25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Megjelent a Stargate: Timekeepers [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Megjelent a Stargate: Timekeepers
Nem ez lesz a valósidejű lopakodós taktikai játékok új királya, de a franchise kedvelői elszórakozhatnak vele.

Barthezz
#3 Barthezz [54093]
Oh. Pedig szívesen olvastam volna tőled egy tesztet. De azért gondold meg, hogy esetleg adj neki egy esélyt, mert ez ponthogy nem Stargate játék, ezért is az 52% a Steamen. Inkább Commandos a világűrben. De a képek alapján amúgy a helyszínek 3/4-e is olyan, ami simán játszódhatna a Földön és lehetne bármely Mimimi helyszín.

Válasz erre

Előzmény: GeryG 2024.01.26. 15:46
GeryG
#2 GeryG [2301]
Ezt a lehetőséget most átpasszolom másnak. Én ugyanis alapvetően viszketek majd' mindentől, aminek Star van a címében. Stargate, Star Trek, Star Wars, Battlestar Galactica, Mega Sztár...

Válasz erre

Előzmény: Barthezz 2024.01.26. 13:55
Barthezz
#1 Barthezz [54093]
Beleolvastam a Steam-es értékelésekbe, ezek alapján olyan nagy baj nincs. Az 52% jelenleg annak köszönhető, hogy ráugrottak a StarGate fan-ok a játékra és valami pörgős akciót, esetleg X-Com szerű játékmenetet, netán valami RTS-t vártak, bázismenedzseléssel. És most ezek a fanok csalódtak. Ellenben a Commandos-fanok, Shadow Tactics-fanok értékelései pozitívak. Ők nem azért ugrottak rá a játékra, mert StarGate, hanem mert Commandos-klón. A csalódások másik oka pedig, hogy 2 részletben jön ki és jelenleg csak az első hét küldetés elérhető, ami miatt nagyon rövid a kampány. Ez valóban nem volt eddig kommunikálva, így sokan emiatt is lehúzták. Szóval tippre ez az 52% javulni fog jelentősen, csak most azok az elvakult StarGate fanok értékelik zömében, akiknek fogalmuk nem volt arról, hogy mi lesz a játék stílusa. Úgyhogy én megvárnám a Te értékelésedet a teszt után, Gery.

Válasz erre

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.