Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Enter The Matrix

Enter the Matrix

Enter the Matrix
A legutóbbi Enter the Matrix cikkek, hírek
752 levél
Válasz 06.12.30. 15:30 #1394
Assassin King
Kösz.
WHORE IS BAD, PEACE IS GOOD!!!
10345 levél
Válasz 06.12.29. 19:06 #1393
MattMatthew
Neked is sok türelmed van. Nézem, elkezdem nyomni a lefele gombot. Ez még mindíg tart. Rátenyereltem végül a Pg Dn-ra.
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
752 levél
Válasz 06.12.29. 16:16 #1392
Assassin King
Jaja
WHORE IS BAD, PEACE IS GOOD!!!
13848 levél
Válasz 06.12.29. 16:00 #1391
powerhouse
Fél éve írt ide a gyerek, szerintem már 5ször végigtolta.
If I look back I am lost
752 levél
Válasz 06.12.29. 15:36 #1390
Assassin King
Remélem segítek:Enter The Matrix - végigjátszás .

-= 1. The Post Office =-

Closing Time
Menj egyenesen, intézd el a két biztonsági őrt, majd a következő kettőt, akik a verekedésre jöttek elő. Szemben a lift mellett jobbra van egy nyitott ajtó (ahonnan az őrök jöttek elő), menj be, majd a következő ajtón is. [átvezető animáció]
Menj jobbra a folyosón, megint jobbra, rúgd le a két őrt, aztán szemben menj be azt ajtón. Bent megint lesz kin gyakorolni a rúgásokat, ha ezzel megvagy, akkor megy föl a kis lépcsőkön, be ajtón. Aztán megint lépcső, megint ajtó.

EpicenterÚjabb lépcsőzés, de ezúttal lefelé. Kapd el a magányos őr nyakát, majd békésen fuss tovább, mássz át a kerítésen. Jobbra, majd balra át a gépek között, ki az ajtón, aztán megint balra egyenesen a lift felé. (útközben lesz egy-két őr).Unexpected ArivalVégre, az első nagyobb verekedés! J Lődd, vagy üsd, vagy rúgd keresztül magad a rendőrökön, és haladj előre. Vigyázz, mert rögtön kezdés után balra a folyosón egy targonca fog jönni, jobb az elővigyázatosság. Tovább, újabb rendőrök, aztán egy átvezető animáció, utána pedig baj, könnygáz! Az nem egészséges, úgyhogy ugorj föl a szekrények tetejére. Mikor mindenünk újra 100%-os, ugorj le, fókuszálva rugdoss szét mindenkit, majd gyorsan vissza a szekrényekre, hogy regenerálódj. Menj körbe a szekrényeken, és a kerítésnél ugorjunk át a csőre. Vigyázz, mert majd a cső le fog szakadni, szóval nagyot kell ugrani. Ha esetleg leestél volna, akkor menj mégegy kört.

Jobbra, majd le a tetőablakon.RedirectedMenj be az ajtón, a szobában öld meg az őröket, a végén balra be az ajtón. Jobbra, majd fuss tovább, ne törődj a kerítés túloldalán lövöldöző rendőrökkel. Menj egyenesen az ajtóhoz. [átvezető animáció] Tovább amerre mentél.

Menj be az üveges irodába, és ugrás közben rúgj egyet, hogy betörd az ablakot, és bejuss a targoncás szobába. Jobbra, a szekrények között lesz egy-két rendőr. Tovább, át a félig leeresztett zsalu alatt.GHOST: Menj be az ajtón az irodákba. Menj tovább, a végén a bal irodából nyílik egy ajtó egy újabb irodával megrakott helyiségbe. Annak a végén szintén balra egy nagyobb teremből menj keresztül egy raktárhelyiségen, be egy vezérlőterembe, ahol is nyomd meg a nagy piros gombot az ajtó melletti szerkentyűn. Hagyjuk el a szobát a másik ajtón.NIOBE: Forduljunk balra, verjük le az összes rendőrt a következő részen, majd fel a lépcső tetejére.Backtracking (GHOST)Menj le a lépcsőn, öld meg az őrt, az ajtó után pedig balra be a nagy terembe. Jobbra menj előre a folyosón, majd ésszerűen forgolódva juss át a terem túlsó végébe, közben persze intézd el, aki az utadban áll. Az oszlop mögött is trónol egy biztonsági őr, adj neki. Az oszlop előtt fordulj balra, menj keresztül a gépek között, mássz át a kerítésen, öld meg a két alakot, és a lépcső alján lévő ajtón lépj be a szobába.

Got It!

Nyírd ki azt a két egyént, akik beléd kötnek, majd menj tovább. Hamarosan a már ismerős nagyterembe érkezel. Fuss a két, lift felé menekülő őr után, öld meg őket, és szállj be a liftbe.

A terem túlsó bal végében van a postai csomag, amit keresel. Miután megszerezted, egy rövid átvezető animáció után átvehetjük az irányítást. Gyűrd le a rád támadókat, és menj vissza a liftbe oda, ahonnan jöttél.

Próbálj meg kimenni a főbejáraton, de aztán lepődj meg, mivel bezárnak, és rád küldenek egy csomó fegyveres fickót. Nyírd ki mindet, aztán a lift felé vedd az irányt. Mivel lezárták, menj be jobbra az ajtón, megint be az ajtón, megint jobbra, föl a kis lépcsőn, be az ajtón, föl a kicsivel nagyobb lépcsőn, megint ajtó, megint lépcső.


Big Distraction

Lett egy kis rendetlenség, de semmi pánik! Menj le lépcsőn, egyenesen tovább. A következő szakaszon át kell magadat verekedni az őrökön, keresztül a lángokban heverő termen. Az irány itt egyértelmű, csak egyfelé tudunk menni. (azért leírom, a sorrend a következő: balra, egyenesen, balra, jobbra, egyenesen, balra, egyenesen, jobbra, egyenesen, jobbra, egyenesen, balra, egyenesen, jobbra, be az ajtón, föl a lépcsőn, megint ajtó.)

Breakout!

Újabb ismerős hely: a vezérlőterem. Szemben az asztalon van egy orvosi csomag, vedd fel ha kell, majd fordulj meg, és lődd le a hátulról érkező rendőröket. Menj tovább a másik ajtón be a raktárba, ahol szintén várnak rád.

Várd meg míg regenerálódsz minden téren, majd lépj ki az irodába. Itt nagyon sokan lesznek, de elég csak az utadban állókat elkapni, mivel balra az ajtón kell keresztül menni. Fókusz használatával gyorsan eléred az ajtót. [átvezető animáció]

-= 2. City Driving =-

Get to the Hard Line

GHOST: Laza rész következik, Ghosttal csupán annyi a dolgod hogy lődözd az utánatok eredő rendőrautókat.

NIOBE: a volán mögé kerültél, csak vezetni kell. Az irányt folyamatosan mutatja a GPS nyilacska, kövesd addig, amíg egy útakadályhoz nem érsz. Itt nincs más dolgod, mint túlélni, melynek kulcsa a folyamatos mozgás. Két percig keringj a helyszínen, majd amikor hallod, hogy felszámolták a blokádot, hajts tovább.

-= 3. Roof Tops =-

Answer the Phone

Futás, majd nagy ugrás, tovább fel a létrán. Araszolj le a tetőn, majd irány a második létra. Az átvető animáció után ugorj le, a kerítés jobb oldalán tovább, majd föl a harmadik létrán. Fordulj a saroknál jobbra, föl a magasabb szintre, egyenesen, majd jobbra ugord át a rést, és fuss a két fal közé. Jobbra, megint ugrás. Szemben az ajtóból két őr fog kilépni, gyorsan számolj le velük.

Menj végig a tetőkön, majd a végén ugorj át az ócska deszkákra, a másik épületbe. Lent lesz egy őr, kiiktatása után menj tovább. Az épület végén ugorj át a létrára. Fölérve fuss egyenesen a frissen pottyant ügynök felé, de ne állj le vele verekedni, hanem balra ugorj le. Lődd le a két őrt, futás föl a lépcsőn, jobbra ugorj át, és mássz föl a létrán. Egyenesen, ugorj át a következő épületre, majd jobbra föl a létrán, hogy kiszabadulj a való világba.

-= 4. The Airport =-

Check In (NIOBE)

Fókusz használata közben ugorj le az erkélyről, majd hátra arc, tovább balra.

The Belts (NIOBE)

Menj balra, majd nyomd meg a zöld gombot, hogy kinyíljon a zsalu. Menj át, egyenesen a következő gombig, ahol játszd el ugyanezt. Menj egyenesen a lépcsőhöz, menj rajta fel a vezérlő teremhez. Útközben számíts újabb kommandósokra. A vezérlőteremben nyomd meg a piros gombot, amivel elindítod csomagszállító szalagokat. Győződj meg róla, hogy nem maradt több SWAT-os emberke a szobában, mert különben ki fogják kapcsolni a szalagokat, amint elhagytad a szobát.

A szoba jobb oldalán menj fel a lépcsőn, szerezz be egy pár gránátot. Kövesd a folyosót, a végén menj be az ajtón. Nyiss be a következő a szobába, ahol intézd el a kommandósokat. A következő részen fókuszálva fuss keresztül, a végén rohanj be az ajtón. A következő ajtó után öld meg a SWAT-ost, majd menj föl a kezelőhídra, ahonnan jobbra ugorj le az első csomagszállító szalagra. Fuss rajta egészen a narancssárga lyukig a falon.

