Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Lionheart

1 levél
Válasz 06.04.08. 20:36 #74
templar5
Hi all!
Tudom hogy nem egy mai játék a Lionheart de én még nyomulok vele, akinek van kedve játszani az írjon ide vagy vegyen fel msn-re: templar555@hotmail.com címre.
152 levél
Válasz 03.11.25. 16:11 #73
Zeuss
Valaki veletlenul nem tudja, hogy hogyan kell kicsinalni a foellent a Lionheartban. Mert nekem csepelessel nem ment sehogysem. Vagyis ott a vegen, amikor atalakul az az oreg egy sarkannya, teleportalodnak minden hulyesegek.... Na ott mit lehet tenni?
Servant in the Heaven, King in the Hell.
265 levél
Válasz 03.10.12. 16:44 #72
Peppuu
Csá emberek hány CD-s játék??
A Gyözelem Élet
2774 levél
Válasz 03.09.30. 22:38 #71
Martin bátyó
köszi

most valami harbingert nyomok na ott tényleg kimerül abban hogy ezt hozd ide és kész még eltévedni se lehet mert mindig oda "dobnak" le
2387 levél
Válasz 03.09.30. 21:52 #70
SShark
A Pireneusokban vagyok levertem mindenkit.... van három nagy darab gyökér.... ha azokat lekóstolom akkor újra feltámadnak...bazzz
A tököm tele van a Lionhearttal... a tatár genyát még lezúztam...
/mongol goblin? szerintem tök gáz/ mi lesz még /szovjet Ogre vagy mi a herém?/ ha innen nem megyek tovább esküszöm lehúzom a WC-n. Elnézést a zsargonizált szókincsért de tele vagyok serrel...pffff
2387 levél
Válasz 03.09.30. 19:33 #69
SShark
Én már sok magyarosított játékot kipróbáltam, de ez tényleg más.. ez már szinte magyar kiadás... Nem szoktam túlozni de ez tényleg teljesen magyar. A Falloutban nem sok az audiós duma... ezért nagyon jó lett. Ez full. Én végigjátszottam így is és marha jó volt.

Annyiból tényleg kibic vagyok a témához, hogy csak úgy tudnám joggal az angolhoz viszonyítani ha "csuklóból"játszanám végig az angol nyelvű játékokat. Sajnos azonban gyakran előugrik a szótár.
Nálam ez sajnos viszonylag nehézkes.

Ami viszont a srácok mellett szól : Ha jól tudom több mint egy évig csinálták: 4 millió lefordított karakter, 120 átrajzolt grafika.

Olyan mint egy magyar verzió. Már csináljaák a Fallout 1 et valamint a Tacticsot is.

Bízom egy hasonló BGII ben is.
4172 levél
Válasz 03.09.30. 16:07 #68
gothmog
A magyarított változatok - bármennyire lelkes emberek követik is el - tényleg csak azoknak ajánlhatók, akik egy picit sem tudnak angolul! A legtöbben ugyanis (még a hivatalos magyarítók is) elkövetik azt a hibát, hogy szó szerint lefordítják a szöveget, de azt már nem küldik tovább egy nyelvi lektornak vagy mifenének (bocs , aki kijavítja a nyers fordítást olyanra, mintha az már eleve magyar nyelven íródott volna (stílus, mondatszerkezetek stb.).
Ez főleg az olyan hivatalos fordítások esetén szomorú, mint a Heroes 4 vagy az Etherlords! Hiába a profi szinkronszínészek, ha a szöveg esetlen! Mindenesetre a próbálkozások dícséretesek, már csak előrébb kellene lépni egy fokkal!

Ui: Bár én mindig meg fogok maradni az angol változatoknál! Ez nem szobizmus, egyszerűen élvezetesebb az eredeti!
Endure. In enduring, grow strong.
8074 levél
Válasz 03.09.30. 15:32 #67
Gerry
Áhh, angolul jobb.
Vagy le is szikronizálták?!
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
2387 levél
Válasz 03.09.30. 15:03 #66
SShark
A Fallout 2 -t már az is végigjátszjatja aki egy kukkot sem tud andolul. Egy két frankó csákesz lefordította az utolsó nyekkenést is magyarra.... úgyhogy aki még nem nyomta végig annak már kötelező.
A magyarítás file tartalmazza a az 1.02-es patchet is... egyszóval tökéletes.
4172 levél
Válasz 03.09.30. 11:01 #65
gothmog
Úgy látom Shockwave-et is megtévesztette a sok Fallout-os beírkálás...

