Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Fontos frissítést kapott a War Mongrels [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Fontos frissítést kapott a War Mongrels
A Polished Edition rengeteg hibát javít, és módosít a játékmeneten is.

War Mongrels

War Mongrels
A legutóbbi War Mongrels cikkek, hírek
2192 levél
Válasz 22.09.25. 11:11 #2
GeryG
Sam Starion barátommal mi is toltuk koopban, de nem jutottunk a végéig leginkább az én egyéb elfoglaltságaim miatt. Gamebreakingbe mi se futottunk bele, inkább csak kiforratlanságokba. De így is tök jó élmény volt a setting és a hangulat miatt. Erősen gondolkozom, hogy ezekkel a javításokkal újra neki kéne futni, hátha most picit gördülékenyebben menne. Maximálisan megérdemli a játék a figyelmet, mert nagyon hiánypótló.
181 levél
Válasz 22.09.25. 11:01 #1
AndrewT
Cimborámmal novembertől januárig küzdöttük végig a kooperatív kampányt jónéhány játékverzión keresztül, gamebreakerrel nem találkoztunk, inkább csak idegesítő apróságokkal, de rengetegszer elhangzott közben, hogy "tesztelés közben ez hogyan nem bukott ki?" Végülis úgy fest, hogy az elmúlt egy év kvázi early accessben telt el, de ilyen széles játékosbázistól származó visszajelzések nélkül valószínűleg esélyük sem lett volna a fejlesztőknek helyrepofozni a játékot, én pedig mindenképpen értékelem, hogy végülis megtették. Remélhetőleg ez azt is jelenti, hogy szőnek még terveket a War Mongrelsszel, plusz pályák, fejezetek, minikampányok formájában, amit nyilván könnyebb eladni, ha az alapjáték miatt már nem zúgolódik a plebsz.

A fenti képek mellett jót mosolyogtam a kezdeti állapottal "begyűjtött citromdíjak" felsorolásán is : )
https://cdn.akamai.steamstatic.com/steamcommunity/public/images/clans//38629372/4bf2d9f09261fa6314afe16ec124cbd195b3b9d5.png

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.