Jackson In Steam (NIOBE)

Nyisd ki az ajtót a szoba jobb oldalán. Menj tovább a csövek mentén, öld meg az összes kommandóst, de közben óvakodj a gőztől. Amennyiben már aktiváltad a DROP hacket, akkor menj jobbra az elágazásnál, a lépcsőn föl (közben persze intézd el a SWAT-osokat), jobbra, majd a vége felé balra menj be a kis nyílásba, ahol összeszedheted az adományokat. Menj vissza a lépcsőhöz, menj le, tovább egyenesen, megint egyenesen, egészen a központi rész elágazásáig. (lent van egy medkit, akit érdekel) Menj ki a jobb oldali kijáraton, azután egyenesen, föl a lépcsőn (ezt kell látnod: 3L), annak a tetején balra ? miközben persze legyilkolod a rád támadókat. A második helyen jobbra (1R - 7R a jelzése), kövesd a folyosót.

Jackson In Steam 2 (NIOBE)

[átvezető animáció] Fuss!! Használd a fókuszt, hogy leszakítsd magadról Jackson ügynököt. Fuss rendületlenül az alagútban, közben próbálj meg annyi kommandóst elintézni amennyit tudsz. A fönti szinten menj, mert lentől föl kell majd mászni, ami bizony időbe kerül. Az alagút végén van egy létra, mássz fel rajta.

Hangars (NIOBE)

Fordulj balra, és fuss a túlsó falhoz, öld meg a 4 kommandóst. Jobbra, menj át a hangár másik felébe. Mássz föl a repülő elején lévő állványzaton. Ugorj át a repülőre (itt lesz egy mesterlövész), és menj hátrafelé. Ugorj át a farkánál lévő állványzatra, mássz fel a tetejére. Mássz fel a dobozokra, és ugorj át a gyalogjáróra. Menj jobbra, majd balra be az ajtón. Menj végig a folyosón, a végén balra pedig menj be az ajtón. A gyalogjárón távolabb, balra lesz egy sárga létra. Mássz le rajta, és ha van mesterlövészpuskád, szedd le innen a kommandósokat. Nyomd be a lift gombját, és miközben ereszkedik, ugorj át a repülő szárnáyra. Menj be a repülőbe. A gép orránál is van egy kijárat, ami egy állványzatra vezet. Fönt van egy kommandós, öld meg, majd menj le a földre. Menj a hangár végébe, ahol megint 4 kommandós fog előugrani a sarok mögül. Fuss tovább a hangár hátsó része felé.

The Bowels (NIOBE)

Ezen a pályán használhatód a mesterlövész puskát az éjjellátó miatt, ha gondolod.

Kövesd az alagutat, majd a jobbra az ajtó után fordulj be, ahol egy SWAT mesterlövész fog állni. Vedd el a fegyverét, és folytasd tovább az utat a folyosón. A második mesterlövész a folyosó második szűk szakasza után lesz, ahol a folyosó balra kanyarodik. Menj tovább a folyosón. A következő keskeny szakaszon 3 kommandós fog rád törni, majd mögöttük újabb három. Ahogy közel érsz a lépcsőhöz, a változatosság kedvéért három SWAT-os támad rád. A lépcsőnél vigyázz, mert a tetején két csávó fog gránátokat hajigálni. Menj föl a lépcsőn, aztán menj balra.

Catching A Plane (NIOBE)

[átvezető animáció] Tisztítsd meg a szobát, használd a fedezékeket. Menj a szoba jobb hátsó részéhez, a sárga létrához. Amint fölértél, fordulj jobbra, és mássz fel újfent a létrán. [átvezető animáció] Menj be jobbra az ajtón, fuss a következőig. A gyalogjáróról lődd le az alattad lévő kommandóst. Fodulj balra, mássz le a létrán, majd utána a következőn is. Fuss a repülő felé. [átvezető animáció]

Agent On Board (NIOBE)

A repülőn ücsörög Axel, őt kell megmentened. Menj a gép közepe felé, a konténerek között. Balra van egy rekeszben az ejtőernyő, szedd föl, és menj vissza Axelhez [átvezető animáció]. Mielőtt bármit is tennél, nyomd meg a gombot Axel mellett, ami kinyitja a rámpát. Menj a széléhez, üsd le az ügynököt, majd dobd ki, vagy rugdosd ki a repülőből. [átvezető animáció]

Concourse (GHOST)

Kövesd a folyosót, amíg nem találkozol két őrrel. Velük nem kell törődni, inkább menj a harmadik mögé, és halkan intézd el. Ezután vagy riasztja a másik kettőt vagy nem, de gyakorlatilag teljesen mindegy. Ne menj keresztül a fémdetektoron, mert be fog riasztani. Menj tovább a folyosón jobbra.

Jön néhány rendőr, intézd el őket, és ha kell, vedd el az egyik check-in-es pulton lévő életet. Menj keresztül a széksorok között a terem másik végébe. Az őr le fogja zárni a kijáratot, úgyhogy menj a másikon. Rendőrök jönnek, likvidálásuk után menj át a mosdón, balra a nagy teremben, majd jobbra be az ajtón a másik mosdóba. Tovább a folyosón egy másik check-in-es teremig, ahol SWAT kommandósok várnak rád. Rúgd, vagy lődd le őket ahogy eddig tetted a többiekkel és menj az egyetlen kijárat felé; jobbra az egyik ajtón ki.

North Point (GHOST)

Irány a nyitott ajtó, majd egyenesen az őrszobába, ahol megint akad egy kis dolgod. Szedd fel a gránátokat, majd az ajtótól balra van egy nyitott folyosó szerű rész, golyóálló ablakokkal. Vágj oda egy gránátot, hogy kiszabadulj a szobából.

Újabb check-in-es terem, sok biztonsági őrrel. Menj a túloldalon lévő kijáraton át a nagy terembe, ott aztán jobbra, a változatosság kedvéért egy másik check-in-es részbe. Menj tovább, és rúgd le a támadó kommandósokat. Verekedj, mert később kelleni fog a lőszer! Ahol bejöttek a SWAT-osok a két ablakon, ott találsz egy rekesz gránátot, szedd föl őket. Menj tovább abba a terembe, ahova a csomagok szoktak érkezni.

North Point 2 (GHOST)

Itt az első főellenség, egy SWAT helikopter! Bújj el a fal mögé amikor lő, majd ha abbahagyta ugorj elő, és a fókuszt használva (akár első-személy nézetben) lőj bele annyit, amennyit csak tudunk. Utána készülj egy kis verekedésre, mert 4 kommandós fog leereszkedni a tetőablakon keresztül. Miután legyűrted őket, szedd össze a lőszert, és bújj vissza a fal mögé a minigun elől, majd ki, lődd a helikoptert, vissza, várd a kommandósokat stb.. Egészen addig, amíg van szusz a helikopterben. A kommandósokat sokkal könnyebb elintézni, ha középre dobsz egy gránátot amikor hallod a kiáltásukat. Így majdnem akkor robban mikor földet érnek. Utána már csak szét kell pofozni őket.

Ha kész, távozz a frissen nyílt ajtón, be a check-in-es terembe. Öld meg a SWAT-osokat, menj be a boltba, ahol megint verekedni kell. (a pénztárgépen van egy élet) a másik oldalon menj fel a lépcsőn.

Monorail (GHOST)

Fuss föl a lépcsőn, át az egyik gyalogjáróról a másikra, majd vissza, mivel jön egy üzenet, hogy tegyük azt. Lövöldözés jön, egy csomó SWAT-ossal gyűlik meg a bajunk. Vedd el a fegyvereiket, és indulj el. Készülj az újabb támadásra. Folytasd az utat tovább a teremben balra, majd jobbra, közben lődd a soha el nem fogyó SWAT-osokat. (egy gránáttal itt könnyebben boldogulsz). Menj le a lépcsőn, majd egyenesen, egészen a végéig.

Revolving Restaurant (GHOST)

Egy igazi forgó étterembe értünk! Na de ne nézelődjünk, hanem menj körbe, és öld meg az összes SWAT-ost a körzetben. Utána menj vissza oda, ahol az asztalok vannak, és ugorj fel a zongorára, és várd meg amíg eléri a létrát.

Terminal (GHOST)

Fuss be a nagy szobába, és ölj meg mindenkit mindkét emeleten. Mikor mindenkivel végeztél, a zsalu a lenti szinten kinyílik, ami újabb SWAT egységeket eredményez. Menj be, nyisd ki a jobboldali zsalut, tisztítsd meg útközben, de maradj jobboldalt, egészen a végéig, ahol balra kell menni a lift felé. Jobbra, majd előre, közben szorgalmasan lődözd a SWAT-osokat. A tetején menj körbe jobb felé. Vágd keresztül magadat a kommandósokon, egészen a végén lévő nyitott ajtóig.