Martin bátyó ugyanis Lionheart témában érdeklődött, csak annyira a Fallout ment már (szinte kizárólagosan) a topicban, hogy ez engem is megtévesztett és írtam egy elég hosszú (és semmitmondó) valamit Fallout 2 ügyben . Aztán csak később, amikor megint elnéztem ide, jöttem rá, hogy mekkora barom voltam..

Szóval Martin bátyónak tessék Lionheart témában tippeket adni/véleményeket írni!
Endure. In enduring, grow strong.
116 levél
Válasz 03.09.30. 10:46 #64
Shockwave
Hát, Martin Bátyó, ha nem tudsz jól angolul, indíts a Fallout 2-ben 2-es vagy 3-as intelligenciájú karaktert...

Nem lesz sok gondod a beszélgetésekkel, csak a "You say what?" és "Me smash your face!" mondatokat kell ismételned.. Ráadásul mindenki elnézőbb lesz hozzád alacsony IQ-d miatt.

Ja, és ne feletjs el szóba állni az első városka "falubolondjával"!
Hihetetlen poén!!!
"Anything else would be... illogical."
2774 levél
Válasz 03.09.29. 20:46 #63
Martin bátyó
4172 levél
Válasz 03.09.29. 16:50 #62
gothmog
Bocsesz!

Annyira Fallout témában ment a fórum egy ideje, hogy észre sem vettem, hogy Martin bátyó Lionheart témában kérdezett!

Most rövid leszek! A Lionheart inkább Diablo mint BG, de ne számíts túl sokra. Egy ideig elszórakoztat, de a Diablóval ellentétben itt nagyon unalmassá válnak a harcok egy idő után! Ráadásul kiegyensúlyozatlan is!
Endure. In enduring, grow strong.
2387 levél
Válasz 03.09.29. 16:37 #61
SShark
Visszaállok a Lionheartra:
Hát tényleg gyakás-gyakás hátán. Most értem a Pireneusokba ahol vitéz kísérőmet úgy törölték képen, hogy már csak egy "Adios"-t tudott elereszteni. /mellesleg menők ezek a Falloutos beszólások/
Hogyan tudom kinyitni az inkvizítoroknál azt a mágikus ajtót??
2774 levél
Válasz 03.09.29. 16:01 #60
Martin bátyó
jah és megcsináltam a generals kiegészitésében az USA és a China hadjáratot. Itt gondolom többre értékelik mint az azonos cimü topicba

köszi köszi köszi
2774 levél
Válasz 03.09.29. 16:00 #59
Martin bátyó
thx az infot.
Akkor még egy : mennyire beszélgetös a gamma? nem az angollal van a gond de utálom amikor oldala gördülnek végig egy emberrel és van még 10 a városban. Szoval inkább hajlok a diora mintsem egy BG-re.

Pl.: ezzel az Elemental Evil (nemtom pontosan a cimét) játékkal is ez a gond hogy sokat kell benne pofázni és nagyon nem érdekel a favágo gondja Tudom van akinek ez jön be nekem nem. Szoval erre hasonlit vagy inkább dio? a Fallout még elment de nekem már egy kicsit az is a lo másik oldalára emlékeztetett
8074 levél
Válasz 03.09.29. 13:59 #58
Gerry
Ugyankkor volt már több, a Fallout sorozatot minden ízében kiveséző topic is...
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
4172 levél
Válasz 03.09.29. 13:16 #57
gothmog
A Fallout 2 a Fallout 1 nevű posztapokaliptikus, a jővőbeli Amerika egy részén játszódó szerepjáték folytatása, stílusát tekintve azzal teljesen azonos, csak éppen nagyobb, több cucc van benne, többféle ellenfél stb.

A történetről nem írnék, inkább álljon itt néhány játéktechnikai dolog, hogy el tudd dönteni, érdemes-e időt szánni a játékra.

