ha jól emlékszem.

Viszont Neo ugye Trinityt választja a végén, ezzel pedig nincs, aki túlélné az emberiség közül.

Ha viszont előzményt csinálnak, akkor szerintem kukázni fogom, kezd már nagyon-nagyon unalmas lenni ez a trend bármiben is. Viszont ez kézenfekvőbbnek tűnik, hogy ez egy másik verziója a programnak, és nem pedig az, hogy Neo visszatért volna a Mátrixba önként. Bár a sok kék pirula elég beszédes.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
13364 levél
Válasz 21.09.09. 21:45 #6
McCl@ne
Mivel az eredeti trilógiában emlékeim szerint SPOILER
Neo és Trinity is meghalt
, így majdnem biztosan az lesz a megfejtés, hogy eggyel feljebb kell ébredni, szóval még a Duracell elemes, leamortizált, pusztulat Nabukodonozoros valóságnál is van egy feljebb, vagy lejjebb, gondolom. Mert ugye a spoileres rész a trilógia által valóságnak beállítottban történt. Meg amúgy mindegy is, kockáról kockára forgattak újra bizonyos jeleneteket az elsőből, ez be is árazza a reményeket egy olyan negyedik résszel kapcsolatban, amiből az első az eredetiségével lépett ki a sorból.

És igen, Wachowskiék (most már ugye csak egyikük) csupa szart hoztak össze eddig, legalábbis az első Mátrix óta, mégis miben kéne itt bízni? Új hős kellett volna, új sztori, új arcok, de az meg anyagilag nehezebben támogatható gondolom.
Respect is not given. It's taken.
29707 levél
Válasz 21.09.09. 21:23 #5
Germinator
Számomra is nagggyon fura előzetes, a látvány abszolút mellé, és néha kifejezetten... bénának éreztem a képeket, az effekteket is. Nem sok reményt fűzök ehhez, kissé előítéletes vagyok a Wachowskikkal, az az igazság.
My father was brutally murdered last week, and it's only now that I can think back and laugh.
5201 levél
Válasz 21.09.09. 21:09 #4
subject17
A zárójeles mondatodat én is terveztem hozzátenni, azért is kérdőjeles Morpheus az első hozzászólásomban.

És igen, teljesen egyetértek, hogy a trailert nézve rohadtul nem jutna eszembe, hogy ez a Mátrix világa.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
2770 levél
Válasz 21.09.09. 21:02 #3
neumark
Ez igaz, de engem ennél jobban zavar, hogy az egész film a képi világát, fényképezését tekintve nem emlékeztet a Mátrix trilógiára engem egyáltalán. EZ a kép amit látok ebben a trailerben el van távolodva azoktól a filmektől. Persze lehet, hogy erre lesz majd valami olyan üzengetés a filmen belül, hogy "a világ megváltozott az ezredforduló óta" vagy valami hasonló.

Ezt a kék pirulás dolgot nem értem. A csávó visszatért az élhetetlen valóságból a jóval élhetőbb (ám kamu) mátrixba és most szedegeti szorgalmasan a kék bogyókat, hogy a valódi világ ingerei nehogy átszűrődjenek a tudatába és felébredjen? SPOILER
Amúgy nem halt meg?


(Bocs, nem tájékozódtam a filmmel kapcsolatban.)
1858 levél
Válasz 21.09.09. 20:33 #2
quervo
Valaki írta, és nem tudok nem igazat adni neki, hogy ez most elég Star Wars 7 feeling.
5201 levél
Válasz 21.09.09. 19:22 #1
subject17
Hát... Nyilván a legkicsinyesebb dolog pont ezeket kiemelni, de nem tehetek róla: engem irgalmatlanul zavar, hogy John Wick a főszereplő. Még ha Keanu Reeves színészi képességein nem is változtathatnak, legalább annyit kaphatnánk, hogy máshogy néz ki, mint az előző "nagy" karaktere...?

Morpheus (?) pedig lényegében paródiának hat más színésszel, így, hogy Neo és Trinity a régi.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.