Control Tower (GHOST)

Az átvezető animáció után csendben öld meg a mesterlövészt, és vedd el a szerszámját. Tisztítsd meg a terepet, és ne feledd a tetőn ácsorgó kommandóst sem. Fordulj meg, menj le a lépcsőn, és mikor leértél, öld meg a SWAT-os tagot. Menj be a nyitott ajtón, majd halkan öld meg a balkonon álló embert. Utána mássz vissza a torony tetejére megint.

Control Tower 2 (GHOST)

[Átvezető animáció] Fogd a mesterlövészt, és fókuszt használva próbáld meg kilőni a repülő első kerekét. Ha sikerült, egy átvezető animáció után jön a 2-es számú főellenség!

Válts a legjobb automata fegyverre, és használd a 4 sarkot fedezéknek. Amint megjelenik a helikopter, fókuszt használva, cigánykerekezve lődd, amíg csak tudod, majd bújj el újra. Ezt addig játszd, amíg le nem győzöd. Ha ez megtörtént, akkor futás, ugyanis a helikopter a toronyba fog becsapódni!

The Aqueduct

Retrieving Axel (GHOST)

Végre Ghost is a volánhoz kerül! A következő pálya három részre osztható, melyek hol idegesítők, hol szórakoztatóak.

Menj egyenesen a csatornában. Ha rossz szögben mész egy bukkanóra, vegyél vissza a gázból, és korrigáld a hibát.

A lényeg az, hogy a repülőt ne engedjük túl messze, mert akkor vége a küldetésnek. Ha olyan jó vagy, hogy esetleg lehagytad a repcsit, ne is törődj vele, csak hajts tovább.

Miután Axel kiugrott, pihenhetsz egy kicsit. Folytasd az utat tovább, lehetőleg kerüld a vizet. Egy-egy SWAT-os járgány üldözni fog, de te csak menj tovább. Kövesd a nyilat, ami mutatja az irányt.

Jön az utolsó rész, amikor egy autót kell követni. Maradj mögöttük olyan közül, amennyire csak lehetséges, de ne előzd meg; inkább lépj a fékre, de maradj mögöttük.

-= 5. The Sewers =-

Abyss

Menj tovább a cső mentén. Ugorj át a falon, utána menj tovább egyenesen. A végén mássz föl a létrán, majd tovább jobbra, föl az emelkedőn. A végén fordulj, és menj fölfelé tovább az emelkedőn. Mássz föl a generátorra, majd a fölötte lévő létrára. Menj végig a szegélyen, majd föl a hozzá csatlakozó létrán. A tetején és a túloldalon lévő gyalogjárón is szedd le a kommandósokat. Folytasd az utat a gyalogjáró végén lévő létráig. Készítsd elő a mesterlövészpuskát, és amint fölértél, fókuszálj, fordulj meg, mivel Ballard tűz alatt lesz, és minden másodperc számít. Két mesterlövész lesz a legmagasabb szinten a baloldali gyalogjárón közel ahhoz a részhez, ahol a tetőhöz csatlakozik. Van még egy azon a részen ahol Ballard van, szintén balra.

Most menj abba az irányba, ahol a két ex-mesterlövész volt. Középtáj lesz egy létra, mássz le rajta. Menj ki, majd balra, utána pedig szólítsd le Ballardot.

Abyss 2

[átvezető animáció] Vedd elő a mesterlövészpuskát, most szükséged lesz rá. Először lődd le a SWAT-ost aki a telefon mellett áll, majd a másik kettőt, akik a középső ojjektum felé, a jobb és bal gyalogjárón vannak. Van még egy a középső részen, a legfelső szinten. Fordulj vissza és használd a telefont. [átvezető animáció] A gránátokkal robbantsd ki a ventillátort a gyalogjáró végén, és menj be.

Pumped

Menj balra, le a cső mentén, majd a végén jobbra. Ugorj le, és a jobb kézre eső szobát tisztítsd meg a kommandósoktól. Menj rajta keresztül, jobbra megint, aztán tisztítsd meg a következő szobát is. A szobán túl menj balra a folyosón. Kövesd a folyosót, közben öld meg a kommandósokat. Maradj a b fal bal oldalán, menj egészen a létráig. Mássz fel. Menj a túlsó falhoz. Törj utat magadnak jobbra, úgy hogy a legfelső szinten maradjál. Menj tovább, hogy lejuss a másik oldalra, ahol egyből néhány kommandós lesz mögötted.

Kövesd az iránytűt a baloldali létráig, mássz föl, és menj közel a gőzhöz, hogy megkapd az új feladatot. Most fordulj balra, és indulj el arra amerről jöttél, a SWAT-osok felé ugorj át a résen, majd egyenesen. Kissé balra a résen ugorj le, utána pedig menj be a generátor alatti nyitott ajtón, majd le a lyukon.

Tarts tovább egyenesen a fal mentén a víz mellett. Menj be az utolsó nyíláson jobbra, utána pedig mássz föl a jobboldali polcra, majd föl a szegélyre. Öld meg a közelben lévő kommandóst. Ugorj le a cső közelében balra. Menj egyenesen, keresztül a nyíláson. Útközben intézd el a SWAT-ost, fordulj jobbra egészen addig, amíg nem találsz egy szegélyt a falak között. Mássz rá föl, majd mássz fel a bal oldalra. Fordulj balra, menj a plafonon futó piros csőhöz, ugorj fel rá, és menj egészen a szoba végéig. Ugorj le annál a szerkezetnél, amihez a cső csatlakozik, és nyomd meg a piros gombot, ami leállítja a gőzt. Indulj el visszafelé, de még a szoba vége előtt fordulj jobbra. Menj tovább, mássz föl a létrán, kövesd a jobboldali falat, egészen a padlón lévő lyukig.

Ice and Corrupt

Ice és Corrupt tűz alatt lesznek, szóval kapd el gyorsan a közeli SWAT-ost. Most menj tovább a földszinten egészen a következő kommandós fickóig. Ice javaslatára mássz föl. Menj a kezdőpont felé, az első SWAT-os ember közelében jobbra van egy párkány, mássz rá föl. (ha valami problémád lenne, tedd el a fegyvert) Most fordulj jobbra és mássz föl a nagy generátor melletti párkányra, majd magára a generátorra. Jobbra, majd egyenesen, ahol egy [átvezető animáció] következik.

Amint felkelsz, rúgd le a kommandósokat, aztán a megsérült szerkentyűtől balra lévő ajtón menj tovább. Menj keresztül rajta, zúzd le a SWAT-osokat. Kövesd a folyosót a létráig, mássz rajta fel.

Menj balra, aztán megint balra, egészem a jobboldalt lévő párkányig. Mássz föl rá, onnan pedig a következő szintre. Jobbra lőtted van egy nagy forgó szerkezet. Nézz le az alapra, ami nem mozog. Van 3 része, ugyanolyan szinűek mint maga a szerkezet. Válts elsőszeméy nézetbe, és lőj bele az elsőbe a lábad előtt. Utána menj körbe és tedd ugyanezt a többivel. Most foglalkozz egy kicsit a kommandósokkal is, miközben a szerkezet megsemmisíti önmagát. Ha megvagy, fordulj a felfordulás felé, amit az imént csináltál; fordulj balra, és ugorj föl a csőbe, amit kinyitottál a robbanással.

Waterway

[átvezető animáció] ugorj le a csőbe, fordulj balra, és csendben öld meg a kommandóst, aztán fuss tovább a cső mentén és intézd el a többi SWAT-os egységet is. Most menj jobbra, aztán föl a létrán. Menj balra, át a hídon, nyírd ki közben a SWAT-os tagot. Fuss és ?fókuszugorj? át a másik oldalra a falhoz. Most vagy óvatosan menj lefelé, vagy ?fókuszugrást? használva ugorj vissza az alapra. Tovább, rúgd le a SWAT-ost, majd csússz le a gyalogjáró bal oldalán lévő létrán. 180 fokos forduló, szedd föl a létrától távolabb eső falnál lévő lámpát. (akik használtak cheatet, azoknak itt lehetnek nehézségeik)

Most indulj el lassan a létrához. Amint leesik egy piros izé, ugorj félre, mert nagyot fog robbanni. Utána szépen sorjában öld meg a leérkező emberkéket, majd elsőszemély nézetből a többit is, akik font maradtak. Aztán mássz vissza a létrán, és menj tovább balra. Kövesd a SWAT-os fickót jobbra, és amint meglátod a haverjait, dobj oda egy gránátot, hogy ne legyen velük túl sok gond. Wurm inteni fog, várj amíg elindul, majd lődd le az utána eredő két SWAT-os tagot. Most fordulj vissza és menj a felső szintre a baloldali létrát használva.

Ha használtad a DROP cheatet, akkor csekkold a cső mögött a rács alatti részt, és szedd fel a csomagodat.

Maradj a baloldalon és indulj el az alagút túlvége felé. Az alagútba a sarok mogul is és szemből támadhatnak. Minden egyes elintézett csapat után érdemes egy picit hátravonulni, és újratölteni. Mikor eljutottál a végére, egy gránáttal próbáld meg elintézni a nagy SWAT-os csapatot.

Az alagút most kettéválik, menj jobbra, ?fókuszugorj? át a résen, és ugorj le a cső másik oldalára.

