Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Tomb Raider (2013)Írd ide hozzászólásod:

1675 levél
15.01.02. 21:46
-T0ng-
Soha nem tudhatod, hogy a Rise-ban hova fejlődik a karakter, főleg úgy hogy visszakapjuk a sírokat, a világbejárást és hát érdemes olvasni a képregényt is, mert folytatja a játék történetét elég meglepően.

A leszbikus szál meg nem valós, tényleg csak a legjobb barátnője, ahogy Alex, Roth vagy Jonah. Nyilván a tervezésnél azért az is dizájnszempont volt, hogy egy mindenen síró csajjal se szívesen játszana a férfi közönség, holott az tényleg drámaibb hangulatot kölcsönzött volna. Ugyanakkor azért a durva jeleneteknek megvan a hatása, jóllehet a pozitív jelenetek, amikben Lara sikert ér el is sokkal átélhetőbbek lettek volna egy drámaibb játékkal.
Ettől függetlenül egy nyávogósabb Lara nekem sok lett volna.

A játék nekem pozitív csalódás volt. Féltem ettől a túlélős történettől, meg hogy ez hogy lesz Tomb Raider, de nekem első körben nagyon adta a dolgot. Úgy azért nehéz dolga volt,hogy a sorozat előző soft rebootja és a mostani reboot között megjelent két Uncharted rész, ami tovább vitte a Tomb Raider örökséget, egy jó adag tesztoszteronnal és Indiana Jones beütéssel, ami szerintem sokkal kedvezőbb fogadtatásra lelt a 18+ férfi játékosoknál.

Persze lehet, hogy csak nekem ilyen fontos egy férfi főszereplő. Képtelen vagyok azonosulni normálisan egy női főhőssel. Hiába volt marha látványos a macskanős bunyó az Arkham City-ben, akkor sem volt ugyanaz, amikor az van a játékosban, hogy "Én vagyok Batman és szétverek magam körül 20 bűnözőt"

Hiszem, hogy a Rise azért javít a helyzetén, az előző részhez képes. Az előzetes videó alapján a hely is izgalmas volt, amit láttunk. (egy Hagia Sophia szerű mecset egy fagyos hegy gyomrában) Meglátjuk....most így, hogy egyszer megjelenik PC-re jobban lázba hoz az Uncharted eddigi és soron következő része.

Vissza