A játékban nincsenek kasztok, képzettség- és tulajdonságalapú.
Mindent a képzettségek határoznak meg, azok kezdeti értékei (százalékos rendszerű amúgy) a megfelelő tulajdonságértékektől függenek. Szintlépéskor pontokat kapsz, ezekből növelheted képzettségeidet. Induláskor 3 képzettség választható, ezeket gyorsabban fejlesztheted, illetve magasabb a kezdeti értékük. Emellett karakteralkotáskor választhatsz két speciális adottságot, amely jelentősen kihathat a játékmenetre (a sztorira nem, de a harcokra/karakter interakciókra igen). Minden harmadik szinten további spéci dolgokat lehet felvenni, ezeknek perk a neve.

A harc körökre osztott, de figyelembe veszi a képességeidet is annak meghatározásában, hogy mit tehetsz meg egy körben és mi az, amit már nem. Akciópontjaid vannak, melyek az ügyességed (és perkjeid) függvénye. Ezekből mozoghatsz, üthetsz, lőhetsz (vaktában, célozva, sorozatban), használhatsz kötszereket stb.. A rendszer nagyon jó, sokan ezt tartják a legjobb körökre osztott rendszernek a CRPG-k palettáján. Talán annyit hozzátehetek, hogy Fallout: Tactics néven külön stratégiai/taktikai játékot is alkottak (sikeres volt!) erre a körökre osztott harcrendszerre alapozva.

A játék során szert tehetsz saját járműre, fegyverekből is rengetegféle van, némelyiket fejlesztheted is.

Különféle szervezeteknek (félkatonai, rabszolgavadász, rabszolgafelszabadító, maffiacsalád stb.) lehetsz a tagja, de akár pornófilmsztár is válhat belőled!

Kalandjaid során csapattársakat fogadhatsz fel, ezeket a gép irányítja, sajnos néha kissé logikátlanul. Azért ne aggódj, egy panelen keresztül meghatározhatod a viselkedésüket a harc idején.

A játék történetvezetése abszolút nem lineáris. Vannak benne csomópontok, de úgy jutsz el ezekhez, ahogy akarsz! Rengeteg küldetés, sokféle megoldási mód minden küldetéshez (fegyverrel vagy szavakkal vagy esetleg egy harmadik módon). Gyakorlatilag oda mész a játékban, ahova akarsz, és azt csinálsz, ami tetszik. Viszont a program mindent figyel. Csak egy példa. Miután egy Den nevű helyen agyonvertem pár utcagyereket (állandóan loptak és iszonyúan idegesítettek), a karakterlapomon megjelent a "gyerekgyilkos" jelző, és állandóan fejvadászok lihegtek a nyomomban.

Végül mégiscsak néhány szó a történetről, sztorielemek nélkül:
Maga a történet egy nukleáris világháború utáni "atomszennyezett" világban játszódik, amely rendkívül erőszakos, mocskos (drogok, káromkodás, kurvák, rabszolgavadászok... van itt minden), tele pitiáner, egyszerűen csak élni/valahogy megélni akaró emberkékkel és az őket kizsákmányoló/kihasználó elemekkel. Elég durva, nem kisgyerekeknek való. Az egésznek van egy amolyan Mad Max feeling-je, de annál sokkal sötétebb és brutálisabb.

Nekem hirtelen ez jutott eszembe, de vannak akik most is játszanak a progival/nagyobb rajongók nálam, ők is biztos írnak még/reagálnak az írásomra, kiegészítve/kijavítva azt.
Ha valami konkrét kérdésed van, írj csak ide nyugodtan, sokkal inkább Fallout fórum már ez, semmit Lionheart.
Endure. In enduring, grow strong.
2774 levél
Válasz 03.09.29. 12:38 #56
Martin bátyó
hay all!

én is most szereztem meg a gammát. Olyan BG féle? bár ahogy olvasom kicsit másabb. Teljesen a legelejére nem lapoztam el valaki össze tudná foglalni milyen a játék? persze ha ez már megtörtént akkor bocsi, csak szoljatok és végigolvasom a hozzászolásokat.

köszi bye
2387 levél
Válasz 03.09.29. 10:30 #55
SShark
Én is a feeling miatt gyűjtöttem be őket és mindenkit beköltöztettem a 13-as menedékbe. A karizmát ugyebár hamar fel lehet tornászni 7-re
/NCR hubologista pap/ már aki ugyebár 5-tel kezdi a gammát . + a szemüveg az mán 8CH. Ezek után talán még maga Horrigan is melléd áll.
4172 levél
Válasz 03.09.29. 10:20 #54
gothmog
Én is!
Endure. In enduring, grow strong.
909 levél
Válasz 03.09.29. 09:02 #53
Deyo
Hát neked se 2-es Charisma-d volt, mert én annyival szoktam rohangálni
116 levél
Válasz 03.09.29. 08:30 #52
Shockwave
Egy kis Fallout 2...