Waterway 2

Menj az alagút bal felső részén tovább, majd balra be az utolsó nyíláson, aztán jobbra le lépcsőn. Utána kétszer jobbra, és végig a szűk alagúton. Lent a nagyobb részen nyírd ki az összes SWAT-ost, aztán menj a túloldalra a lyuk jobb oldalán haladva, aholis csússz le a létrán. Lent még több kommandós fog várni. Menj ki balra az egyetlen kijáraton. Öld meg a palánkon álló embert, majd mássz fel hozzá. Kilépve a törött csőből maradj a fal jobb oldalán, miután nincs már több SWAT-os a környéken. A szobában miután túlmentél a fehér csövön, ugorj fel, és kapaszkodj meg a piros csőbe, és menj át a víz fölött. Miután elérted a szélét, ugorj le az alattad lévő törött csőre. Kövesd egészen egy baloldali csőig. Ezen menj le, az alján pedig öld meg a kommandóst. Indulj el az ellenkező irányba, mássz föl a létrán. Menj tovább, míg egy zárt szobához nem érsz. Miután kinyírtad a környező kommandósokat, menj le a közepén található lyukba.

Breathing Room

Menj az alagút végéig, aholis menj ki a jobboldali nyíláson. Menj egyenesen, egészen a robbanásig. Most jobbra, egyenesen, öld meg a kommandóst, aztán megint jobbra az újonnan nyílt szoba felé, ahol ugorj le a középen lévő lyukon. Menj végig az alagútban, ami egy totális káoszhoz vezet.

Menj balra föl az alagútba, jobbra van a rács mögött egy medkit. A közelben balra van egy lépcső, menj rajta föl, aztán jobbra az újabb lépcsőkön. A következő részen törj magadnak utat, és a túloldalon menj a jobbra a kis alagútba. Most egy, az előzőhöz hasonló részhez érkzetél. Menj föl a sérült részhez, de közben vigyázz, mert közben van két bujkáló SWAT-os tag a falak mögött. Vagy menj óvatosan a baloldali párkányon, vagy fókuszugrást használva középen a hátsó falhoz. Hátul balra menj be a nyíláson, majd a szobában jobboldalt törj magadnak utat. A végén menj az alagútba, aztán amikor kinyílik, balra menj le, közben pedig szorgalmasan tárgyalj a SWAT-os tagokkal. Az alján menj le a lyukon, majd a következő részen megint.

Malachi And Bane

Menj egyenesen, föl a létrán, balra, tovább a cső mentén, aztán a párkányon tovább jobbra. Miután elintézted a kommandósokat, a piros csövön kapaszkodva juss el a piros ládákig. Nyírd ki a közelben lévő tagot, és indulj el balra a létra felé. Ne mássz le. Fordulj jobbra, és ?fókuszugorj? át a cső melletti platformra balra. Valahol a hordók mellett kell megérkezned. Most ugorj át a csőre magára, a törött korláton keresztül. Ugorj le csőről, jobbra, nyírd ki a SWAT-ost, megint jobbra, aztán kétszer balra. Utána menj végig a csövön.

Malachi And Bane 2

[átvezető animáció] Fordulj balra, és mássz fel a létrán. Vedd kézbe a mesterlövészpuskád. Öld meg a SWAT-ost font, majd a másikat az ellenkező oldalon. Hogy túljuss ezen a részen, használd okosan a fókuszt. SWAT-osok fognak jönni távolról balról és jobbról, valamint fentről. Talán az M95-ös puska a legpraktikusabb ide. Igyekezz fejre célozni, aztán rögtön menni a következő célpontra. Két-három ?kört? kell megcsinálni, hogy vége legyen. [átvezető animáció]

-= 6. The Chateau =-

Great hall

[átvezető Animáció]

Shadows (Niobe)

Menj végig a termeken balra, balra, majd jobbra. [átvezető animáció]

The Attic

[átvezető animáció] menj előre egyenesen, majd győzd le a három vámpírt. Aztán Vlad-ot addig üsd, amíg nem jön egy [átvezető animáció]. Most menj egyenesen, aztán balra be a nyíláson, szedd le a vámpírokat útközben, és menj tovább egyenesen egészen a hátsó falig, ahol balra, egyenesen, majd jobbra be az elsőn, ahol egy titkos ajtó lesz nyitva.

Persephone Bedroom (Niobe)

Fordulj jobbra, sétálj a piros komódhoz, ahol Persephone száma lesz kiírva. Menj a túlvégen lévő szobába. Vedd föl a fegyvereket, aztán menj vissza a hálószobába. Először öld meg a két mezei vámpírt, aztán Vladot. A második fehér ajtó nyitva lesz, menj be. Nyisd ki a következő ajtót szemben. Kövesd a folyosót balra. Ha aktiváltad a DROP hacket, akkor az utolsó ajtó mögött balra lesz a csomagod. Menj vissza a hallba. És menj be a dupla ajtón a terem végén. Szállj be a liftbe.

West wing (Ghost)

Menj keresztül a szobán, aztán a dupla ajtókon is. A konyhában nyírd ki a vámpírokat. Balra menj ki, aztán megint balra. Újabb vámpírok jönnek, húzd őket karóba. Most menj be az újonnan kinyílt ajtón. Öld meg az újabb vámpírokat, aztán menj lifthez, ami a biliárdasztaloktól jobbra van.

Atrium (Ghost)

Menj jobbra keresztül az ajtón, menj az átriumba a folyosón, ahol öld meg a vámpírokat. Menj tovább, és öld meg a következő vérszívót is a következő szobában. Menj be a könyvespolc mögötti átjáróba.

Secret Passage (Ghost)

Menj egyenesen, aztán ess le a padlón. Megint egyenesen, aztán mássz fel a jobboldali falra a végén. A tetőn intézd el a falon keresztül érkező vámpírokat. Menj keresztül a nyíláson, mássz fel a fal tetejére szemben. Mássz följebb, utána pedig ugorj le a padlásra. Itt addig harcolj a vámpírokkal, amíg az ablak ki nem törik. Maradj távol a szoba szélétől, és ugorj ki a nyíláson.

Secret Passage 2 (Ghost)

Ha aktiváltad a DROP hacket, akkor egy csomó fegyver fog a lábaid előtt heverni jobbra. Balra ugorj egy nagyot. [átvezető animáció] aztán ugorj át a következő erkélyre, ahol lesz egy orvosi csomag, és két vámpír. Miután lerendezted őket, ugorj át jobbra az erkélyre, utána pedig a következőre, ahonnan mássz be az ablakon. Öld meg a vámpírokat, és menj ki hátul jobbra. Menj a folyosón, le a lépcsőn, egy múzeumszerű részbe. Itt is tárgyalj a vámpírokkal, ahogy eddig tetted. Menj tovább, nagyon nem kell magyarázni hogy merre. Öld meg itt is az összes vámpírt, aztán menj ki a szobából a nagy ajtón jobbra hátul. Újabb terem, újabb vámpírokkal. Menj ki azon a dupla ajtón, ahol a vendéglátóid bejöttek. [átvezető animáció]

Merovingian?s Office

Előre, aztán a jobbra a nyitott fehér ajtón, nyírd ki a vámpírt, menj be azon az ajtón, ahol ő is jött, fordulj jobbra, végig a folyosón, és nyisd ki a dupla ajtót jobboldalt. Fuss be [átvezető animáció] és küzdj meg a vámpírokkal. Aztán fordulj vissza, menj ki a folyosóra, és menj be a fehér nyitott ajtón, ami most nyílt ki. Egy új vámpír fogja neked megint megmutatni az irányt. Jobbra fel a lépcsőn, balra, nyisd ki az ajtót a saroknál. Fuss be a moziba, menj a vetítő felé. Fordulj meg, és gyűrd le a vámpírokat. Menj visszafelé, és balra hagyd el a termet. Fuss egészen a végefelé lévő ajtóig.

Garage Hallway

Az első helyen jobbra, és csendben öld meg a másik irányba nézelődő vámpírt, aztán a haverját is. Menj a hely túlsó végébe, és fordulj jobbra, menj be az ajtón.

Return To The Greathall

Fuss keresztül a szemben lévő ajtón.

The Dungeon

[átvezető animáció] Menj le a csigalépcsőn, aztán fordulj jobbra és egyenesen. Le a lépcsőn a terembe. Öld meg a két vámpírt. A bal és jobb sarkokban van egy-egy medkit. A szoba végéből újabb lépcsők vezetnek lefelé. Az arénaszerű részben Cujo fog megtámadni. Amikor félig van az életereje, rád küld néhány vámpírt, akik lőni is fognak rád. Miután elkaptad őket, Cujot is intézd el. Ahol bejöttél, azzal szemben lesz a kijárat.

Cain And Abel

Menj a börtönben előre, [átvezető animáció] nyisd ki az ajtót, és szedd föl a társad, és indulj el vele visszafelé. Mivel Cain és Abel vérfarkas programok, nem tudod őket megölni. A megoldás: rugdosd őket a rácsokhoz, és tartsd ott őket addig, amíg a rabok el nem kapják a nyakukat. Ha megvagy, ragadd meg a haverod, és menj vissza oda, ahol kezdted a pályát.

-= 7. Under The City =-

Twins In Pursuit (NIOBE)

Vezess olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak tudsz, egyik szemedet tartsd mindig a nyilacskán, ami mutatja az irányt. Egy éles bal kanyar után lesz a kijárat.

