Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Q3 Generations

4574 levél
Válasz 01.12.21. 19:33 #9
hering
Ahhoz,hogy ez műkődjön a Q3-at kell feltenni?????És csak a neten lehet vele nyomulni?
http://www.jatekok.hu
1146 levél
Válasz 01.12.21. 04:37 #8
Warhawk
Remélem más Quake-s is olvassa ezt, és nem csak magamnak írogatok...
Nah, mod leszedve, kipróbálva. Aki akarja, itt keresse: www.planetquake.com/wirehead/generations/files.shtml
És hogy milyen? Először is bonyolult. Beüzemelni. Mint irtam, kell hozzá 1.30-s, vagy 1.31-s Quake. Igen ám, de többen említették, hogy pl egy 1.31-s szerver nem engedi be a 30-asokat és vica versa. Ezt még nem tudtam kipróbálni, mert mind a két szerver (ennyit találtam igy elsőre, igérik, hogy a nap folyamán beáll a többi is) 30-s volt, mint az én verziom.
A kezelőfelület tök Team Arena szerintem, ami nem is gond, legalább áttekinthető. Gyorsan beállítottam a beállítanivalókat, kiválasztottam a nekem kedves kasztot (Slipgaters - gyakorlatilag a Quake1 szereplője), és uzsgyi!
A hangulat iszonyat jó! Ez főleg abból adódik, hogy nagyon jól vannak eltalálva a fegyverek. Teszem azt, minden kasztnak más a rakétavetője (1ébként hiába vagy pl Arean harcos, soha nem fogod birni a Doom harcosok fegyvereit felvenni). Míg a Doom rakétákat röhögve körbetáncolod, addig a Slipgatersé mint egy lassított boomstick, máris a nyakadon van. Viszont annak kisebb a sebzése. Erre jön a Q2 közepes rakétavetője (A Strogg forces használja), a Q3 megszokott rakétavetője (Arena Warriors), és az Earth Forces Mortarja, ami tök különös, ugyanis ivben lő. Nagyon tetszik a fegyverek animációja (már amelyiknek van - sajnos ez még béta verzió), a Super Nailgun, vagy a Hypergun tisztára ugyanazt az érzést kelti az emberben az animációjukkal, mint anno - pedig ha valaki megnézi, látszik, hogy teljesen másképp működnek.
Aztán vannak itt mindenféle rúnák is, ezek azért különösek, mert ezekből is itt van mindegyik játékból a megfelelőjük. Azaz nemcsak a Q3-s Quad, de a Q2-1s is! Ezeknek a használatát még én se nagyon értem, majd ki kell tapasztalni.
Nem tudom, volt-e már másik modban, vagy a TA-ban, de itt pl ki lehet választani, hogy nő legyen a "hangosbemondó". Kis dolog, de teljesen más lesz tőle a fíling...
Ilyen, és sok más dolog fűszerezi ezt a modot, mely szerintem kiérdemli az abszolut tökéletes kiegészítést - ha kész lesz. Az pedig nekünk még külön öröm, hogy fizetni se kell érte!
1146 levél
Válasz 01.12.21. 03:02 #7
Warhawk
És kint van! Szerintem a hétvégére mindenütt ott lesz, ahol Quake-l, vagy annak modjaival foglalkoznak! 61,4 MB a cuccos, müxik az 1.30 és az 1.31-s Kvékkel is, és vagy 400-n ugrottunk neki letölteni, amint a készítők megadták a címet...
1146 levél
Válasz 01.12.21. 02:00 #6
Warhawk
The wait is almost over!
Még egy óra van a Generations letölthetéséig! Most az irc.enterthegame.com szerveren a #generations szobában várjuk, mi lesz. Itt vannak a fejlesztő srácok is, a hangulat a tetőfokára hágott....Húúú, de kiváncsi vagyok!
4304 levél
Válasz 01.12.13. 19:49 #5
KoKo
Legallább lesz mivel játszanunk a téli szünetben!
No other way but down!
7040 levél
Válasz 01.12.13. 14:32 #4
Aruns
Thx, majd megnézem azt a GameSpyt...
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
1146 levél
Válasz 01.12.13. 14:28 #3
Warhawk
Attól függ. Ha valami nevenincs moddal akarsz nyomulni, illetve olyannal, aminek nagyon nincs rajongótábora, akkor vagy nincs szervere, vagy nagyon nehezen fogsz találni. Ha valami népszerűbb moddal nyomulsz, mint a lenti lesz, vagy a másik témában indított Urban Terror, akkor azoknak jóval több arénát fogsz majd találni. Ajánlom a GameSpy felrakását, ahol a Quake3 részben fel van sorolva egy rakás mod is, amelyekhez mindenfelé találsz szervert.
7040 levél
Válasz 01.12.13. 11:56 #2
Aruns
Warhawk:
A neten is szoktak lenni nagyobb szamban szerverek, amelyikeken lehet ezekkel a modokkal jatszani, vagy inkabb LAN a jellemzo?
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
1146 levél
Válasz 01.12.12. 23:35 #1
Warhawk
December 20-án megremeg a Quake-s világ. Ekkor jön ki az a mod, amit szerintem mindenki ki fog próbálni, aki valaha is játszott valamelyik id fps-l! Hogy miért? Nos, asszem a Generations már sejtet valamit...
A játék mintegy összesítése az eddigi összes id fps-nek. Mindezt a Q3 csodás motorjával hajtják majd meg. Kb 40 fegyver lesz benne, a jó öreg BFG9000 és 10K-tól a Q2-s railgunon és hypergunon keresztül olyan újdonságokig, mint a lángszóró és a sniper!
A játék szereplői kasztokra lesznek osztva, ezek a kasztok a Earth, Doom, Slipgaters (QW-ből ismerhetitek őket), Strogg és Arena. Mindegyiküknek meglesznek a saját fegyvereik, és tulajdonságaik.
Szóval aki eddig várta, hogy végre chaingunnal gyepálhassa le a másikat, annak jelentem, az idő eljött!
December 20-n jelenik meg az első (gondolom béta) mod.
ha valakit érdekel, a http://www.planetquake.com/wirehead/generations/ oldalon találhat nagyon sok dolgot erről a csodáról!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.