Én mindig rakás NPC-t cipeltem magammal, praktikus okokból - no meg a feeling miatt...

Ezekkel vittem végig a game-t először:
Vic (jó a shotgunnal, tud javítani dolgokat - magas szinten energiafegyverekhez is ért)

Marcus (minigunnal tényleg veszélyes -ránk is, de rakétavetővel király)

Goris (deathclaw)(hihetetlenül gyors, és gyakran üt kritikust)

K9 (a robotkutya) (még gyorsabb, és állandóan földre küldi az ellenfeleket, ráadásul Vic meg tudja javítani ingyen)

Jó NPC-k még Cassidy, csak drogot ne adj neki, nem bírja a szíve. Myron gyenge és idegesítő, viszont tud Stimpacket és Super Stimpacket gyártani.
"Anything else would be... illogical."
2387 levél
Válasz 03.09.28. 09:50 #51
SShark
Hát nem egy BG annyi szent... de azért nem olyan rossz. A zenéje nagyon jó lenne ha nem barmolták volna el az átmeneteket. Miért nem szól egyfolytában...? Ha nem akarok közben zenét hallgatni akkor kikapcsoltam volna...
Azért játszható.
19406 levél
Válasz 03.09.21. 21:04 #50
sipec
jujjjj!
nemteccik

nemtom..........
ha lemegy a mafia,bloodrayne,gta3 akko lehet h megpróbálkozok vele.......
8074 levél
Válasz 03.09.21. 17:23 #49
Gerry
Igen, és ez sajnos a többi csapattársra is igaz: csak a játék elején használhatóak, a későbbiekben annyira megerősödsz, hogy max. érzelmi okok miatt viszed magaddal őket (tegye fel a kezét az, aki nem töltött be újra játékállást amiatt, hogy elvesztette egy csapattársását! )
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
19406 levél
Válasz 03.09.21. 10:27 #48
sipec
nah!
pörög az amd!
felteszem a demot
remélem nekem is teccik...............
2387 levél
Válasz 03.09.19. 15:03 #47
SShark
Marcus a szupermutáns volt még jó kisérő de a minigunjával előszeretettel szecskázott komposzttá, ha az ellenfél és közte álltál....

Ha igazán dögös magyar Fallout oldalt kerestek akkor:
http://www.c3.hu/~frc/fallout2/index.html
4172 levél
Válasz 03.09.19. 10:42 #46
gothmog
Gerry!

Két felfogadható Deathclaw volt (így tudom legalábbis)!
1. Az egyik Vault 13-ban volt (csuklyás köpönyegben mászkált veled, csak a harc idejére bújt ki belőle). Nagyon király volt! Noha nem szeretem a felfogadható NPC-ket, őt magammal vittem egy darabon.
2. A másikat az Enclave bázison lehetett felfogadni, de ő csak alkalmi társ volt (úgy tudom).
Endure. In enduring, grow strong.
8074 levél
Válasz 03.09.18. 20:23 #45
Gerry
A legjobb csapattárs vmiféle DeadChlaw lehet, nem tom, hogy ismeri-e valaki...
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
2 levél
Válasz 03.09.18. 18:07 #44
Radír Pók
Köszi a válaszokat.
Általában tud korrigálni a monitor, csak néha jön elő a torzulás. Na, eddig csak ennyi ált a megvásárlás útjába, de most már ez is megszűnt, még egyszer köszi.