Twins In Pursuit (GHOST)

Egy dolgod van csak: nézz előre és lőj mindenre, ami csak előtted van, hogy semmi se akadályozzon benneteket.


The Zen Gardens

Trinity And Ghost (GHOST)

No comment J ) A lényeg, hogy ne kapj ki.

-= 8. The Freeway =-

Chase Morpheus (NIOBE)

Csak vezess, Ghost majd megtisztítja az utat. [átvezető animáció]

The Truck (NIOBE)

[átvezető animáció] szokásos vezetés? de végén a legjobb [átvezető animáció] jön!

Chase Morpheus (GHOST)

Lődd a rendőröket az [átvezető animáció]-ig. Utána hátra arc, és lődd az ügynököket is egy kicsit. Végül jön még egy [átvezető animáció] és az ügynökök faképnél hagynak. Most fordulj megint előre, és lődd a rendőröket megint. [átvezető animáció] Folytasd azt, amit eddig?

The Truck (GHOST)

[átvezető animáció] Nézz előre, továbbra is lődd a rendőröket. A kamion közelében ne nagyon lőj civil kocsikat, mert a törmelék lelassítja az autót. Menj, amíg el nem éred a kamiont. [átvezető animáció]

-= 9. The Power Plant =-

Reactor Foundation (NIOBE)

Menj a végig az alagútban, aminek a végén szedd le az ott álló őrt. Tisztítsd meg a következő területet az őröktől, aztán menj a szoba jobb végébe. Menj ki, aztán tovább, lefelé, ahol megint őrök fognak rád várni. A túlvégen mássz föl a létrákon. Fordulj jobbra, és mássz föl a rácson. Előre, majd verd szét az őröket, majd a végén mássz tovább fölfelé a rácson. Fönt várd meg Ghostot, hogy lelője a villanyt. Most menj a nyíláshoz, közben maradj közel a baloldali falhoz. Menj a szélén, aztán mássz föl magasabbra az állványokon. A tetején fordulj jobbra, és fókuszt használva ugorj át a résen, aztán le a széléről. [átvezető animáció] egy csomó rád nézve veszélyes alak fog jönni, használd az oszlopokat fedezék gyanánt, és spórolj a lőszerrel. Kövesd az irányt mutató nyilat addig, amíg egy létrához nem érsz. Tisztítsd meg a környékét, így nem kell majd a hátbalövés veszélyétől tartanod, miközben mászol föl. Fordulj balra, menj át a hidakon, aztán végig tovább, végül balra le egy ajtóhoz. Menj rajta be, és kövesd az átjárót.

Reactor Foundation 2 (NIOBE)

A következő részen lesz egy pár SWAT-os, de próbálj meg spórolni itt is a lőszerrel. Használd a fókuszt, és fegyverezed le az ellent. Miután megtisztítottad a terepet, menj a végébe, és mássz föl a létrán. Itt egy mesterlövész szúr ki magának, és nincs itt Ghost, hogy elintézze. Szóval fuss fókuszálva fedezékről fedezékre, így megúszhatod. Ha sikeresen átjutottál, akkor menj tovább és még egy mesterlövész által figyelt részre jutsz. Fuss fókuszálva, keress menedéket, és közben intézz el annyi SWAT-ost, amennyit csak tudsz. Menj föl, majd balra, (szemben az oszlop mögött lesz egy medkit) menj be jobbra, kövesd az átjárót a kijáratig. A következő részen elég sok kommandós lesz, szóval használd a betondarabokat fedezéknek, és menj át a túlvégre, ahol egy létrán kell fölmásznod. Öld meg a fönti SWAT-osokat is, aztán keresd meg a fahidat, és menj tovább.

Reactor Construction (Ghost)

Fuss végig a folyosón, aminek a végén a jó öreg haveroddal, a biztonsági őrrel fogsz találkozni. A következő szobában négyen lesznek. Dumálj el velük, majd távozz a hátsó ajtón. Mássz föl a létrán, majd menj át a beton hídon. Ugorj le az építkezéshez következő részére, és nyírd ki a magányos őrt. Menj tovább, aztán ugorj le a földre.

Sparks informálni fog, hogy Niobe-nak kellene segítség; le kell kapcsolni a lámpák főkapcsolóját.

Tehát, a földön a következő részen shotgunos őrökbe fogsz botlani, csináld ki mindet, aztán mássz föl a beton épületszerelvényre a másik oldalon. Nyomd meg a zöld gombot, amivel lelövöd az áramot Niobe-nak. [átvezető animáció] Most fordulj meg, és menj vissza a létrához. Font fordulj jobbra, menj végig a folyosón. [átvezető animáció] a feladatot az, hogy kicsináld a négy mesterlövészt, akik Niobe-t zaklatják. Tehát ragadd meg a mesterlövész puskát. Az első rögtön ott van szemben, a második kissé jobbra a gyalogjárón, a harmadik magasan balra a sárga párkányon, a negyedik pedig a harmadik fölött van. Ezzel nincs vége, most a földön kell fedezni a csajt. Az egyik egyenesen lent fog futni balról jobbra, a másik jobbra sarok mögött van. Szedd le őket, de figyelj, mert jön a helyükre más, tehát addig kell lőni, amíg Sparks nem szól. Miután ez megtörtént, indulj el balra, és kapd el az utadat álló kommandósokat. Jobbra mássz föl a rácson, és fedezd Niobe-t újból. Most könnyebb lesz, mert csak két SWAT-os van, akik lőnek Niobe-ra. Utána mássz tovább fölfelé az építkezésen, amíg teljesen föl nem érsz. Vegyél elő valami jó kis fegyvert, és a két betonfal mögött intézd el a sumák rendőröket, majd menj tovább a következő pályáig.


Reactor Construction 2

Fuss végig az alagutakon, amíg egy nagy terem bejáratához érsz. Itt állj meg, és nézelődj egy kicsit. Nem nehéz kiszúrni a leskelődő SWAT-osok fejét. Tehát vedd elő a mesterlövészt, és szedd le az elsőt. Erre tüzet nyitnak rád, de te szedd le a többit is. Utána tedd el a fegyvert, és bátran szaladj fókuszálva a túloldalon lévő bejáratig, így elkerülheted a többi kommandóst.

Fuss végig a következő alagúton is, és vedd elő a mesterlövész puskát, utána mássz fel a farakásra. Ha most leszeded a lenti SWAT-osokat, sokkal könnyebb dolgod lesz. Most "fókuszugrás" a kiálló beton részre, majd még egy, át a rés fölött, utána pedig ugorj le jobbra. Fordulj meg, menj jobbra, keresztül az alagúton, föl a lépcső, majd "fókuszugrás" jobbra a ládákra, majd még egy ugrás a beton építményre. Ugrándozz tovább, egyenesen, majd jobbra a végén. Maradj a jobb oldalon, és ugorj át jobbra oda, ahova a létra vezet. Haladj tovább az alagutakban, amíg véget nem érnek. Menj jobbra végig, és állj meg az utolsó oszlop mögött középen. Fókuszálj, és a mesterlövésszel szedd le a SWAT-osokat. Utána mássz föl oda, ahol az előbb ők voltak, menj egyenesen, ugorj le a lenti szintre, kapd el a SWAT-ost, és halad tovább.

Nuclear Shipping

[átvezető animáció] Niobe ? hagyd el a vezérlőtermet a jobboldali kijáraton keresztül fordulj balra, és menj el egészen zsalukig.

Ghost ? balra indulj el, és keresd meg a mesterlövészt, aki a parkoló közepén álló teherautó tetején áll. Lődd le a puskáddal. Menj közelebb, és lőj le mindenkit, akit csak kiszúrsz messziről. Aztán menj az ajtókhoz. Bent két lehetőséget lesz: sprint vagy harc. Az előbbi egyszerűbb. A cél a túlvégen található ajtó. Szóval a legegyszerűbb, ha fókuszálva végigrohansz, berúgod az ajtót, és bemész.

Transformer Field

Ha aktiváltad a drop hacket, akkor a csomagod pont előtted lesz.

A következő nagy teremben lesz egy torony középen, menj rá föl, közben intézd el a SWAT-osokat. A tetején nyomd meg a zöld gombot. [átvezető animáció] (itt kapsz egy aranyos kis küytüt J ) Egy SWAT-os csapat fog bejönni a nagy ajtón, onnan kb., ahonnan te is jöttél. Kövesd az iránymutató nyilat, és haladj előre. Közben találkozni fogsz néhány SWAT-os csapattal, de ők nem jelenthetnek gondolt. Fuss végig a folyosón (hagyd békén jobbra a szobát)

Transformer Field 2

Ez a pálya baromi egyszerű, egyértelmű, és unalmas, vagy éppen izgalmas, ez utóbbit mindenki döntse el maga. Csak kövesd a nyilat, de azért adok néhány jó tanácsot:

Bármelyik sarok mögött állhat egy-egy kommandós, tehát ajánlatos fókuszt használni. A fegyveredet tartsd készen, és legyen elég lőszer benne. Ha egy kereszteződéshez érsz, és nem arra mész, amerre a nyilacska mutatja, akkor SWAT-osokba, és egy medkitre fogsz bukkanni.

