Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Leszokom a dohányzásról!Írd ide hozzászólásod:

52377 levél
15.10.04. 22:55
Barthezz
Germi sztem csak viccelt.

De amúgy manapság már tényleg nem vagány dolog dohányozni, sokkal inkább lenézik a nemdohányzók ezeket az embereket. Ami jó dolog. A zárt terekről való kitiltással is maximálisan egyetértettem, még akkor is, amikor dohányoztam.

Nah de konkrétan a felvetéseidhez:

Nálam a 3 évvel ezelőtti leszokásom volt olyan, amit nem terveztem be, viszont idén elhatároztam, hogyha lemegy a fesztiválszezon, meg kellene próbálnom letenni. Így ebből a szempontból kapóra jött a Sziget-betegség. Ráadásul a leszokásom alatt, amikor már csak megmaradt fél dobozomat szívtam el napi egy szál adagban, kaptam egy jelet: Sehogy sem sikerült meggyújtanom az utcán, pont kifogyott az öngyújtóm, majd egy járókelőtől kértem tüzet, akinek szintén ekkor fogyott ki. Nah mondom, minden körülmény az ellen van, hogy dohányozzak.

A tortás dolog esetén meg, igazából ez egy ösztönző, sok mindennel helyettesíthető, nálam most a torta/sütemény lett ez. Szerencsére most úgy állok anyagilag, hogy eddig sem hiányzott a cigire költött pénz és enélkül is tudok folyamatosan megtakarítani, így gondoltam jóval jelképesebb és ösztönzőbb, hogy ezt a pénzt valami sokkal jobb és értelmesebb dologra költöm, ami azért mégiscsak egyfajta boldogsághormont termel. Igen, szerencsére nem vagyok elhízós típus sem, így ezt megengedhetem.

Vissza