U.I.: a Pc Dome-os cikkben írják, hogy fixen 640x480-as a felbontás, ha jól emlékszem...
4144 levél
Válasz 03.09.17. 20:16 #43
HTB
sztem nem is fix 640x480(asszem 800x600,de ne vegyél mérget rá,rég volt az már)
Just another freak in the freak kingdom
2387 levél
Válasz 03.09.17. 19:10 #42
SShark
Én jókat játszottam vele, nem torzított.
2 levél
Válasz 03.09.17. 17:58 #41
Radír Pók
Üdvözlet kalandozótársak!

OFF
Láttam, hogy itt regéltek az Arcanumról, és mivel a Lionheartban én is csalódtam, és az előbbi progi kimaradt az életemből, lenne egy kérdésem:
Olvastam, hogy fixen, 640x480-as a felbontása (az Arcanumnak), és nekem 17" a monitorom. És akkor most a kérdés : menne-é, torzítás nélkül?
Válaszotokat előre is köszönöm!
2387 levél
Válasz 03.09.17. 17:26 #40
SShark
Sulik és Cassidy aki beválhat. Én a többit beköltöztettem a 13 as menedékbe. Azóta is ott várnak....
8074 levél
Válasz 03.09.17. 14:10 #39
Gerry
Igen, nősülni Modoc-ban lehet, és ugye, még választék is van...
(Bár persze harcosként nem érnek semmit ezek a karakterek, és még lerázni sem lehet őket-mondhatsz nekik bármit, akkor is a szívszerelmük mellett maradnak )
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
4172 levél
Válasz 03.09.15. 15:44 #38
gothmog
Gerry!

Na, akkor talán jobb is, hogy nem fogadtam fel senkit!
Amúgy Modoc-ban, a farmernál is lehet valami hasonlót csinálni, ha jól tudom. (Tudod, ott, ahol a farmer fia - a pletyka szerint - szereti a teheneket kefélni. És nem a bundájukra gondoltam.)
Endure. In enduring, grow strong.
8074 levél
Válasz 03.09.15. 15:12 #37
Gerry
Való igaz, hogy számtalan direkt, és rejtett poénnal találkozhatunk a játékban, azonban csupán azért nem hiányzik a hozzád csatlakozó NPC-k által növelt fun-factor, mert ezek szerint nem is tudsz róla, hogy miből maradtál ki. Persze nem kell it BG 1-2 szintű szövevényességre gondolni, azonban van itt is jó pár poén az NPC-k terén...kezdve azzal, hogy megházasodhatsz...akár fiúval is, annak ellenére is, hogy tegyük fel, hogy nem női karaktert indítottál.
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
4172 levél
Válasz 03.09.15. 14:30 #36
gothmog
A Fallout 2 amúgy is tele van poénokkal. Nekem nem fog hiányozni az a néhány, ami esetleg kimarad a felfogadható karakterek hiánya miatt.
Endure. In enduring, grow strong.
8074 levél
Válasz 03.09.12. 23:22 #35
Gerry
A 2. részben ezzel kihagytál pár jó poént-főként Marcus-hoz kapcsolódik pár.
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
4172 levél
Válasz 03.09.11. 16:13 #34
gothmog
A Lionheartban játszhatsz lopakodós karakterrel is. Ekkor, ha lopakodó módban elmész egy szörny közelében, XP-t kapsz. Ez max. a szörny megöléséért járó XP 75%-a lehet, értéke attól függ (ha jól tudom), hogy mennyi ideig állsz a szörny mellett/vagy a szörny közelében.
A speech/charisma dolognak is van értelme, mert sok dolgot el tudsz intézni harc nélkül/egyszerűbben, ha magasak az idevágó értékeid.

Ami miatt viszont sz@rt sem ér az egész az a következő: ez a játék - a legelejét leszámítva - a gyakásra épül, amolyan "Diablo light-nak" érzem, de lehet, hogy ebbe néhányan belekötnek majd.