Generator Turbine (Niobe)

Maradj fönt a gerendákon, és menj a vezérlőterem oldalához. Fókuszálva ugorj át, mássz föl a létrán, majd le a következőn. Hátra arc, és menj le a lépcsőkön. (vagy az elejétől máshogyan: ugorj le, öld meg a mesterlövészt, vedd el a puskáját, lőj le vele mindenkit a vezérlőteremben, ugorj át balra a gyalogjáróra, és menj a vezérlőterembe.) [átvezető animáció] a műszerekhez viszonyítva indulj el balra, menj le, és intézd el a kommandóst. Szedj össze mindent, ami kellhet erről a szintről, aztán menj ki a baloldali ajtón. Fordulj balra, fuss egyenesen a másik oldalon lévő ajtóhoz. Haladj tovább, át a folyosón, menj fölfelé, majd balra be az utolsó ajtón. Haladj tovább.

Generator Turbine 2 (Niobe)

Menj be a közeli ajtón. A következő szakaszon három irodahelyiség lesz, ahol három SWAT csapat bujkál. Tehát készülj, és mindig használj fókuszt. Ha kész vagy (orvosi csomag található az első és a harmadik irodában), menj tovább a bal ajtón, a folyosó végén. Át az ajtókon, egészen a létráig. Föl, majd tovább a következő létráig, majd az utolsó pici létráig. Rakd le a bombát, utána kapd el az újonnan érkezett SWAT-os csoportot. Mássz le a pici létrán, menj át a túloldalra, onnan ésszerűen lefelé a gyalogjárókon. Menj be az ajtón, majd mielőtt bemennél a másodikon, a kettes generátor szobájába, készülj, mert két SWAT tiszt vár rád. Menj tovább a gyalogjárókon a hármas generátorhoz. Középen egy magányos kommandós áll; csináld ki, és mássz le hozzá. Erre három kommandós fog rád törni, szóval intézd el őket is, és menj tovább a négyes generátorhoz.

A következő részen egy csomó út lesz; legegyszerűbb, ha egyenesen mész, majd be a végén az ajtón. Ha fókuszt használsz, még a SWAT-osokkal sem kell törődnöd.

Az ötös számú generátor termében menj föl a legfelső szintre, intézd el a kommandóst, majd juss el a legalsó szintre. Ahogy eddig is, amikor lemászol a létrán, egy csoport SWAT-os fog várni.

Core Control (Niobe)

[átvezető animáció]

The Core (Niobe)

Ez a pálya egy jó mesterlövész puskával egyszerűbb lehet, mint a nélkül. Még indulás előtt lődd le szemben a kommandóst, majd indulj el jobbra. Nemsokára egy magányos őrrel fogsz találkozni. Kapd el, majd a puskával célozz megint a középső gyalogjáró felé. Tovább, nemsokára egy jobboldali ajtón két SWAT-os fog rád törni, tehát figyelj. Menj tovább, közben pedig lődd le a középső gyalogjárón lévő embereket is. Így ha már a belső gyalogjárón kell menned, sokkal könnyebb lesz a dolgod. Azért tartsd nyitva a szemed és juss el a középső rész legtetejére a gyalogjárókon.

Nuclear Waste Sector (Ghost)

Menj be a szobába, és intézd el a három rendőrt. Figyelj a tartályokra, mert ha belelősz, akkor nagyon hasznosak tudnak lenni az ellenséggel szemben, ugyanakkor ártalmasak is, ha közel állsz hozzá. Tovább a széles ajtókhoz a szoba másik oldalára. Menj keresztül a kis területen, aztán a széles ajtókon megint. A következő rész megint tele lesz SWAT-osokkal, és tartályokkal, tehát vigyázz hova mész, és hova lősz. Az üveges részen jobbra van egy MEDKIT. A végén megint széles ajtók, majd egy kis szoba jön, ahol megint kommandósok lesznek. Még egy hatalmas terem, ahol a már ismerő tartályok, és SWAT-osok lesznek. Ha megölted mindet, akkor menj tovább a jobb oldalon, mássz föl a fekete gyalogjáróra a jobb oldalon, és menj a széles ajtók felé. Menj át kis szobán a kijárathoz.

Nuclear Waste Sector 2 (Ghost)

Menj be szemben az ajtón. A következő nagy terem hasonló lesz az előzőkhöz, itt is használd a tartályokat, hogy semlegesítsd a fedezék mögött lapuló kommandósokat. A maradékot intézd el, aztán a széles ajtón tovább juthatsz egy kis szobába. Menj be az ajtón, ahol mássz föl a számítógépekre, ahonnan ugorj le a gyalogjáróra. Megint használd a tartályokat, tisztítsd meg a terepet, majd juss el a távolabbi ajtóhoz, ami egy kisebb terembe vezet, ahol megint akad egy kis dolgod. Az ajtó után mássz föl a létrán. Menj tovább a gyalogjárón, közben pedig intézd el a SWAT-osokat (megint használhatod a tartályokat, mint hasznos segédeszköz). A végén fókuszálva ugorj át a szemben lévő gyalogjáróra (a széles ajtók felé), és menj rajta balra. Egy kis idő múlva egy medkitre fogsz bukkanni. Menj be az ajtón, majd a kis szobából egy ajtón keresztül menj tovább, ahol egy jó kis tűzharc fog várni. Menj balra föl a létrán, fönt pedig lődd ki a hátsó falnál lévő tartályokat. Fuss tovább, egy kis lépcsőn föl, közben pedig figyelj a kommandósokra útközben. Jobbkéz felé lőj bele a tartályokba, hogy megtisztítsd a szobát. [átvezető animáció]

Core Control Room (Ghost)

[átvezető animáció] Megint mesterlövészkedni kell. Az első kissé jobbra van a központi résztől, a második az pont előtted lefelé, a lépcsőtől balra eső gyalogjárón. Végül van még egy balra, az ajtó melletti gyalogjárón. Aztán fordulj meg, és menj a nyílás felé. Amint meglátsz egy SWAT-ost, dobj oda egy gránátot, és bújj el a fal mögé. Ez valószínűleg mindet elintézte, de ha nem, akkor legyen rájuk gondod. Niobe szüksége lesz rád, szóval fuss vissza. A csaj fönt lesz jobbra magasan a gyalogjárón. A támadói szintén jobbra lesznek majd. Az egyik ugyanazon a szinten lesz mint Niobe, a második ott, ahol lelőtted az elsőt, egy kicsi állványon lejjebb, a harmadik pedig az alatt.

Fordulj meg megint, és kapd el az újabb SWAT csapatot. Aztán megint segítség kell Niobe-nak. Most a bal oldalon lesz fönt, a támadók pedig a jobb gyalogjárón, az ajtóval szemben, de fókusz használatával könnyedén rájuk bukkanhatsz, csak figyeld a golyókat.

Még egyszer tisztítsd meg a vezérlőtermet, aztán [átvezető animáció].


Core Control Room 2 (Ghost)

Intézd el a kommandósokat, de közben maradj távol a könnygáztól. Lőj bele az egyik szerverbe. Most menj le a lépcsőn, és intézd el az újabb SWAT csapatot. Előbukkan egy ügynök, szóval futás vissza a lépcsőn föl. Fókuszálj, és próbáld meg belelökni vagy rúgni az ügynököt a sérült szerverbe. [átvezető animáció]

Agent Escape (Niobe)

[átvezető animáció] Egy fontos információ rögtön az elején: Sparks nyomatott Niobe-ba egy kis adrenalint, szóval végtelen fókusszal rendelkezel. Használd ki.

Menj egyenesen, és menj be a nyíláson. A végén ess le, és verd szét az öt SWAT-os egységet. Fuss be a liftbe, majd a következő szinten fuss a másik irányba fókuszálva a robbanások miatt, egészen az ablakig.

-= 10. Chinatown =-

Infó: ezeken a pályákon nem csak egy útvonal létezik.

Tea House

Győzd le Seraph-ot, használd a fókuszt, és ne veszítsél, mert akkor a következő fejezet kimarad.

Most ugrasz egyet, és a Vertigo pályára kerülsz. (A leírást lásd lejjebb)

Smiths Trap

Fordulj meg, nyisd ki az ajtót, fordulj jobbra, majd megint jobbra, menj le a lépcsőn. Menj jobbra, lefelé a lépcsőn addig, amíg egy piros ajtóhoz nem érsz. Nyisd ki, hogy kijuss az utcára. Fuss jobbra a sikátor végébe, majd ott balra. Menj tovább egyenesen, a következő sikátor végén balra, jobbra, majd megint balra, fuss végig tovább. Balra, és futás. A végén gyors jobb kanyar, majd egy bal. menj be szemben a fehér ajtón, majd jobbra, utána pedig fuss tovább egyenesen. Amikor előtted megjelenik egy ügynök, nyiss be jobbra a piros ajtón. Nyiss be a következőn is, majd föl a lépcsőn. Juss fel egészen az épület tetejéig, és ugorj le a másik oldalra.

