A játék utána is ott marad a könyvtárban, csak a play gomb átváltozik "purchase"-re.
Ez van akkor is ha pl a gépemen belépek egy másik accounttal, és azon nincs meg az a játék ami nekem igen, viszont fel is van telepítve a Steam pedig értelemszerűen látja, hogy ott van, simán kiírja, hogy vedd meg.
“If you want something you've never had You must be willing to do something you've never done.”