A tanácsom a következő:
1. Ha lopakodni szeretnél, akkor játssz a Thief-sorozattal.
2. Ha a speech/charisma dolog izgat, akkor válaszd a Planescape: Tormentet (nekem ez az abszolút kedvenc CRPG-m). Utóbbi esetben MINIMUM ANGOL KÖZÉPFOK legyen meg. Ha nincs, meg se próbáld inkább.
Endure. In enduring, grow strong.
909 levél
Válasz 03.09.11. 13:00 #33
Deyo
(Csapattársak) Én csak azért fogadtam fel társakat, mert jók a sok tárgy cipelésére (ha már van autó nem igen kellenek)
(Végigjátszás) A tesóm azon gondolkodott, hogy az ilyen játékokat (akár a lionheart) vajon végig lehet-e játszani egy olyan karakterrel, amelyik nem a harcra van kihegyezve, hanem inkább speech/charisma/.... Igaz, hogy ekkor a küldetések jelentős részét nem lehet megcsinálni, de vajon végig lehet játszani??
4172 levél
Válasz 03.09.11. 11:49 #32
gothmog
Gerry: szerintem a falloutokban az a hatalmas hiba, hogy társakat lehet felfogadni. Egyszerűen ez nem illik a játék - amúgy tökéletes - hangulatához. A Fallout 1-2 magányos játékok, nem holmi csipet-csapat nyomul át a labirintuson (én azokat is szeretem) típusúak. Én nem is fogadtam fel soha senkit egyik részben sem.
Endure. In enduring, grow strong.
8074 levél
Válasz 03.09.10. 18:21 #31
Gerry
A Fallotokban (főként a 2. részben) hatalmas hiba az, hogy a játék közepétől a társaid nem érnek semmit, többet ártanak, mint használnak (a fő gond ekkora már nem az, hogy belédlőnek, hanem az, hogy te darálod le őket véletlenül, márpedig ez egy igen komoly érzelmi kapcsolat végét jelenti.. )
Mivel 5* végigjátszottam a játékot kipróbáltam az összes fellelhető társat..hmmm. A fele kasználhatatlan, a másik fele kicsit később válik használhatatlanná...kivéve kis kedvencemet, a K-9-et.
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
4172 levél
Válasz 03.09.10. 11:00 #30
gothmog
Deyo!
Kicsit késve, de talán még nem megkésve!
Az Arcanum csatái játszhatók "real-time" módban (eszedbe ne jusson ezt választani!), "fast-turn-based" módban (akkor vált körökre osztottra, amikor már az orrod előtt áll az ellenség - ez sem az igazi, de ha pitik az ellenfelek, akkor gyorsítja a dolgokat), valamint "turn-based" módban (na ez a "nukleáris pernyés" verzió!).

Ui. Lionheart pártiaknak!
Amúgy fenntartom az álláspontomat! A "nagy nevek" közül a Lionheart az utóbbi idők (kb. 1 éves időintervallumra gondolok) messze leggyengébb RPG produkciója! Ingyen letöltve persze hogy szórakoztató, de ha majd megjelenik a boltokban és valaki kipengeti érte a 12 rugót, az igencsak szarul fogja magát érezni egy-két nap játék után (addig azért szórakoztató, ez tény!).
Endure. In enduring, grow strong.
909 levél
Válasz 03.09.09. 23:14 #29
Deyo
A legjobb akkoris az volt amikor a tesómnál egyszerre volt társ Sulik és Vic... volt egy csata amit vagy 6x lejátszott, de minden alkalommal Sulik szitává lőtte Vic-et
Asszem valahogy nem volt szimpi neki... pedig be volt állítva, hogy NE lőjön a társai felé
8074 levél
Válasz 03.09.09. 21:40 #28
Gerry
Ahhha. Mondjuk erre nem is gondoltam...
Na de a Folloutokban nem is lehetett meghatározni, hogy mit csináljanak a társaid, csak a 2. részben be lehetett állítani a viselkedséi mintájukat...(És persze Marcus kétpercenként ledarált merő figyelmetlenségből... )
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
4144 levél
Válasz 03.09.09. 16:14 #27
HTB
vedd meg mindenképpen!az arcanum olyan amilyennek a lionheartnak lennie kellett volna
Just another freak in the freak kingdom
909 levél
Válasz 03.09.09. 16:14 #26
Deyo
A CDGalaxisban... asszem
909 levél
Válasz 03.09.09. 16:13 #25
Deyo
Bocsi ha nem voltam elég világos...
Én arra céloztam, hogy:
(1) Diablo: Gyakni ahogy csak lehet
(2) Bg: Azt mondod verje és nem is csinálsz semmit( kivéve varázslás/speckó képesség)
(3) Fallout: Körökre osztottan pontosan meg kell mondani a karakternek, hogy mit csináljon...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.