On Foot

Ugorj le az utcára, és fuss balra. Haladj előre, közben persze kerüld ki az akadályokat. A végén fordulj jobbra be a sikátorba, jobbra megint, le lépcsőn, és tovább végig az alagútban. Amint fölértél a másik oldalon, fuss a rendőrautó hátuljához, és vedd föl a gránátokat, majd öld meg a rendőrt. Ezzel megváltozik a feladatod. Fuss jobbra, majd balra, és menj be a piros ajtón, majd nyiss be még egy piros ajtón. Futás jobbra, közben rúgd le a rendőröket. A folyosó végén menj be a piros ajtón. Fuss jobbra keresztül a bolton, majd megint jobbra nyiss be a fehér ajtón. Fuss balra végig az utcán, majd az első helyen menj be jobbra. Hagyd ott az ügynököt, és fuss balra. Az utca bal oldalán mássz föl a tűzlétrán a legfelső szintre, ahol menj be az ajtón, majd a nyiss be a fehér ajtón megint. Fordulj jobbra, és megint nyiss be.

Hard Line Pursuit

Ha aktiváltad a DROP hacket, akkor a csomagod a lábaid előtt fog heverni.

Akkor. Menj le a lépcsőkön, fordulj jobbra, és ugorj le a hordó alatti lyukba, aztán hagyd el a szobát a piros ajtón keresztül. Fuss jobbra az utcán, majd balra, öld meg a rendőrt. Fuss egészen a telefonfülkéig, ahol egy SWAT-os éppen egy bombát szerel rá. Tehát fuss tovább a kommandós kocsi felé, de vigyázz, mert fel fog robbanni, szóval inkább mássz fel balra a létrán. Fönt balra lesz egy gránátvető, ha nem lenne esetleg. Fuss tovább jobbra, használd a gránátvetőt, hogy odébb tessékeld az ügynököt az útból, és ugorj le az utcára. Fuss tovább az utcán, majd a végén menj balra. Fuss tovább a jobboldali fal mentén, egészen addig, amíg a dobozokhoz nem érsz. Itt ugorj föl rájuk, majd át a kerítésen. Juss át a sikátoron, jobbra, majd balra, végül mássz át a kerítésen.

The Virus Spreads

Menj be balra az ajtón a vágóhídra, majd jobbra föl lépcsőkön. Aztán menj jobbra, be a piros ajtón, hagyd ott az ügynököt. Fuss végig, majd a végén fókuszálva ugorj le, fuss tovább, ugorj át a falon, majd egyenesen. A végén menj balra, és a sikátor végén a hordóknál menj be balra a halfeldolgozó üzembe, majd jobbra ki onnan. Fuss egyenesen, a kis híd után jobbra, és a végén menj be balra a zöld ajtón.

The Church

Fuss föl a lépcsőn szemben, a következő szinten fuss egyenesen, majd a végén jobbra újabb lépcsőkhöz. Menj föl pár szintet, majd ha nem tudsz tovább fölfelé menni akkor jobbra, végig egyenesen, majd balra a szűk folyosó felé. Balra megint, végül menj föl a lépcsőkön. Fönt fordulj jobbra, és fókuszálva indulj el a másik épület felé, ugord át a rest, és maradj a bal oldalon. Juss el az épület másik oldalára. A palánk segítségével ugorj át a másik épületre, menj körbe megint a másik oldalra, és fókuszálva ugorj egy nagyot a másik palánkra, ami a következő épülethez csatlakozik. Fuss egyenesen a sérült épületen keresztül. A másik oldalon és ugorj megint a palánkokon. Kicsit balra, majd jobbra, míg még egy romos épületbe nem érsz. Ugorj át még két rést, és eljutsz egy piros ajtóhoz. Bent menj egy kicsit balra és jobbra. Egy folyosóra érsz, ahol van egy rés. Menj balra a folyosón, és fuss föl a lépcsőn. Fönt menj jobbra, a fa lépcsők felé. [átvezető animáció]

-= 11. The Skyscraper =-

Vertigo

Egy általános szabály a következő pályához: húzd fel a nyúlcipőket és fuss!

Először is fordulj balra, és indulj el. Másodpercek múlva egy ügynök jelenik meg, szóval jobbra kerüld ki, és menj tovább. A folyosón lesz egy nyílás szemben, menj arra. Mássz föl a fadeszkákon, és menj el jobbra. Menj keresztül a vázszerkezeten a következő szobába. A következő sarok után balra egy ügynökkel fogsz farkasszemet nézni, de szemezés helyett inkább fókuszálva ugorj át a melletted lévő ablakon, és menj be az ajtón. A lépcső tetején szusszanhatsz egyet, és regenerálódhatsz. Ha mindez megtörtént, menj ki az állványzatra, és ott folytasd tovább az utat. Egy ügynök fog rád tüzet nyitni az egyik szobából, de te csak fuss tovább. Amikor a ?Caution? táblához érsz, ne jobbra menj, hanem fókuszálva ugorj előre egy nagyot, ezzel időt takaríthatsz meg, és mátrixosabb is lesz tőle a menekülésed J. A palánkra hirtelen egy ügynök fog érkezni, aminek hatására az leszakad. Gyorsan menj be jobbra az ablakon, és ki a másik oldalon. Most nincs más dolgod, mint végigmenni az állványzaton. Nagyon vigyázz, hogy ne került közelharcba az ügynökökkel, mert az számodra végzetes lehet, mivel semmi perc alatt lelökhetnek a mélybe. A végén lesz egy emelkedő, majd a végén egy ugrás, amit már egy [átvezető animáció]-ban láthatsz.

Az irodában, ahova érkeztél egy ügynök rögtön elkezd lőni rád, ezért gyorsan menj be a két nagy ajtón szemben. Az ügynökök a falon keresztül is lőnek, szóval vigyázz. Nemsokára egy Smith betöri az ajtót, fókuszálva kerüld ki, és menj ki ott, ahol ő bejött. Rohanj a liftbe.

Irány a kínai negyed? (lásd fönt a leírást)

-= 12. Onboard the Logos =-

Tunnelst of the Real (Niobe)

Menj előre, és lőj. Nem lehet eltéveszteni az irányt.

The Rabbit Hole (Niobe)

Ugyanaz, kövesd az iránymutató nyilat, menj és lőj.

Tunnles of the Real (Ghost)

Ghost egy picit több dolgunk van. Először is a hajó hátulja felé nézzünk, és lőjük le az őrszemeket. Ha a hajó bal oldaláról jön a támadás, válts nézetet, és úgy intézd el őket. Elsősorban hátra kell figyelni, és lőni, amíg nem jön az [átvezető animáció]

The Rabbit Hole (Ghost)

Az eleje ugyanaz mint az előzőé, lőj, az [átvezető animáció]-ig, majd utána figyelj a bombákra, és figyelj hátra. Végül jön még egy [átvezető animáció].

WHORE IS BAD, PEACE IS GOOD!!!
167 levél
Válasz 06.05.04. 11:32 #1389
Wheel Warrior
hali
nekem azzal a résszel van gond amikor ki kell lőni a gép első kerekét
azt simán megcsinálom,de utána jön az ügynökös helikopter és egyszerűen esélyem nincs ellene/egyáltalán azt le kell lőni?
valami tippet tudnátok mondani.hogy hogy csináljam?
5661 levél
Válasz 05.04.18. 11:19 #1388
ati2002
Nocsak, egy "régi" harcos! Üdv!
Az oldal nem jön be.
gj2k-val mi van?
---
415 levél
Válasz 05.04.18. 10:55 #1387
Dr Woobel (HELP)
Hali a www.enterthematrix.rulz.hu oldalon mindenki megtalálja a válaszát a kérdésekre 2 héten belül a komplett magyar végigjátszás is felkerül! Üdv Woobel
Don't take a cigaret and die, just take a joint and fly --> www.enterthematrix.rulz.hu
1 levél
Válasz 05.04.10. 12:25 #1386
Tutenstein
Figyelj rám Huszita vagy ki!Én segitek ha itt vagy még!Ha it vagy válaszolj!Rendben?Várom a válaszod:

Tuti
65 levél
Válasz 05.02.18. 19:13 #1385
Huszita
Én azt sem tudtam, hogy ez régi játék, azt hittem most jött ki, mert most találkoztam először ezzel a játékkal. De nem tudok tovább haladni révén nem tudok tovább menekülni mert nem tudok átugrani az útolsó akadájon mert Agent Smith állandóan ott van a hátamögött
Köszönöm a segítséget
227 levél
Válasz 05.02.18. 16:21 #1384
Alfaproton
Én nem tom. Nekem mindig kilépett az Autópályás résznél a játékból.
A létrás részre meg már nem emléxek..
"Szar világban élek, igen. De legalább ÉLEK és nem félek."-Full Metal Jacket
65 levél
Válasz 05.02.17. 19:41 #1383
Huszita
Senki sem tud válaszolni??
Köszönöm a segítséget
65 levél
Válasz 05.02.16. 22:58 #1382
Huszita
Sziasztok!

Tudom nem mai játék a Matrix, de én csak most jutottam hozzá. Egy kérdésem lenne csak ezzel kapcsolatban. A telefonos résznél azaz a tetőn amikor fel kell menni egy lépcsőn a hátamögött Agent Smithel, miért nem lehet átugrani a 4-dik létrához? Akkár hogy probálok átjutni mindig leesek. Ha valaki emlékszik a játékra segítsen már ki.
Köszönöm a segítséget
199 levél
Válasz 04.07.31. 22:19 #1381
Artemius
Volt valakinek olyan problémája, hogy a karaktere magától megy, és ha igen akkor, hogy oldotta meg? És igen biztos, hogy nem ragadt be a gomb.
"Édes a vér íze, de a hatalomé még édesebb" Nód könyve
2595 levél
Válasz 04.05.20. 21:22 #1380
Lazarus-omin
Ha nekem szólt gabosh:
Nem én tsípom a matrix gémeket. És ez az oldal télleg jó, csak sokszor kérdeznek a peccs
után Szal nem győzöm megadni. A Matrix Online meg jól néz ki az eddigiek alapján... bár...
Hmmm... Nah mindegy, majd meglátjuk még.
"Just down, down, down, down, down... for 3 minutes of the frickin' song! "
5142 levél
Válasz 04.05.20. 20:38 #1379
gabosh
Tudom hogy e regi irasod de eggyatalan nem igy van.Valakinek a valao vilag tetszik valakinek nem most hogy te beirtal hogy legyen+1 leveled hat.
5142 levél
Válasz 04.05.20. 20:37 #1378
gabosh
De lszz matrix game nem soka a The matrix online es jo lessz..
2595 levél
Válasz 04.05.20. 20:17 #1377
Lazarus-omin
www.tar.hu/enterthematrix

Heh Ha annyi pénzem lenne, mintahányszor ezt leírtam akkor már gazdag lennék
"Just down, down, down, down, down... for 3 minutes of the frickin' song! "
9 levél
Válasz 04.05.20. 20:03 #1376
P.M.
Patchet honnan lehet letölteni?
A szerepjátékok a királyok
2595 levél
Válasz 04.05.20. 20:01 #1375
Lazarus-omin
Jóhogy Én falonfutásból másik falra átugrani is tok
"Just down, down, down, down, down... for 3 minutes of the frickin' song! "
193 levél
Válasz 04.05.20. 15:35 #1374
Leonard
296 levél
Válasz 04.05.19. 21:02 #1373
Darth Obi-Wan
Lehet benne falon futni?
May the darkforce be with you!
2595 levél
Válasz 04.05.19. 20:32 #1372
Lazarus-omin
Hogyhogy??? Akkor szedd le az elmentéseket. Az biztosabb.
"Just down, down, down, down, down... for 3 minutes of the frickin' song! "
193 levél
Válasz 04.05.19. 19:56 #1371
Leonard
nem találom
üdv.
2595 levél
Válasz 04.05.19. 19:54 #1370
Lazarus-omin
Pedig de... tölts le a patchet... www.tar.hu/enterthematrix
"Just down, down, down, down, down... for 3 minutes of the frickin' song! "
193 levél
Válasz 04.05.19. 19:52 #1369
Leonard
Az vagyok meg is van csak az autópályánál mindig beakad
Azt irja ki hogy setup error haverom aszondta nem 4cd-s
üdv.
2595 levél
Válasz 04.05.19. 19:51 #1368
Lazarus-omin
4 db CD... Ha nagyon Matrix fan vagy, akkor érdemes beszerezni.
Meg a verekedés télleg állat benne.
"Just down, down, down, down, down... for 3 minutes of the frickin' song! "
193 levél
Válasz 04.05.19. 14:34 #1367
Leonard
hány cd-s a gém?
üdv.
476 levél
Válasz 04.04.18. 23:15 #1366
Screw
Lejjebb olvastam:
Dave Perry már bejelentette, hogy a Shiny dolgozik a ETM második részén. Végül is ez lett élete (eddigi) legsikeresebb játéka
Az pedig, hogy vkinek tetszik vagy nem full szubjektívDe egy Mátrix-fannak fincsi , főleg mivel eleddig nincs másik Mátrix-game. Szal több megértést kérünk
Invisible War Fan site: http://invitel.hu/screw
929 levél
Válasz 04.04.18. 13:17 #1365
wyclef
Hát arról hogy a jedik hogy jönnek ide fogalmam sincsd de azé ja.
[Coolio | lvl 29 | Human Warrior | BloodScalp]
2595 levél
Válasz 04.04.18. 03:02 #1364
Lazarus-omin
Ízlések és pofonok. Nem azért játszunk ezzel a játékkal, mert így meg úgy
forog a kamera, hanem mert jó kis verekedős lövöldözős TPS
A film szerintem nem rossz... De hogy jön ide a jedi?!
"Just down, down, down, down, down... for 3 minutes of the frickin' song! "
929 levél
Válasz 04.04.18. 02:20 #1363
wyclef
Emberek ne jáccato ezzel a játékkal!!!

Hogy mért ne? Hát mát a film maga elitélendő. Nem hogy még játékot csinálnak belőle. Ráadásul tele van hibákkal. Ha már ebből a szarból csinálnak valamit akkor már csinálják meg rendese. Az egésza arra megy hogy a sok hülye nézi hogy mien szépen forog a ember körül a kamera. És hú de mien szép. Hát szerintem ez egy lófasz. Persze műfaszt dugnak az ember fejébe és itt a mátrix. A jedinek legalább van értelme. Az jól ki van találva.
Na jó enyit erről.

By: Wyclef
[Coolio | lvl 29 | Human Warrior | BloodScalp]
265 levél
Válasz 04.04.14. 07:51 #1362
Peppuu
A grafika??? Hm.. érekesen csinálod. Nekem valahogy az összes aútónak 8 szögletű kereke van. Lehet hogy én vagyok béna de az össze beállitás fullon volt. Ezért nem tudom hogy ez hogy van. Még jó hogy a valóságba nem igy van úgy lökj be egy Suzukit hogy 8 szögletű kereke van.
A Gyözelem Élet
199 levél
Válasz 04.04.13. 17:14 #1361
Artemius
Hogyan lehet szétlőni a helikoptert a 2. pályán?
"Édes a vér íze, de a hatalomé még édesebb" Nód könyve
732 levél
Válasz 04.04.11. 13:38 #1360
Striker the One
hm
Striker The One & The Last.
2595 levél
Válasz 04.04.10. 00:18 #1359
Lazarus-omin
www.tar.hu/enterthematrix
Akiknek kell még patch, vagy mentés a Truck pályán túlra.
"Just down, down, down, down, down... for 3 minutes of the frickin' song! "
732 levél
Válasz 04.04.09. 16:33 #1358
Striker the One
ha lesz igazad van nekem a grafik nagyon bejön!
Striker The One & The Last.
580 levél
Válasz 04.04.09. 14:53 #1357
X-tina12....
732 levél
Válasz 04.04.09. 13:46 #1356
Striker the One
LESSZ????
Striker The One & The Last.
580 levél
Válasz 04.04.09. 11:37 #1355
X-tina12....
biztosra veheted,hogy lessz folytatása.Szerintem grafikában tuti elsöprő lessz. Már nagyon várom
5661 levél
Válasz 04.04.08. 19:59 #1354
ati2002
Vedd meg az eredetit, az nem lép ki. Ugyanis ez töréshiba.
---
174 levél
Válasz 04.04.08. 19:53 #1353
H:G: Jones
Én is Niobe-ra szavazom bár Ghost bullet time-os rugása miután az ellen szaltót vet sokkal látványosabb és a Trinity elleni harc is egész jó vele.

Kérdés:Vajon lehetne-e a Mátrix trilógiának folytatása?
A Star Wars-nak is lett és a Tomb Raider is kap még hármat.
Ja és mit gondoltok milyen lesz a következő két "Enter the Matrix"?

A Matrix Onlinet kicsit sajnálom.Ha egy erőteljes és igen hosszú(Morrowind sazbású) játék lenne és nem egy fizetős MMORPG akkor biztos játszanék rajta de sajnos nincs pénzem az ilyenre.
732 levél
Válasz 04.04.08. 17:55 #1352
Striker the One
niobe
Striker The One & The Last.
580 levél
Válasz 04.04.08. 16:44 #1351
X-tina12....
én is niobéra szavazok
3147 levél
Válasz 04.04.08. 14:09 #1350
tyro14
niobe
...big words, small mind, behind the pain you will find a scavanger of human sorrow
580 levél
Válasz 04.04.08. 13:34 #1349
X-tina12....
az enyén is 4cd-s,és tök király.Tartsunk szavazást,hogy ki-kivel szokott játszani.Lehet szavazni Niobé-ra és Ghost-ra .Amúgy én is elakadtam az Ice és Corrupt-on,de végül megoldottam.És a kommandósokat nem éri meg ezen a pályán lőni,mert sosem fogynak el.
3147 levél
Válasz 04.04.08. 11:49 #1348
tyro14
az enyém is 4 CD-s, de az jó.
...big words, small mind, behind the pain you will find a scavanger of human sorrow
732 levél
Válasz 04.04.08. 10:33 #1347
Striker the One
vagy öt
Striker The One & The Last.
732 levél
Válasz 04.04.08. 10:33 #1346
Striker the One
6 cd-s
Striker The One & The Last.
3147 levél
Válasz 04.04.08. 10:32 #1345
tyro14
hát ez szar ügy... nincs 5letem.
...big words, small mind, behind the pain you will find a scavanger of human sorrow

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.